Şimdi Ara

### TOEFL Kitapları ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç ay sonra yurtdışında üniversite eğitimi için TOEFL ve SAT sınavlarına gireceğim.Forumda bu konuda uzman olan arkadaşımız SHH'den SAT sınavı için kitap önerilerini aldım.

Sıra TOEFL sınavına geldi. İBT arasında ki fark vs. nedir bilmiyorum fakat büyük bir fark olduğunu duydum.

Önerdiğiniz,sizin çalıştığınız,yararlı bir kaynak olduğuna inandığınız kitap önerilerinizi linkleriyle beraber bekliyorum.Gittigidiyor'da bazı kaynakları buldum fakat tam olarak emin olmadım.

İçerik olarak hepsi dahil istiyorum.Listening'ten Reading ve Testingine kadar...

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler,

İyi geceler...

• Güncel.
  • mamunda da 10 gblık toefl kaynağı vardı indir onu yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

mamunda da 10 gblık toefl kaynağı vardı indir onu yeter

Teşekkür ederim fakat ben yine de kitaptan çalışmayı düşünüyorum.Kitap önerilerini satış linkleriyle öğrenebilirsem güzel olur.
  • Ben de isterim kaliteli kitap çalışmak için. Hem mesaj bulunsun hem konu uplansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Ben de isterim kaliteli kitap çalışmak için. Hem mesaj bulunsun hem konu uplansın

Tesekkur ederim kendi adıma.Umarım aradığımız yararlı kaynakları en kısa zamanda bulacağız.
  • kitap olarak essential words for the toefl barrons, kaplan kelime kitabi, 400 must have words, ana kitap olarak da barrons calis derim.Ben 11 olan toefl reading skorumu sirf bu kitaplardan ezberledigim toplam 1500 2000 arasi kelime ile 25 e cikarmistim.
    Toefl ibt de listenging, reading, speaking ve writing var, her bolum kendi icinde de ayriliyor, iyi calisirsan yaparsin kolay sinav degil 4 saat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezunum (meb kitapları)
    5 yıl önce açıldı
    MEB DERS KİTAPLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

mamunda da 10 gblık toefl kaynağı vardı indir onu yeter

4 GB olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

Bende yurtdışında master düşünüyorum, Toeffl'da speaking nasıl oluyor ? Toplam sınavdaki ağırlığı ne kadar?

diğer 3 bölüm gibi 30 puanlık bir bölüm,

ilk olarak bir konu hakkında bağımsız olarak konuşun diyorlar 10 sn hazırlanma süresi 1dk konuşma süresi var

bunun dışında iki öğrencinin konuşma diyalogunu dinletip özetlemenizi istiyorlar

bunun dışında bir hocanın ders hakkında konuşmasını dinletip neden şurada şöyle söyledi gibi bir soru sorabiliyorlar,

bunlar çeşitleri belli şeyler çalışma kitaplarında bulabilirsiniz
  • iBT sınavı 120 puan üzerinden değerlendiriliyor. Her bölüm 30 puan. Toplamda dört bölüm var; reading, speaking, writing, listening.
  • TOEFL iBT'ye hiç çalışmadan girdiğim için kesin bir çalışma yöntemi vermem mümkün değil ancak bol bol konuşma pratiği yaparak ve dizi izleyerek aksanını ve akıcılığını geliştirebilirsin.

Listening bölümünde önünüzdeki kağıtlara not almaktan çekinmeyin. İşinizi çok kolaylaştıracaktır. Reading bölümünde okuduğunuz metin sıkıcı olsa bile, ilginizi çekmese bile kendinizi ilgilendiğinize inandırmaya çalışın. Yararı olacaktır.
  • Güncel...
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

kitap olarak essential words for the toefl barrons, kaplan kelime kitabi, 400 must have words, ana kitap olarak da barrons calis derim.Ben 11 olan toefl reading skorumu sirf bu kitaplardan ezberledigim toplam 1500 2000 arasi kelime ile 25 e cikarmistim.
    Toefl ibt de listenging, reading, speaking ve writing var, her bolum kendi icinde de ayriliyor, iyi calisirsan yaparsin kolay sinav degil 4 saat.

bu kitapplara bakıcam bende.
  • Arkadaslar merhaba,
    Gittigidiyor'dan bir satıcı ile iletişime geçtim.

http://urun.gittigidiyor.com/CAMBRIDGE-PREPARATION-FOR-THE-TOEFL-TEST_W0QQidZZ38166536

İlanı yukarıda verdiğim gibi.Bu kitapları almayı düşünüyorum.Kelime eksiğimi filmlerden anladığım kadarıyla kapatıyorum fakat iyi bir kelime kitabıda almam gerekiyor.Test ve çalışma kitaplarını Cambridge'den almaya karar verdim.Çok yararlı ve sağlam kaynak olduğunu bildiriyorlar.

Size de tavsiye ederim fakat sizin nasıl bir TOEFL kaynaklarınız var ? Bende onları dizer,oradan da çalışabilirim.

İyi forumlar,

• konuyu hortlatalım bakalım ben de yurtdışı master düşünüyorum yeni başlayacağım hazırlanmaya. hangi kitapları almam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum açıkçası. yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. @Léo hocam söylediğiniz kitaplardan verim alabildiniz mi tavsiye edermisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.