Şimdi Ara

TOBB HUKUK vs BİLKENT İŞLETME/İKTİSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tobb hukuk tam paralı fakat işletme %50 olucak. Eğer bilkent hukuk olursa zaten düşünmeden yazarım fakat tobb bilkent kadar başarılı mı hukukta ? Bilkentte ingilizce eğitim ve yurtdısı imkanları çok iyi. Tobb ingilizce ve yurtdısında değil de türkiye iddaaları var. (staj 3 dönem vs) Hukukta uluslararası şirketlerde ticari konularda avukatlık yapmak istiyorum tobb da böyle bir imkanım olur mu ?

Eğer tobb hukuk her türlü bilkent işletmeden iyi midir parasını da göz önünde bulundurursak ?

• Tobb hukuk her türlü bilkent işletmeden iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin gibi adamlara uyuz oluyorum biz burda canımızı dişimize takıyoz çalışıyoz çoğu kişi istediğini alamıyo sen ikide bir ücretli yerlerden şuramı buramı diye konu açıyon madem o kadar paran var git araştır sürekli gözümüze sokma şu parababası yerleri

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Sanane birader. Demek ki olmuyor burslu bizde parali yere bakıyoruz. Ne beyinsiz adamsınız siz ya. Burada soruyoruz ki hangisine verilen para değer diye. Senin gibi heriflere bir şey kanıtlama derdim yok merak etme. Rahatsız olduysan engelle.

• Hocam bak görüyorsun burdaki adamları canını dişine takıp 10 net mat yapamayan ygs de 100k üstü olan konuları yetişmeyecek olan vb yığınla çilekeş insan var senin derdin ise zaten kalitesi herkesçe bilinen süper okullardan birini seçmek ben senin zekana falan laf etmiyorum ama şu ara dersten canı çıkan foruma bunu sorman saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

Hocam bak görüyorsun burdaki adamları canını dişine takıp 10 net mat yapamayan ygs de 100k üstü olan konuları yetişmeyecek olan vb yığınla çilekeş insan var senin derdin ise zaten kalitesi herkesçe bilinen süper okullardan birini seçmek ben senin zekana falan laf etmiyorum ama şu ara dersten canı çıkan foruma bunu sorman saçma

Şimdi bak parayı başka bir konuda daha mevzu yaptılar. Şöyle açıklama yapayım: Şimdi ben %50bursu özel bir okulda okumanın okul maliyeti aylık 1300 tl civarı. Bugün ben eğer kendi şehrimdeki bir devlete gidemiyorsam şehir dışındaki okulun bana maliyeti zaten o paralara geliyor. Aile yanında okurken hiç bir giderim yok. Okulun servisi var ücretsiz yemekler ucuz. Yani neredeyse aynı paraya geliyor ve kaliteli bir okulda okuyorsun. Şimdi özelde bilkent gibi iyi bir okula para vermek mi saçma veya insanlara zengin işi geliyor ?

Geçenlerde konu vardı üni masrafınız ne kadar diye keşke bir konuya baksaydın. En az yazan 1000 yazmış. Çoğu yok arabanın benzini vs. O konuda kimse rahatsız olmuyor o paralara ama biz burda aile yanı özel üni bakınca millete batıyor.

Ayrıca ekliyim, bu tarz konularda millet diyor ki yok ne özel okulu para mı verilir ? ona vereceğim parayla araba alırım, yok ilerde ofis açarsın işine yatırırsın falan. Eğitime para veriyoruz kardeşim burda millet gibi öğrenciyim 60bin tlye ne araba önerirsiniz konuları açmıyoruz. İnsanlar olaylara hep tek yönlü bakıyor. Millet şimdi bana yok baba parası öyle vs diyor. Dershaneye gidemeyen adam dershaneye gidene baba parası diyor. Maddi imkansızlıklar yüzünden liseye gidemeyen adam o ücretlerin belki 10da birine ihtiyacı var. Yani anlamaya çalıştığım şu herkesin kendine göre bütçesi planlaması var ona göre kendini ayarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 17 Mayıs 2017; 20:53:0 >

• Bu dönemde tabiki batar hocam anlamıyorsun senin sahip olduğun bu şansa çoğu kişi değil paran bana batmıyo sen howard da hukuk oku ne olcak bana sanki bu soruyu şu an sorman saçma diyorum hassas herkes telaşta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuyu hava atmak için mi açtım sanıyorsun ? Bizim telaşımız yok mu ? Kendimce yol bulmaya calışıyorum. Emin ol şu an elimde viski bardağıyla yazmıyorum bunu.
  • oralara girecek puanı yap koy önümüze sonra söyleriz yapman gerekeni
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ne paran batıyo dedim nede hava atıyorsun millete dedim yazmadığım şeyler için kalkıp laf atma bu anlamsız niyet okumaların canımı sıkıyo streste olabilirsin ama senin stresin çoğu kişi için hayal

• howard hukuk

• Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Hocam nete bakmıştım öyle bir ünide varmış harvarddan farklı😂😂😂

• Iktisat ve hukuk arasında daglar yollar kadar fark var

Nasıl bu ikilemdesin

Hukukçunun kafası iktisada basmaz o kadar hukukçu arkadaşım var 1 iktisat dersleri var adamlar nefret ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.