Şimdi Ara

TOBB ETÜ Tıp Fakültesi ( Yeni Tıp )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakıf üni. bölümüne yazdım ama herkes burada takılıyor Okuyup yorum yaparsanız ve Ankarada oturan arkadaşlar tanıtıma gidip hocalarla dekanlarla konuşup 1-2 foto koyarsa bu konuya çok memnum olurum. İmkanım olsa kendim yapacağım ama şuan Ankaraya gidemiyorum

-İlk defa bu sene öğrenci alacak. Tobb kampusu küçük ama güzel hoşuma gitti. Okulun sunduğu imkanlar gayet güzel.

-Ayrıca 5-10 kişi tıp okuma imkanı sunuyor okul burası çok ilginç 5 kişi tıp okunur mu diye düşünmüyor değilim

-Hastanesi şuan Mesa ama kendi hastanelerini kuruyorlar. Vaka konusunda sorun olacağını düşünmüyorum çünkü dibimizde Hacettepe Ankara Gazi var kesin bazı stajlarda bizi buralara yollayacaklar.

-Okul ilk 2500e 600 lira harçlık, yurt ve spor imkanlarından ücretsiz yararlanma imkanı veriyor. Yemekler cebimizden ama en fazla ne kadar gider ki

-3 dönem olayı ve ortak eğitim diye ilginç programları var ama öğrencilerden memnun olanı duymadım bu konuda. Tıp diğer fakültelerden farklı olduğu için bunları tıp için uygulamayabilirler.

- Laboratuvarları ve hastanesi son teknoloji diyorlar çok önemli burası. Çapaya gidip 3 kişiye 20 yıllık 1 tane mikroskop düşerse cidden çok hayal kırıklığına uğrayacağım

-Hocaları Hacettepeden çoğunlukla. Şuan 8 hoca gözüküyor ama sözleşmeleri imzalamışlar 15 prof. olacak diyorlar.

Ee ne düşünüyorsunuz? Çapa tutarken buraya gidilir mi

• Up! Ne ara arkalara düştü
  • Ben de düşünüyorum teklifleri iyi. hem de cidden o kadar az kişi olacak fena olmaz ama hiç gidemem bu sıcakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ben de düşünüyorum teklifleri iyi. hem de cidden o kadar az kişi olacak fena olmaz ama hiç gidemem bu sıcakta

Olm Ankarada degilmisin gez gel iste aksamustu 4 gibi Sen de gelirsen yazarim hazirlikta akariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up az kaldı tercihlerin bitmesine. Ne kadar bilgi bulursam kardır
  • Hastanesi okula çok yakın direk Tobb Etu hastanesi diye geçiyor
  • yurtları güzel gibi (dışardan gördüğüm kadarıyla)

hastanede tahmin ettiğim yerdeyse (armada'ya giden sokakta) yürüyerek 10-15 dk mesafede yurtlara(yürüme hızına bağlı :) ).

Bence tobb öğrencilerinede sorabilirsin, bölümü fark etmez, aşağı yukarı bilgiler geliyordur onların kulağınada , söylentiler filan.

ama verdiği imkanlar güzele benziyor. Dediğin gibi 3 dönem diye saçma bir uygulamaları var, bizim arkadaşı nezaman arasam okulu oluyor adamın , ing. hazırlığı geçmek için tofel a sokuyorlar.

(Not: Çevremden duyduğum bilgilerdir ona göre)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB ve Yeditepe Tıp
    5 yıl önce açıldı
    Mühendislik > tıp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop düšüyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop düšüyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

Kimse tobbluya iş vermez mi ? Tobb tıp fakultesinden mezun olana iş vermez mi ? Ne alaka burda muhendislikten bahsetmiyoruz tip fakultesinden bahsettiyoruz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop düšüyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

Kimse tobbluya iş vermez mi ? Tobb tıp fakultesinden mezun olana iş vermez mi ? Ne alaka burda muhendislikten bahsetmiyoruz tip fakultesinden bahsettiyoruz ..

Mühendislikte niye TOBB 'a ekmek yok

• quote:

quote:

İlk defa kurulan bir fakülte daha ne oldugu belli degil.Daha bunun bir en az 7-8 senesi var. Tabela fakülteler bildigin bunlar. Ayrıca sen cok biliyorsun sanki? Ne okuyorsun söyle de bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

quote:

Mühendislikte niye TOBB 'a ekmek yok

Yav muhendislikte var tabi turkiyenin sayili okullarindan biri ama sonucta hic bir muhendislik turkiyede bogazicide dahil iş garantisi veremez . Ama tipta su yillarda oyle bi garanti var arkadas yazmista kimse tobluya is vermez diye ondan dedim ..

• quote:

quote:

quote:

İlk defa kurulan bir fakülte daha ne oldugu belli degil.Daha bunun bir en az 7-8 senesi var. Tabela fakülteler bildigin bunlar. Ayrıca sen cok biliyorsun sanki? Ne okuyorsun söyle de bilelim

:) Dostum tıp fakultesinden bahsediyoruz . İstersen vandan istersen cerrahpasadan istersen nereden mesun olursan ol olay tus sinavina bakar tip fakultelerinde . Sen sana kimse is vermez falan demissin tobb tip icin . Zaten sen hacettepe tip ing den de mezun olsan gene vermez ozel sektorde sana is . Cunku devlet diplomayi vermiyor zorunlu hizmeti yapmadan .

• quote:

%90 Capaya geliyorum Ama capa nasil ozellerden daha iyi imkan veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop dü�üyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

çapada okumak için masraf üstüne masraf yapıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop dü�üyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

En azından tıp müh. konumuna düşerse Çapa mezunuyum demek var Ayda 1000lirayi çıkardım gözden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

En azından tıp müh. konumuna düşerse Çapa mezunuyum demek var Ayda 1000lirayi çıkardım gözden.

adı var en azından doğru söylüyorsun..çapa ya saygı var en azından

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşlar ben dh foruma yeni üye oldum ( tıp fakülteleri konularına yorum yapabilmek için :D)
    ben de tobb tıp düşünüyorum ama kararsızım.Sıralamam 1585 çapa mı yazsam tobb tıp mı bilemiyorum.
    Tobb tıp yazmayı düşünenler mesaj atabilirlerse sevinirim.
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Selam ben de tobb tıp düşünüyorum. Sıralamam çapaya da yetiyor .Eskişehirde oturuyorum ve nereyi yazıyım kararsızım.Büyük ihtimalle tobb tıp ilk tercihim olacak. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parathormon26

selam arkadaşlar ben dh foruma yeni üye oldum ( tıp fakülteleri konularına yorum yapabilmek için :D)
    ben de tobb tıp düşünüyorum ama kararsızım.Sıralamam 1585 çapa mı yazsam tobb tıp mı bilemiyorum.
    Tobb tıp yazmayı düşünenler mesaj atabilirlerse sevinirim.

Ankaraya yakınsın aslında gidip dekanla vs. konuşup bilgi alırsan iyi olabilir. Ben Çapa yazıcam gibi :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.