Ya beyler konuyla ilgisi yok ama TOCA Race Driver 3 setup ta hata veriyo Oyun mlsf kopya ama aldığım yerdeki pc de çalıştı...Oyunun mdf ve mds dosyaları winrar lı ve onları pc ye atarken 'yazma hatası.Disk dolu olabilir' şeklinde hata veriyo(Lütfen harddisk inde yer yoktur demeyin onla ilgisi yok)Yardımcı olursanız sevinirim
Derece mi hatırlamıyorum ama ben çok hızlıyımdır bu forum da beni geçecek adam daha görmedim:)
sanırım sizdeki oyun orginal bende oyun açılmıyor crack da çıkmadı zati
Bizde ki oyunda kopya ama açmasını bileceksin.
hıııı cd rom ve dvd rom ların kablolarını çekme olayımı?
Ewt.
anlatırdım ama ban yemek istemiom
bn baştan itibaren oynuom çok zevkli oluo abi,direksion ne kadar dandik olsada,zevkli beh
kesinlikle momo direksiyonla çok zevkli
bu arada dtm de ekström den daha iyi dereceler beklerdim :):):)
quote:
Orjinalden alıntı: Slammer
anlatırdım ama ban yemek istemiom
bn baştan itibaren oynuom çok zevkli oluo abi,direksion ne kadar dandik olsada,zevkli beh
direksiyonla sürmek elbette çok zevkli ....
tabi alışınca...Alışana kadar baya bi zorluk çekiliyo
Duyduk duymadı demein oyunun no-dvd exe patci çıktı yani artık daemonsuzda oynanır
nerde ?
Ara bul
patch + crack çıktı onun için, ben öle kullanıyorum, ama burda paylaşım yapma gibi bi hataya düşmeyin sakın ya şu bonus code ları biri bana verebilrmi, daha kitli bi sürü yarış var bu bitirilmiş oyunda.ama şu ana kadar en çok zevk alarak oynadığım yarış dtm ve 350z ile japon işirally pek gerçekçi olmamış, gerçi insana bi his veriyo ama cmr serisi daha güzeldi, onun dışında mükemmel bi simülasyon bence. şöle 1 hafta kasiim sonra kurdu olurum oyununnfs den sonra toparlanmak zor oluyo
buyrun size özel honda serisini açmak için bonus code : 7MW1J80577F0F yeni honda civic, honda s2000, hondanın özel 3 yarışı bide 2005model civic kupa yarışları açılıyo böylece
yaa bu oyunu siz orjinal mi aldınız ben bulamadım
orjinale para vererem
Orjiye gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Orjiye gerek yok.
ben niye bulamadım netten indirdi arkadaş o da cd koruması istedi
4,5 gb indirdi
boşa çıktı aslında uğraşsak yapardık ama uğraşmadan sildi
orjinale gerek yok, oyun içinde access code var, o koduwww.honda.co.uk/racedriver adresinde boşlukları doldururken kullanıyosun, sonra sana bonus code veriyolar.
tşk arkadaşım ben daha yeni kurdum oyunu direk fullemiş olarak başlıcam bakalım nasılmış
arkadaslar online toca3 oynamak isterseniz msn e gelin oynayalım, sıkıldım bilgisayara karsı oynamaktan, msn: sarperakyurek@hotmail.com