Bildirim
Tok kapı sesli Golf vs Lamborghini
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yok artık diyorum... _____________________________ -
Bu araç çok istisna HGP yapımı 3.6 Passat R36 motorunu swaplayıp üstüne biturbo koymuşlar. İnternette 458 Speciale yi aldığı videolar bile var. Çok manyak alet _____________________________ -
Aracın dışıyla hiç oynamamaları süper olmuş, standart R görüntüsüyle tam şaka makinası _____________________________ -
Golf'un motoruyla ust seviyede oynanmis.Huracan'i tabi gecer bu haliyle.Huracan stock halde,Golf'un oynanmadik yeri kalmamis.Gecmesi dogal degil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite -
Bu tür karşılaştırmalar şovdan başka bir şey değil. Motoruyla,şasisiyle oynadıktan sonra Serçe de geçebilir yani ne var bunda. Stock halde geçebiliyor mu ? Plakasını bile okuyamaz. Önemli olan da bu _____________________________ -
Abi motora ne bakıyorsunuz( ) ne de olsa vosvos
_____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
Basinci 2 bara cek, beyinle oyna, sonra koy amerikan kaslarinin yanina bak bakalim neler oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ölüm en büyük uyarıcıdır.
Nasihat isteyene ölüm yeter.
-
Evin şımarık, şişko, yaramaz çocuğu tipi de olmasaydı eleman fena olmazdı. Yarış esnasında vvıııın vvuuuu diye ses çıkartacak diye bekledim. _____________________________ -
Çılgın golf huracan ı coşturmuş😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
italyan makineye laf atmis adamlar
3.6motor koyup cift turbo ustune bi ton yazilim ve takviyelerle 800hp kazandirmislar
Lamborghini
Sadece atmosferik ve 760hp
Kolay gelsin alman mühendislere:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 29 Temmuz 2015; 14:38:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tok kapı sesi varsa zaten kafadan +15 beygir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Clio 1.5 dCi EDC İcon
Katil dCi :)) -
Lambo zaten değersiz çakma italyan opel gibi muallakta olan bir marka
lamboya italyan aldım diye geçinip para yatıranlara acıyorum porsche daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eleman hunharca gülüyor:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X