Şimdi Ara

ToCA Race driver 3 %100 save dosyası! yenilendi + oyunu açamayanlar!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
27.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundan atma gibi bi problem olmasa ben varım diicem ama maalesef starforce u kıralım derken oyundan atma problemi yaşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

arkadaslar online toca3 oynamak isterseniz msn e gelin oynayalım, sıkıldım bilgisayara karsı oynamaktan, msn: sarperakyurek@hotmail.com
    Hmm demek bende yarışmak istiyorsun gel bakalım bi tur bindireyim sana
  • kardeş ben oyunu bir türlü açamadım deamon 3.29 yüklü oyunu kurdum ama hata veriyor bu cd rom dvd r kablosunu çekme ne anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  • bende bi haftadır oynuyorum oyun çok zewkli ama hiç multi yapmadım

hamachi ile mi yapıyosunuz multi'yi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

bende bi haftadır oynuyorum oyun çok zewkli ama hiç multi yapmadım

hamachi ile mi yapıyosunuz multi'yi ?

Hayır direk online'a gir nick ve şifre oluştur hepsi bu...
  • herkese merabalar arkadaşlar ben oyunun cdsini aldım yükledim ve checking disk çıkıo ve ondan sonra error verio bu problemi nasıl çözebilirim????yardımcı olursanız gerçekten sevinirim
  • paylaşım için çok saol
  • şu oyunu alıp bi oynamak nasip olmadı bulamadım kopca şehirde
  • süper bi oyun yaw acaip zevkli.
    sağolasın.
  • Arkadaşlar selamlar...Bu oyunda World Tour'da son yarışa geldim. Yaptığım tüm ayarlara rağmen 1:26'lı turlar atıyorum, 1. olan kişi 1:22 atıyor. Oyuna arkadan başlayınca da son pistte mutlaka birilerine dokunuyorum. Bir türlü geçemedim ben de sıkıldım ve bıraktım oyunu. Sizin bir öneriniz var mı nasıl bir taktikle veya ayarla yarışmalı?
  • eyvallah sağolasın
  • oyunu sonunda geçenlerde indirdim

şuan oynuyorum yeni çıktım oyundan ben kariyerde şuan için %35 de falanım ama bunu indirip canım sıkılırsa diğer bölümleri oynarım sağolasın

edit:link niye çalışmıyor yaw hemen paylas siliyor mu bu dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 21 Ekim 2006; 1:46:58 >
  • bide birşey soracam türkçe yamadır şudur budur yama yok mu bu oyuna gerek yok yamaya harika oyun ama olsun yani yok mu yama falan
  • herkese şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar oyunu yeni aldım.kopya cd ve rarlı dosyalar var.1.cd de nasıl yüklenir ksmında
    dosyaları hd atın ve part1.exe dosyasını çalıştırın diyor.fakat öle bi dosya yok rd3 application dosyasını tıkladığımda da

'' d3dx9_27.dll bulunamadığından uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.''

diye bir ibare çıkıyor.yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar hemepaylaş sitesi uçmuştur... bu linklerin hepsi gitti anlamına geliyor. o zaman ellerinde bu dosya olan dostlarımızdan rica etsekde bu dosyayı koysalar gene rapid falan ;) farketmez demi...
  • herkese şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar oyunu yeni aldım.kopya cd ve rarlı dosyalar var.1.cd de nasıl yüklenir ksmında
    dosyaları hd atın ve part1.exe dosyasını çalıştırın diyor.fakat öle bi dosya yok rd3 application dosyasını tıkladığımda da

'' d3dx9_27.dll bulunamadığından uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.''

diye bir ibare çıkıyor.yardımlarınızı bekliyorum.

direct-x in bi dosyası bu bendede yapıyodu dll dosyalarını alabilceğin bi site var olmadı msn ni ver gönderirim
  • bende bu oyunun hastasıyım ama cook uzun sıkıyor oyna oyna bitmiyor hemen paylas da çökmüş ellerinde olan varsa koyversin bea
  • ha bide online oynamak isteyen msn de konusup ayarlayalım tolga86@hotmail.com ok
  • oyunun %100 açılmış save dosyalarını isteyenler buyursun

ayrıca oyunu açamayanlara yardım da var!!!!

http://rapidshare.com/files/3752248/rld-rd3.rar.html

**** yerine bitişik olarak "rapid share" yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalyanal -- 17 Kasım 2006; 20:57:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.