Şimdi Ara

Töder Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasılda arkadaşlar bence bu sınavda +30 yapan gerçek ygs de 40 a yakın yapar 7 8 tane sayılar kısmı kolaydı sadece onlar da sınav geneli gibi olsa özdebir kadar zor olurdu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffLoomis -- 5 Kasım 2016; 22:19:48 >

• bence ygs formatına yakın bir sınavdı . bire bir değil ama piyasada ki denemelerden çok daha kaliteli olduğu kesin . özellikle soruları gerçekten yorum gerektiren ve basmakalıp sorular değildi .
  • 2 problem ve 1 olasılık sorusu hariç kolaydı bence
  • Vazolu soru,lunaparklı soru bir de geometride su depolu soru 10 numaraydı hocam. Konuları bitirmiş birinin YGS'de aynı ruh haliyle(stres yapmazsa yani) aşağı yukarı aynı neti yapacağı kanaatindeyim. Konu eksiği olanlar için bir şey söyleyemem şuanlık tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

Vazolu soru,lunaparklı soru bir de geometride su depolu soru 10 numaraydı hocam. Konuları bitirmiş birinin YGS'de aynı ruh haliyle(stres yapmazsa yani) aşağı yukarı aynı neti yapacağı kanaatindeyim. Konu eksiği olanlar için bir şey söyleyemem şuanlık tabi

Hocam vazolu soruda cevap neydi? Biraz vakit harcadım o soruda. Pek emin de değilim açıkçası.

düzenleme: yarın sınava girecek arkadaşlar var, buradan değil de pm ile cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 5 Kasım 2016; 23:58:10 >
  • gecen sene ygsde 38d 2y yaptım bugun toderde 40d yaptım. 1-2 tane daha hard problem eklenirse ygs matematiği diyebilirdim.
  • Hangi soruda takildin? O iki yanlisin seninde vazoyla lunapark miydi yoksa abi kac dkm gitti o sorulara be bari cevabi dogru olaaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    geçen yıl açıldı
    Tyt matematik...
    4 yıl önce açıldı
    Tyt Geometri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu denemeyi nette bulabiliyormuşuz konular bitmedi oran orantı ve çarpanlara ayırma Yen'i bitti konular bitince yapsam çok daha iyi olur değil mi

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Nette nerede buluyoruz hocam

• Açıkçası olasılık ve lunapark sorusu dışında zor diyebileceğim soru yoktu kar zarar sorusunuda yapamadım ancak benden kaynaklanıyor .Bunları yapamadım kavanoz sorusu çok klasik bir soruydu çoğu kişi yapamamış şaşırdım.

• Geçen seneki ygs ayarındaydı. İkisi de basitti. Ama geçen yılki ygsde satır-sütunlu ve vagonlu sorular bayağı seçiciydi. Burada öyle bir soru yok. Geçen yılki ygs'de 40 yapmıştım. Bunu kitapçığım alındığı için kontrol edemedim ama 2014-2015 YGS'ye göre oldukça basitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü yapan bi tek ben varım herhalde 22 d 2y

• Hocam cevap anahtari verildi mi

• Hayır ve salı gününe kadar soru konuşmasanız iyi olur abi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 boşum var. Bir problem biri fonksiyonları yoplayı görüntü soran biri de polinomlu bölmeli olan. Madalı çiçekli olanı da salladım. Moral bozukluğundan mı başka şeyden mi bilmiyorum zaman sıkıntısı yaşadım normaldr hepsini bitirip üstüne 5dk falan zaman artardı. Yine hepsini yaptım sosyalden coğrafya gelsefe bi kaç boş var ama matematikte geri dönemedim pek. Ortalama bi sınavdı. Türkçe fen kolaydı ama mat kısmında bakit harcatan sorular vardı.

• Uçan Köfte U kullanıcısına yanıt
    Vagonlu soru seçici değil yanlıştı

• flygnç kullanıcısına yanıt
    Bence bi sıkıntı yok o soruda sadece kelime oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fonk sorusundan ve hız sorusundan emın olan bir arkadaş varsa pmden cevabı yazabilirmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.