Bildirim
TÖDER ÖZDEBİR KOLAY, ZOR SINAV OLSUN DİYENLER ŞUAN AĞLIYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gerçek sınav böyle gelse,
kaç net ilk 20k olur sence bro? -
85 90 net olur bence, sence nasıl olur -
Bu sınavın pdfsini nerden bulabilirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar açıklanınca pdfle yüklüyolar 2-3 güne bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekil düşünüyoruz knk -
Yanılgılarımızdan birisi de her zor sınavı kaliteli ; zor olmayanları çöp zannetmemiz
tyt zor olmayacak bu bir gerçek
fakat bu sınavda zor degildi kesinlikle zaman alıcı oldugu için çogu kimse yetiştiremedi ondan zor deniyor
gerçek sınavdada bu sınavda yaşadıgımız sıkıntı olan süre sıkıntısını yaşayacagımız aşikar
töder özdebir gibi vasıfsız sınavlardani netlerden ziyade bu sınav netleri gerçek sınav netlerine bence birebir yakınlık gösterecek
güzel sınavdı tyt tarzıydı kesinlikle
hocam şimdiye kadarki gördüğüm en zor tyt fen sınavıydı 20 soru içersinde 3 ya 4 tane kolay soru vardı gerisi çok zordu
Geçenki özdebirin tytsi de zordu ama sınavla zerre alakası yoktu. Fende gitmiş lys konusu sormuşlar. Matematiğin ilk 15 sorusu tamamen sayı deneme üstüne kurulu bunun üstüne kolay problemler ve çocuk oyuncağı geometri. Bunda zorlanabilecek yerler zorlanmış, olması gerektiği gibi olmuş. Kolay değildi ancak gerçek sınav da eğer zor gelecekse aşağı yukarı böyle bir şey gelir. Şahsen limitte süre sorunu yaşadım fakat gerçek sınavda da böyle bir sorun yaşayabileceğimi bana gösterdi. Bence limiti hazırlayanlar özdebirden sonraki eleştirileri okumuşlar baya ona göre hazırlamışlar.
vallahi limiti yetiştirebilen adama saygı duyarım töderde tur atıyordum bunda problemlerdeyken son 15 dediler xd feni nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditrado -- 27 Mayıs 2018; 0:2:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X