Şimdi Ara

Tokat tavpa iftar menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Anadoluda ki fiyatları görünce insan gerçekten hayret ediyor. İstanbul da gördüğüm en düşük iftar menüsü 35tl :/
  • gerçekten bedava gibi bişey bu rakam istanbuldaki lokantaların yanında.....İstanbulda olsa iftarda kapalı gişe oynar...:D
  • tavpa. en son hatırladığım enfesti. gittiğimde muhakkak uğrayacağım tekrar. tokattaki dostlara selam olsun.
  • Tavpa dürüst insanların işlettiği bir işletmedir. Ekonomiktir. Tokat'ta öğrenci olup bilmeyen yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkeacılar damlar birazdan şuraya kıvrılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da daha ucuza daha zengin menu bulabiliyor insanlar. Konu ızgara ise salatası bu menüyü dover

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcak fırsatlarda Zile'den bir yer gördüm ya helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrenciligimin efsane mekanidir

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

Anadoluda ki fiyatları görünce insan gerçekten hayret ediyor. İstanbul da gördüğüm en düşük iftar menüsü 35tl :/

yanlış yerlerde takılıyorsun, 10 liralik ikea iftar menüden haberin yok zannedersem

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    10,95TL değil miydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

10,95TL değil miydi

ha 10 ha 10.95

• Arada bir ugrarim guzel mekandir. Iftar menusunden haberim yoktu degerlendirmek lazım

• sık sık eve sipariş istediğim bir yer, bu kadar ucuz görünce buraya da ekledim. buralı olan veya yolu düşen düşünmeden ailesiyle yemek yiyebileceği ortam.
    porsiyonları dolu dolu, kaliteli malzeme kullanan bir mekan
  • tavpa iyidir güzeldir de ben 6 sene önce toplu zehirlenme vakası olduktan sonra adımımı atmadım.
  • o değil de ben ağrı'da 1kilo etin 12 lira olduğunu görünce aslında olması gereken fiyatın bu olduğunun ve istanbul'da, ankara'da bizi fena halde sevip saydıklarının farkına vardım...
  • Vay be...8 yıldır Tokat'ta çalışmaktan , Tokat'lı olmuşuz demek ki...Başlığı görünce öyle hissettim.
    Yalnız, ben Merkez'deki tavukçuyu biliyordum. Zile biz ters.

Almus'taki alabalık lokantaları ders alsın. Hele Gökkuşağı diye bir yer var. Ki en çok iş yapanıdır...Diğer bazılarında alkol servisi var diye gitmez yurdum insanı.
    Dört kişi gidersin...Balıklar ,son zamanlarda iyice küçüldü zaten. Yakında istavrit boyutuna iner. Salatada zeytinyağı falan arama...Mis gibi tarla domatesi, biberi ile yapılmış bir çoban salata mı? Sakın sorma...Terslerler...Birer çay içip kalkmak istersin. ''Tek çay servisimiz yohtur!'' Amaç, semaver kitlemek. Semaverle birlikte 70 lira falan hesap ödersin. Yediğin de suni yemle şişmiş balık. Barajın o güzelim sazanları ,yayınları varken.
  • arife günü gidiyorum zileye Allah nasip ederse . fiyat çok iyi , keşke bayram günüde devam etse bu fiyatlar .

tüm tokatlı zileli hemşehrilerime selamlar , sıcak fırsatlarda ZİLE gördüm , artık ölsem de gam yemem
  • Tokat merkezdeki çok iyidir, güvenilir bir firma. Başarılarının devamını dileriz
  • mfk86 kullanıcısına yanıt
    İkea 11 tl köftesi lezzetli gerçekten tavsiye ederim ama çok yoğun olur her halde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.