Şimdi Ara

Tokatın Ricasını Yerine Getirmedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray takımı Havaalanında. Tokat'a doğru yola çıktı.
    -
    Burdisso ve Veysel yarınki maç kadrosuna alındı. Ayrıca A2 takımımızın golcü oyuncusu Berk İsmail ÜNSAL'da A Takım'da...
    -
    Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Muslera, Eboue, Hakan, Burak gibi isimler kadroda yok.

• Drogba niye yok? Eskişehirspor maçında cezalı ve form tutması gerekiyor. Sakatlık olmasın diyedir belki diye düşünüyorum da yine de mantıklı gelmiyor şu durumda.
  • Cidden üzüldüm en azından 45 dk oynamalıydı Drogba.Es es maçında da oynamayacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Drogba niye yok? Eskişehirspor maçında cezalı ve form tutması gerekiyor. Sakatlık olmasın diyedir belki diye düşünüyorum da yine de mantıklı gelmiyor şu durumda.

Çünkü bu maç cezalı olması lazım.
  • Drogba Tokat maçında cezalı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Drogba Tokat maçında cezalı değil mi?

Hocam ligde 4 sarıdan ceza alınca Ziraat kupasında değil , ligde görüyor cezayı.Ama Ziraat'te görürse ligde çekebiliyor.
  • quote:

Hayır Drogba tokat maçında oynayabilirdi, es-es maçında yok. Yarın yeni transferleri görecez bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenileri deneyecek belli ki Mancini. Berk'in kadroya alınması ve oynatılması çok önemli bence. Daha düne kadar yerli sıkıntısı çekiyorduk, altyapıdan 3 oyuncu çektik A takıma. İbrahim, Berk, Emre Can. Diğer ikisi gibi Berk de güzel oyun sergileyecek diye düşünüyorum.
  • Yıllardır anlayamadım şu olayı. Hepsinin cezası ayrı olsa da rahatlasak
  • Yeni aldığımız oyuncular Tokat karşısında da oynamayacaksa niye aldık bunları ? Hangi ara form tutacak bunlar ?

Götürülmeyen oyuncuların hepsi birden sahaya çıksa , maçtan kazanacağımız paranın 2 katı bunların maç başı ücretleri var.

Bir de sakatlık veya kırmızı kart olsa yandık. Her olaya duygusal bakmayın , biz kendi işimize bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Hayır Drogba tokat maçında oynayabilirdi, es-es maçında yok. Yarın yeni transferleri görecez bakalım.

şükür bu günleride gördük.
    galatasarayımızı bir takım olarak tüm futbolcuları ile izler olduk.
    yarınki maç ta ki takımımızı ve futbolcularımızı izleyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor.

• MADDE 92: SARI KART UYGULAMALARI

(1) Bir sezonda, aynı kategorideki müsabakalarda üst üste ya da aralıklı olarak toplam 4 (dört)
    sarı kart gören bir futbolcu cezalı duruma düştüğü kategorinin ilk resmi müsabakasında
    müsabaka isim listesine yazılamaz. Cezalı duruma düşen futbolcu, cezalı duruma düştüğü
    kategori dışındaki kategorilerde oynayabilir.

(2) Sarı kart uygulamasında Profesyonel Ligler, Türkiye Kupası, A2 ve Gençlik Geliştirme
    Liglerindeki her bir kategori ayrı ayrı değerlendirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Drogba niye yok? Eskişehirspor maçında cezalı ve form tutması gerekiyor. Sakatlık olmasın diyedir belki diye düşünüyorum da yine de mantıklı gelmiyor şu durumda.

Çünkü bu maç cezalı olması lazım.

Hayır değil. Ligde görülen sarı kartların cezası kupada çekilemiyor ama kırmızı kartlar kupada çekilebiliyor.
  • Beni korkutan durum zemin ve ona bağlı sakatlıklar , umarım zemin iyidir ...

Büyük ihtimal forma şansı bulamayan kim varsa sahada olacak , sakatlık olmadan maçı tamamlarsak en büyük kazanç o olur
  • zxcvasdf kullanıcısına yanıt
    Hayır oynuyacak. Bu maçta cezası bitmiş oluyor. Sarı kartın cezası 2 değil tek maç.
  • O maddeyi yeni gördüm. Saçma sapan bir madde. Canım sıkıldı şimdi. Erteleme istiyelim ? Es-es maçında Drogba olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackr0se

Hayır oynuyacak. Bu maçta cezası bitmiş oluyor. Sarı kartın cezası 2 değil tek maç.

Demek istediğim ligde gördüğü cezayı kupa maçında çekemeyecek.İstese bu maçta oynayabilirdi ama belli ki Mancini riske etmek istememiş.Ama es es maçında cezalı konumda.
  • quote:

O maddeyi yeni gördüm. Saçma sapan bir madde. Canım sıkıldı şimdi. Erteleme istiyelim ? Es-es maçında Drogba olsun istiyorum.

• Doğru karar. Tokat'a karşı as takımı yormaya gerek yok.Yedekler kendini göstersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

O maddeyi yeni gördüm. Saçma sapan bir madde. Canım sıkıldı şimdi. Erteleme istiyelim ? Es-es maçında Drogba olsun istiyorum.

http://skorer.milliyet.com.tr/gokhan-a-erteleme/-/detay/1681388/default.htm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.