Şimdi Ara

TOBB İktisat hakkında ne biliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kardeşim sen cidden kafayı bozmuşsun odtü devlet okullarında boundan sonra gelir özelleri saymıyorum ben neymiş yurt dışına çok öğrenci gönderiyormuş çünkü orda okuyan adamlarda para var kendilerini rahatça geliştirebiliyor biz ise anca yurt dışından burs çıkıcakta yüksek yapıcaz
    ya beni o kadar gıcık ettin ki gerçekten gidip teker teker ss alıp buraya atacağım. senin aptal egonu tatmin etmek için de değil, sadece burayı seçen insanların moralini bozduğun için...

Unilever'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

P&G'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

Pfizer'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

şu arkadaşı da blocklayın sevgili odtü iktisat adayları, bu insan hayatımda gördüğüm en gereksiz tip, hiçbir şeyi araştırmayıp buraya yorum atıyor ve nedense kazanacağı bölümü kötüleyip duruyor.
    ben de istanbul hukuk'ta okuyorum, şimdi istanbul hukuk'u kötülesem istanbul hukuk fakültesi çöp mü oluyor? tek kişiye göre hiçbir fakülteyi yerin dibine sokamazsın; burada diğer insanların da morallerini bozuyorsun. zaten kararsız bir insan olduğun paylaşımlarında da az çok belli. tıp okuma konusu bile açmışsın. üzülerek söylüyorum ki böyle gidersen başarılı olamazsın, ne üniversitende ne de iş hayatında.

bu attığım ss'lere de güvenmiyorsan gidip kendin bakabilirsin, sen burada odtü iktisattan mezun insanlar çalışmıyor derken hiçbir kaynak vermiyorsun da benim verdiğim kaynağın doğruluğunu mu eleştiriyorsun? gerçekten çok üzüldüm senin haline, umarım odtü iktisat gelmez.
  • Güzel iyi bölümdür akademik açıdan tavsiye edilir

Koç,Sabancı,Boğaziçi,Özyeğin,ODTÜ,Tobb buraların ekonomi eğitimi tartışmasız iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Güzel iyi bölümdür akademik açıdan tavsiye edilir

Koç,Sabancı,Boğaziçi,Özyeğin,ODTÜ,Tobb buraların ekonomi eğitimi tartışmasız iyi.
    lisansı burada, saydığınız üniversitelerin birinde yapsam
    yüksek lisansı burada, saydığınız üniversitelerin birinde yapsam
    doktorayı yurt dışında yapsam

yurt dışında akademisyen olmam için yeterli midir?
  • TOBB'tan yurtdışına akademisyen olarak gitmek istiyorsan kendi öz çabanla İNGİLİZCE'ni geliştiir derim. Gerisi kolay zaten. TOBB Türkçe olduğundan dedim bunu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravitist

TOBB'tan yurtdışına akademisyen olarak gitmek istiyorsan kendi öz çabanla İNGİLİZCE'ni geliştiir derim. Gerisi kolay zaten. TOBB Türkçe olduğundan dedim bunu da.
    teşekkür ederim

up
  • 75 burslu bu sene açılmış ilk tercihe yazdım umarım gelir 77k.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreStillRed

75 burslu bu sene açılmış ilk tercihe yazdım umarım gelir 77k.
    araştırma yaptınız mı okul hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet. Eğitimi zor ve kaliteli hocalarından da belli zaten. Eğitimi 11 ay olması bi yandan iyi bi yandan kötü. Stajda da çok torpil dönüyomuş fazla güvenmemek lazım staja. Siz de yazdınız sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: AreStillRed

Evet. Eğitimi zor ve kaliteli hocalarından da belli zaten. Eğitimi 11 ay olması bi yandan iyi bi yandan kötü. Stajda da çok torpil dönüyomuş fazla güvenmemek lazım staja. Siz de yazdınız sanırım?
    yazmadım, yazmayı düşünüyorum
  • boun sabanci koc bilkent harici okunacak bolum degil.bana odtu gelecek sanirim ama çöp yani bu uniler disinda.mesela p&g unilever pfizer vs is basvurularinda bu 4 uni(boun koc sabanci bilkent) disinda dikkate bile almazlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral_atiba K kullanıcısına yanıt
    ya hadi ordan kardeşim forumda hacettepeyi bitirip daha yeni big4 da işe başlayan adam vardı sen nasıl böyle kanılara varıyorsun ? odtü çöpmüş hmmm.

• kimanuel kullanıcısına yanıt
    iyide big4 tercih edilen yerler degil ki.boun koc mezunu tenezzul etmez oyle yerlere.

• UP
  • kral_atiba K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen cidden kafayı bozmuşsun odtü devlet okullarında boundan sonra gelir özelleri saymıyorum ben neymiş yurt dışına çok öğrenci gönderiyormuş çünkü orda okuyan adamlarda para var kendilerini rahatça geliştirebiliyor biz ise anca yurt dışından burs çıkıcakta yüksek yapıcaz

• gothmog1283 G kullanıcısına yanıt
    herkesin gorusu kendine. tamamen akademisyen yetistirme odakli teorik.egitim veren bir yer ozelde tercih edilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: kral_atiba

boun sabanci koc bilkent harici okunacak bolum degil.bana odtu gelecek sanirim ama çöp yani bu uniler disinda.mesela p&g unilever pfizer vs is basvurularinda bu 4 uni(boun koc sabanci bilkent) disinda dikkate bile almazlar bence
    ya beni o kadar gıcık ettin ki gerçekten gidip teker teker ss alıp buraya atacağım. senin aptal egonu tatmin etmek için de değil, sadece burayı seçen insanların moralini bozduğun için...

Unilever'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

P&G'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

Pfizer'de çalışan ODTÜ İktisatlılar:

şu arkadaşı da blocklayın sevgili odtü iktisat adayları, bu insan hayatımda gördüğüm en gereksiz tip, hiçbir şeyi araştırmayıp buraya yorum atıyor ve nedense kazanacağı bölümü kötüleyip duruyor.

• DpBy kullanıcısına yanıt
    odtu iktisat mezunu bir abi vardi hic memnun degildi su an endustri okuyormus

ayrica bu attigin seyler gercekci degil?bilkent sabanci nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOBB'un eğitimi ve sunduğu imkanlar gayet iyi.Burda TOBB'a Özyeğin'e sallayanlara bakma.Ya bilgileri yok ya da puanları yetmiyor kuduruyorlar.Her üniversitenin olduğu gibi bunların da kötü tarafları var.Mesela TOBB'un kampüs yok.Ben öğrenciliğimi yaşamak istiyorum diyen bir adam TOBB'a giderse hayal kırıklığına uğrar.Onun dışında arkadaşın da dediği gibi çoğu bölümde %100 İngilizce yok.Yabancı dilini kendin geliştirmek zorundasın.Bunlar dışında kötü bir yanı yok.2 kere gidip gördüm okuyan öğrenciler ile konuştum çoğu da gayet memnun.Şikayetçi olanlar da yemek sıkıntısından,üniversite ortamı olmamasından şikayetçi.Yemek fiyatları da her vakıf üniversitesinde az çok aynı 10-15 tl arasında.

Not : Eğitim açısından bir Boun,Koç kalitesi beklemek de yanlış olur.Boun,Koç,Bilkent gibi sağlam yerler gelmiyorsa gidilebilir onu anlatmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsLee

TOBB'un eğitimi ve sunduğu imkanlar gayet iyi.Burda TOBB'a Özyeğin'e sallayanlara bakma.Ya bilgileri yok ya da puanları yetmiyor kuduruyorlar.Her üniversitenin olduğu gibi bunların da kötü tarafları var.Mesela TOBB'un kampüs yok.Ben öğrenciliğimi yaşamak istiyorum diyen bir adam TOBB'a giderse hayal kırıklığına uğrar.Onun dışında arkadaşın da dediği gibi çoğu bölümde %100 İngilizce yok.Yabancı dilini kendin geliştirmek zorundasın.Bunlar dışında kötü bir yanı yok.2 kere gidip gördüm okuyan öğrenciler ile konuştum çoğu da gayet memnun.Şikayetçi olanlar da yemek sıkıntısından,üniversite ortamı olmamasından şikayetçi.Yemek fiyatları da her vakıf üniversitesinde az çok aynı 10-15 tl arasında.

Not : Eğitim açısından bir Boun,Koç kalitesi beklemek de yanlış olur.Boun,Koç,Bilkent gibi sağlam yerler gelmiyorsa gidilebilir onu anlatmaya çalışıyorum.
    teşekkürler

up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.