Şimdi Ara

TÖDER ÖZDEBİR KOLAY, ZOR SINAV OLSUN DİYENLER ŞUAN AĞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Töder kolay özdebir çöp Türkiye geneli sınavlara girilmez, zor gelsin zor herkes zorlansın diyenler şuanda 75 net civarı yaparım tıp gelir mi diyip ağlıyorlar

Ayrıca limit için yorumum, çok ağır sınavdı bu sınavda hedefledikleri nete ulaşanlar gerçek sınavda rahatlıkça 5 10 net üstüne çıkar.

• Gerçek sınav böyle gelse,

kaç net ilk 20k olur sence bro?
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    85 90 net olur bence, sence nasıl olur
  • Bu sınavın pdfsini nerden bulabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar açıklanınca pdfle yüklüyolar 2-3 güne bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrdrk1999 M kullanıcısına yanıt
    Aynı şekil düşünüyoruz knk
  • Yanılgılarımızdan birisi de her zor sınavı kaliteli ; zor olmayanları çöp zannetmemiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haskolastik kullanıcısına yanıt

• tyt zor olmayacak bu bir gerçek

fakat bu sınavda zor degildi kesinlikle zaman alıcı oldugu için çogu kimse yetiştiremedi ondan zor deniyor

gerçek sınavdada bu sınavda yaşadıgımız sıkıntı olan süre sıkıntısını yaşayacagımız aşikar

töder özdebir gibi vasıfsız sınavlardani netlerden ziyade bu sınav netleri gerçek sınav netlerine bence birebir yakınlık gösterecek

güzel sınavdı tyt tarzıydı kesinlikle

• yeryüzüdoktoru kullanıcısına yanıt
    hocam şimdiye kadarki gördüğüm en zor tyt fen sınavıydı 20 soru içersinde 3 ya 4 tane kolay soru vardı gerisi çok zordu

• Geçenki özdebirin tytsi de zordu ama sınavla zerre alakası yoktu. Fende gitmiş lys konusu sormuşlar. Matematiğin ilk 15 sorusu tamamen sayı deneme üstüne kurulu bunun üstüne kolay problemler ve çocuk oyuncağı geometri. Bunda zorlanabilecek yerler zorlanmış, olması gerektiği gibi olmuş. Kolay değildi ancak gerçek sınav da eğer zor gelecekse aşağı yukarı böyle bir şey gelir. Şahsen limitte süre sorunu yaşadım fakat gerçek sınavda da böyle bir sorun yaşayabileceğimi bana gösterdi. Bence limiti hazırlayanlar özdebirden sonraki eleştirileri okumuşlar baya ona göre hazırlamışlar.

• vallahi limiti yetiştirebilen adama saygı duyarım töderde tur atıyordum bunda problemlerdeyken son 15 dediler xd feni nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditrado -- 27 Mayıs 2018; 0:2:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.