Şimdi Ara

Tofaşlar hangi sınıf araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
10.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyutlarına göre düşünmeyin. Şu ana göre düşünürsek BENCE C sınıfı oluyorlar.

Şuradan çıkarım yapın; Şu anki Polo Golf 1 den kat kat büyük. Ama C sınıfı mı oldu? Hayır.
  • bence serçe doğan şahin murat hep B sınıfı araçlardır albea ve linea B sınıfı olduğuna göre
  • Doğan (L,S,SL,SLx,SLX1.6 ie),Şahin(S,1.4,1.6,1.6ie),Kartal(S,SL,SLX,L,SLX 1.6ie)131 C Sınıfı
    124 b sınıfı olduğunu düşünüyorum ama dönemine göre c de olabilir.
  • Renault broadway in rakibiydi

Renault broadway hangi sınıfsa o
  • x
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

bence serçe doğan şahin murat hep B sınıfı araçlardır albea ve linea B sınıfı olduğuna göre

linea B sınıfı mı? yapma hocam linea C sınıfı olması gerekmezmi??
  • murat 131in olduğu senelerde bmw 3 serisi de o kadar büyük değildi, o yüzden en azından C sınıfı bir ihtimal de D olabilir, fiat 131 gayet iyi bir araçtı yılıına göre.
  • linea b sınıfı araçtır albea gibi hatta b+ diye geçiyor diye biliyorum forumda birisi bir topic açmıştı arabaların sınıflandırılması ile ilgili orda kaynak gösterip yazıyordu bende okuduğumda şaşırmıştım
  • n/a
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Boyutlarına göre düşünmeyin. Şu ana göre düşünürsek BENCE C sınıfı oluyorlar.

Şuradan çıkarım yapın; Şu anki Polo Golf 1 den kat kat büyük. Ama C sınıfı mı oldu? Hayır.

suan ki Accent Blue ile karsilastirmak dogru olur, B gibi bu acidan.
  • Sanki 90'lı yıllardaki araçlar Tofaş'lardan milyon kat kaliteli gibi dışlıyoruz kendi markamızı...
  • Dönemine göre 124 B, 131 C sınıfı araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Sanki 90'lı yıllardaki araçlar Tofaş'lardan milyon kat kaliteli gibi dışlıyoruz kendi markamızı...

hiç 90 model bmw yada mercedese binmediz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Murat Serçe B
    Doğan Sahin C

Geçen yaz ya da önceki yazdı galiba, bir Şahin veya Kartal'ın arka koltuğuna 4-5 kişi yan yana oturmuştu. Şimdiki C sınıfı araçlara bile zor oturulur. D sınıfı olma ihtimali bile var.
  • z sınıfı
  • en geniş hacimli B sınıfı araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForwinQ

quote:

Sanki 90'lı yıllardaki araçlar Tofaş'lardan milyon kat kaliteli gibi dışlıyoruz kendi markamızı...

Peki o zaman kardeşim ben 2000 model corsa kullanıyorum. Benimkinin yanında 2000 mercedes, bmw çok çok daha iyi. Şimdi benim aracım yürüyen mezar mı olacak otomatik olarak? 4 tekerli teneke mi olacak. Her ihtiyaca göre araç var... Tofaşlar da alt gelire hitab ediyordu. Bu kadar basit. Lütfen kendi değerlerimizi bu kadar aşağılamayalım.
  • Kuş sınıfı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForwinQ

quote:

Peki o zaman kardeşim ben 2000 model corsa kullanıyorum. Benimkinin yanında 2000 mercedes, bmw çok çok daha iyi. Şimdi benim aracım yürüyen mezar mı olacak otomatik olarak? 4 tekerli teneke mi olacak. Her ihtiyaca göre araç var... Tofaşlar da alt gelire hitab ediyordu. Bu kadar basit. Lütfen kendi değerlerimizi bu kadar aşağılamayalım.

bunları bende biliyorum ama 90 lı yıllardaki araçlar demişin dikkatini çekerim.

• tamam işte ona uyarlayalım diye dedim. 90 corsa ile 90 mercedeside ele alabiliriz. sonuçta bunlar doğal farklar. tofaş çok kaliteli ve donanımlı olsaydı ucuz olmayacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.