|
Togg T10X, 1,5 yılda zamlanmadı, aksine ucuzladı: Rakamlar ne diyor?

-
-
En üst paket 2.5 milyon lira neyden bahsediyonuz siz lo
-
Uydurma be! O dediğin en üst pakete ek olarak bütün opsiyonları da dahil edince ortaya çıkan rakam. Kaldı ki onun nedeni de %10'luk ÖTV diliminden çıkması. Opsiyonlar hariç en üst paket şu an 1.830.000₺. Şu markaya b*k atacağım diye şekilden şekile girdiniz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bu sayede yurt dışında daha da satılabilir hale gelmiş oldu ilginç.
Fiyatı bu şekilde tuttukları her gün ihracat potansiyeli artıyor. Çıktığında yurt dışında 45 Euro’ya rekabet edemez derken şimdi 32 bin euro ile biraz satar.
Hazır Tesla’ya tepki var, Çin’lilerede vergi tam zamanı aslında denemek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 1 Haziran 2025; 18:6:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurt dışında 30 bin doların altında olursa iş yapar.
Ama 40-50 bin dolar olursa adam Audi Mercedes Bmw alır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çünki her araç sübvanse ediliyor ve zarar yazıyor ekşi sözlük
togg 2024 zararı 13.75 milyar tl olmasıhttps://eksisozluk.com/togg-2024-zarari-13-75-milyar-tl-olmasi--7949166
-
1.5 yıldır zamlanmadi ama yahu urunde hicbir gelisme yok. Ne bileyim 2023 model ile aynı, diger markalar yavas yavas daha verimli hale getiriyor. En azindan pilini lfp yapsalar uzun ömürlü olsa, çipini degistirseler vs. Onun yerine paralı paketler çıkarıyorlar. Anlamak mümkün değil
Byd ve cherry var ken togg 2. Planda kaldı
Genel olarak soruyorum, bu elektrikli araçları 10 sene kullansak pilleri haşat olacak, satamayacağız muhtemelen, buna bir çözüm var mı ya da nasıl düşünmeliyiz?
-
Başlığı okuyunca beni bir gülme aldı. :)
-
Hükumetten sonra alan bile olmayacak bence ömrünü çok uzun görmüyorum.Bunda da tek hatalı kendileri iş bilmez adamları muhtemelen getirdiler kar marjı düşük olsa da pahalı satmak zorunda kaldılar.Gelinen nokta zarar gibi işi devralıcak da aynı fiyatlandırmayla gidemez zamlanırsa da zaten kimse yüzüne bakmaz.Maalesef durum bu gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uydurma olan nedir kendi agzinla soyluyorsun en ust paket bu fiyat diye, adam da aynisini soylemis, blok
-
webtekno
Toyota bz3X Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.webtekno.com/toyota-bz3x-tanitildi-h156614.html
15000 dolar toggdan daha güzel sat 600.000 tlye alak togg
-
Kudurtmuşuz yine güzel. Tesla Amerika'lı olmasına rağmen hem parçaları hem de arabasını daha ucuza getiriyor kârdan kısarak siz ne anlatıyorsunuz? EN ÜST paket derken "opsiyonları" katıyoruz sunroof olmayan premium ses sistyemi olmayan araba EN ÜST paket olmaz madem bataryada üretimde daha ucuza mal etmeye başlamışlar opsiyonlar dahil %10'a indirmesi lazım tekrardan bir şekilde gerekirse kârını kısacak kendi halkına yerli milli diye reklam yapıp elin Amerika'lısı ile yarışmican fiyat olarak. Bir de Togg'a laf edince kutsalına sövülmüş gibi popülarist yorumlar yazmayın artık.
"TOGG’un da ortaklarından olan Turkcell, 3 yıl için 3,5 milyar TL’ye 1.300’ün üzerinde araç kiraladı.
Araçlar arasında 420 VW Tiguan, 75 BMW 520i ve 15 Audi bulunurken, TOGG araç sayısının sadece 30 olduğu öğrenildi. (Emre Özpeynirci) "
daha yazılımını yapan Turkcell olmasına rağmen kiralama konusunda tercih etmemişler dahada bir şey demiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 1 Haziran 2025; 19:23:13 >
-
Son 1,5 yılda sadece döviz bazında yüzde 24-26 arası fakirleşmişiz mi demek istiyorsunuz? Enflasyonu da katınca x-y-z üçlüsünün ülkeyi getirdiği hale yürek dayanmaz.
-
Elektrikli araçların batarya paketlerini tamir eden firmalar var. İsterseniz sıfırı ile de değiştirebiliyorsunuz. Çözüm çok ama 10 yıl sonra teknolojinin ilerlemesi ile günümüz elektriklileri için şarj soketi olacak mı onu düşünmek lazım bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam değiştirmek veya tamir sorun değil de maliyeti sorun zaten, batarya arabanın fiyatının %60'ı en az diyorlar, bu çok büyük sorun
-
Soket değişecek gibi gelmiyor bana.
CCS’de 1000 kW konektör tanıttılar.
electrive.com
Phoenix Contact presents CCS connector for up to 1,000 kW - electrive.comhttps://www.electrive.com/2025/05/07/phoenix-contact-presents-ccs-connector-for-up-to-1000-kw/
Yani ileride dahasınıda yaparlar 1250 kW’ı görsek yeter bence zaten. 80 kW’lik bataryayı 15C ile şarj etse yeter %10-80 arası yapsa. Yani 4 dk’da %10-80 oluyor yeterde artar bile. Takması çıkarması aletin devreye girmesi filan neredeyse o kadar sürecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
600 bin liraya 2010-2012 yillari araclarini alabiliyorsunuz. Siz sifir elektrikli araca 2010-2012 model araba parasi vereyim diyorsunuz. Burada mesele guzel ya da kotu olmasi degil benim ulkemin urettugi bir araca eger sahip cikilmazsa ise uretimden kalkacak. Sonunun devrim arabasi gibi olmasindan korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Uydurma be! O dediğin en üst pakete ek olarak bütün opsiyonları da dahil edince ortaya çıkan rakam. Kaldı ki onun nedeni de %10'luk ÖTV diliminden çıkması. Opsiyonlar hariç en üst paket şu an 1.830.000₺. Şu markaya b*k atacağım diye şekilden şekile girdiniz! |
Kudurtmuşuz yine güzel. Tesla Amerika'lı olmasına rağmen hem parçaları hem de arabasını daha ucuza getiriyor kârdan kısarak siz ne anlatıyorsunuz? EN ÜST paket derken "opsiyonları" katıyoruz sunroof olmayan premium ses sistyemi olmayan araba EN ÜST paket olmaz madem bataryada üretimde daha ucuza mal etmeye başlamışlar opsiyonlar dahil %10'a indirmesi lazım tekrardan bir şekilde gerekirse kârını kısacak kendi halkına yerli milli diye reklam yapıp elin Amerika'lısı ile yarışmican fiyat olarak. Bir de Togg'a laf edince kutsalına sövülmüş gibi popülarist yorumlar yazmayın artık.
"TOGG’un da ortaklarından olan Turkcell, 3 yıl için 3,5 milyar TL’ye 1.300’ün üzerinde araç kiraladı. Araçlar arasında 420 VW Tiguan, 75 BMW 520i ve 15 Audi bulunurken, TOGG araç sayısının sadece 30 olduğu öğrenildi. (Emre Özpeynirci) " daha yazılımını yapan Turkcell olmasına rağmen kiralama konusunda tercih etmemişler dahada bir şey demiyorum. |
En üst paket 2.5 milyon lira neyden bahsediyonuz siz lo
|
uydurma olan nedir kendi agzinla soyluyorsun en ust paket bu fiyat diye, adam da aynisini soylemis, blok
|
Aslında bu sayede yurt dışında daha da satılabilir hale gelmiş oldu ilginç.
Fiyatı bu şekilde tuttukları her gün ihracat potansiyeli artıyor. Çıktığında yurt dışında 45 Euro’ya rekabet edemez derken şimdi 32 bin euro ile biraz satar. Hazır Tesla’ya tepki var, Çin’lilerede vergi tam zamanı aslında denemek için. |
Hükumetten sonra alan bile olmayacak bence ömrünü çok uzun görmüyorum.Bunda da tek hatalı kendileri iş bilmez adamları muhtemelen getirdiler kar marjı düşük olsa da pahalı satmak zorunda kaldılar.Gelinen nokta zarar gibi işi devralıcak da aynı fiyatlandırmayla gidemez zamlanırsa da zaten kimse yüzüne bakmaz.Maalesef durum bu gibi
|
1.5 yıldır zamlanmadi ama yahu urunde hicbir gelisme yok. Ne bileyim 2023 model ile aynı, diger markalar yavas yavas daha verimli hale getiriyor. En azindan pilini lfp yapsalar uzun ömürlü olsa, çipini degistirseler vs. Onun yerine paralı paketler çıkarıyorlar. Anlamak mümkün değil
|
Reklam yazmayı unutmuşsunuz ...
|
Fiyat stratejisi sebebiyle zam yapamıyor
Zarar yazıyor. Nette yeterli bilgi mevcut. Vestel belini doğrultamadı. Yakında, sen ben o zararı öderiz ;) Vergi affı olur, yatırımsız teşvik olur, hazine arazisi olur... |
Benzer içerikler
- instagram spotify ekleme
- spotify çok internet yer mi
- reddit video indir
- tiktok hesap silme
- whatsapp çevrimiçi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X