|
Bildirim
|
ya hadi ordan kardeşim forumda hacettepeyi bitirip daha yeni big4 da işe başlayan adam vardı sen nasıl böyle kanılara varıyorsun ? odtü çöpmüş hmmm.
|
Kardeşim sen cidden kafayı bozmuşsun odtü devlet okullarında boundan sonra gelir özelleri saymıyorum ben neymiş yurt dışına çok öğrenci gönderiyormuş çünkü orda okuyan adamlarda para var kendilerini rahatça geliştirebiliyor biz ise anca yurt dışından burs çıkıcakta yüksek yapıcaz
|
ya beni o kadar gıcık ettin ki gerçekten gidip teker teker ss alıp buraya atacağım. senin aptal egonu tatmin etmek için de değil, sadece burayı seçen insanların moralini bozduğun için...
Unilever'de çalışan ODTÜ İktisatlılar: ![]() P&G'de çalışan ODTÜ İktisatlılar: ![]() Pfizer'de çalışan ODTÜ İktisatlılar: ![]() şu arkadaşı da blocklayın sevgili odtü iktisat adayları, bu insan hayatımda gördüğüm en gereksiz tip, hiçbir şeyi araştırmayıp buraya yorum atıyor ve nedense kazanacağı bölümü kötüleyip duruyor. |
ben de istanbul hukuk'ta okuyorum, şimdi istanbul hukuk'u kötülesem istanbul hukuk fakültesi çöp mü oluyor? tek kişiye göre hiçbir fakülteyi yerin dibine sokamazsın; burada diğer insanların da morallerini bozuyorsun. zaten kararsız bir insan olduğun paylaşımlarında da az çok belli. tıp okuma konusu bile açmışsın. üzülerek söylüyorum ki böyle gidersen başarılı olamazsın, ne üniversitende ne de iş hayatında.
bu attığım ss'lere de güvenmiyorsan gidip kendin bakabilirsin, sen burada odtü iktisattan mezun insanlar çalışmıyor derken hiçbir kaynak vermiyorsun da benim verdiğim kaynağın doğruluğunu mu eleştiriyorsun? gerçekten çok üzüldüm senin haline, umarım odtü iktisat gelmez. |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|