Şimdi Ara

Tofaşlar hangi sınıf araç (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
10.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır güzelim iki tabak yoktu. Ford Taunus vardı. Opel Ascona vardı, Honda Perelüx vardı, parası olana Mercedes, BMW vardı. VW yine vardı. Vardı yani.

Milletim derken sanki senin milletinde sen onların sahibisin gibi oluyor. Anladın ama anlamamazlığa vuruyorsun işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 6 Şubat 2012; 15:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Hayır güzelim iki tabak yoktu. Ford Taunus vardı. Opel Ascona vardı, Honda Perelüx vardı, parası olana Mercedes, BMW vardı. VW yine vardı. Vardı yani.

Milletim derken sanki senin milletinde sen onların sahibisin gibi oluyor. Anladın ama anlamamazlığa vuruyorsun işi.

http://www.google.com.tr/search?q=Honda+Perel%C3%BCx&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

Google çaresiz kaldı bea...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da pert olduğunun kanıtıdır..Hadi kolay gelsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Hayır güzelim iki tabak yoktu. Ford Taunus vardı. Opel Ascona vardı, Honda Perelüx vardı, parası olana Mercedes, BMW vardı. VW yine vardı. Vardı yani.

http://www.google.com.tr/search?q=Honda+Perel%C3%BCx&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

Aman açık yakalamaya görün. EVET PERELUDE OLACAKTI.

AMAN NE PERT OLDUM. BAK SEN ŞİMDİ, İŞTEN BİLE ATTILAR, EVDEN ANAM BİLE ATTI BENİ ŞİMDİ. TÜHHHH NE OLACAK ŞİMDİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 6 Şubat 2012; 16:02:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Aman açık yakalamaya görün. EVET PERELUDE OLACAKTI.

AMAN NE PERT OLDUM. BAK SEN ŞİMDİ, İŞTEN BİLE ATTILAR, EVDEN ANAM BİLE ATTI BENİ ŞİMDİ. TÜHHHH NE OLACAK ŞİMDİ?

Açık arayan birisi değilim, hatalarıdamı göstermeyelim?

Yaran olduğu belli fazlasıyla gocunmuşsun. Bu kadar sinire tepkiye gerek yok, mesajımı şikayet edip yöneticiye sildirebilirsin bu kadar ağırına gittiyse benim için sorun olmaz.

Ayrıca PERELUDE değil PRELUDE olacak. Hatanı düzelteceğine bana laf yetiştirmenin stresine girmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *President* -- 6 Şubat 2012; 16:07:32 >

• ÇOK BÜYÜK HATA AMAN!!!! NE OLACAK ŞİMDİ? HAPİS CEZASI ALACAĞIM GALİBA TÜHHHHH.....
  • Herkesi rahatsız ettim ise özür diliyor buradan ayrılıyorum .Maalesef yanlış kişi ile yanlış seviyede istişarede bulunmuşum .Belki 10 15 sene sonra ,kendisinden farklılara tahammül, eleştirilere açıklık ,hatalarını olgunlukla kabullenme ,hakkaniyet ,saygınlık gibi erdemlerle barışık olurda birikim elde eder ,eleştirilere olgunlukla cevap verebilir duruma gelirse ozaman konuşabiliriz..

Diğer arkadaşın sınıf konusunu bozmamak adına ..sağlıcakla kalın
  • quote:

1 - Bir kere MİLLETİM demeyi bırakın. Çünkü bu ülkede yaşayan insanlar size ait değil.
    2 - Olan milletime oldu diyorsun ama kimseye bir şey olmadı. Şahsen bana olmadı. Olan da kendi dikkatsizliğinden yapıp kazayı ya hayatını kaybetti ya yaralı kaldı.
    3 - O zamanlar alındı kullanıldı ve kullanılırken iyiydi, ama şimdi durum değişti böyle oldu. BU NANKÖRLÜK VE ŞIMARIKLIKTIR, NE OLDUM DELİSİ OLMAKTIR.
    4 - Koç'un cebi doldu. Evet, verdik parasını aldık. Yıllarca kullandık. KOÇ değil de başkası olsaydı onun cebi de dolacaktı. Adam gelip boğazımıza sarılmadı alın diye.
    5 - Ve lütfen MİLLETİM diye hitap etmeyin. Hiç kimse sizin değil.

Ne içtin?

O kelimeden öyle bir anlam çıkmayacağını ilkokuldaki çocuk biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKER75

Herkesi rahatsız ettim ise özür diliyor buradan ayrılıyorum .Maalesef yanlış kişi ile yanlış seviyede istişarede bulunmuşum .Belki 10 15 sene sonra ,kendisinden farklılara tahammül, eleştirilere açıklık ,hatalarını olgunlukla kabullenme ,hakkaniyet ,saygınlık gibi erdemlerle barışık olurda birikim elde eder ,eleştirilere olgunlukla cevap verebilir duruma gelirse ozaman konuşabiliriz..

Diğer arkadaşın sınıf konusunu bozmamak adına ..sağlıcakla kalın

YOLUN AÇIK OLSUN...

Ben en azından sizler gibi küçümseyip nankörlük etmiyorum bu arabalara. Hele de günümüzde bu arabaları kullananları rencide edici ve kırıcı yorumlarda bulunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

1 - Bir kere MİLLETİM demeyi bırakın. Çünkü bu ülkede yaşayan insanlar size ait değil.
    2 - Olan milletime oldu diyorsun ama kimseye bir şey olmadı. Şahsen bana olmadı. Olan da kendi dikkatsizliğinden yapıp kazayı ya hayatını kaybetti ya yaralı kaldı.
    3 - O zamanlar alındı kullanıldı ve kullanılırken iyiydi, ama şimdi durum değişti böyle oldu. BU NANKÖRLÜK VE ŞIMARIKLIKTIR, NE OLDUM DELİSİ OLMAKTIR.
    4 - Koç'un cebi doldu. Evet, verdik parasını aldık. Yıllarca kullandık. KOÇ değil de başkası olsaydı onun cebi de dolacaktı. Adam gelip boğazımıza sarılmadı alın diye.

Ne içtin?

SENİN ÖMRÜ HAYATIN BOYUNCA İÇEMEYECEĞİNİ İÇTİM...

• Millet dalga gecmis ama zamaninda bir Dogan L'ye binmek icinde yolculuk etmek muthis keyifliydi. Sene 84 de broadway yeni ciktigi zamanlarda alttan aydinlatmali gostergeleri orta konsolundaki renkli kalorifer şemasıyla o kadar şıktıki cocukluk hayalimizdi.

Neyse konuya donecek olursak aradan gecen yillarda tum segmentteki araclarin buyudugu dusunulurse bence su zamanki C segmentine dahildirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Şimdi söyleyeceğimle kesinlikle Kuş serisi ile ve kullanıcılarıyla dalga geçmiyorum. Geçmişte forumda yapılmış bir tartışmaya atıfta bulunarak geyik olsun diye söylüyorum. O tartışmaya tanık olmuş arkadaşlar eğlenecektir:
    "Premium Sınıftır..."

Aşağıdaki mesaja bakarsak kaynağı var. Bugatti-Şahin kıyaslaması.

http://forum.donanimhaber.com/m_56068765/tm.htm#msglink_56072676

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Ne içtin?

SENİN ÖMRÜ HAYATIN BOYUNCA İÇEMEYECEĞİNİ İÇTİM...

Yürü be.....

• serçe b, doğan ve şahin c sınıfıdır.
  • kuş serisine c dersek albea da c olur linea yada d kalır bravoyu ne sen sor ben söyleyeyim
  • Ona sınıf değil CLASS diyoruz

Şahin=Ş-Class

Serçe=S Class

Kartal=K Class

Doğan=D Class

Murat 131=M Class

Neler neler
  • Geçmişi Türk milleti kadar çabuk unutan başka bir millet daha var mı bilmiyorum.

Günümüzde saçma sapan insanlar yüzünden bu arabalar soytarıya dönüşse de bir zamanlar insanların kahrını passatlar jettalar civicler değil bu arabalar çekiyordu. Belirli yaş üstündeki kişilerin en büyük hayali serçe alabilmekti belki. Günümüz teknolojisine göre kalas bi araba olsa bile zamanında kraldı ama bu kadar dalga geçmeye gerek yok.

Ama günümüzdeki kullanıcı kitlesi trafik canavarlarının %80ini oluşturuyor maalesef.
  • B ve C arasında bir yerde.
  • Hangi sınıfa koyarsanız koyun sınıfta kalır!
  • Biri araçların aks genişliğini bulursa kesin sonuç almış oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.