Şimdi Ara

TOBB ETÜ Tıp Fakültesi ( Yeni Tıp ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben TOBB da okuyorum yardımcı olabilirim. Öncelikle laboratuvarlar bu sene yapıldı Teknoloji Merkezinde bulunuyor. Bu merkez şuan Türkiye deki en iyilerden. Ayrıca yurtlar Türkiye deki en lüks yurtlardır. Bundan dolayı kimse oraya yurt demez konukevi der. TOBB ETU hastanesi eski Mesa hastanesidir. Ayrıca ilk bu seneki öğrenciler ilk olacağı için ve çok fazla öğrenci olmadığı için görecekleri ilgiyi düşünemiyorum bile. Nerdeyse öğrenci başına bir akademisyen düşecek. Bu öğrenciler için çok büyük bir artı. Hastane yurtlardan yürüyerek yaklaşık 10-15 dk. Armadanın bulunduğu sokakta bulunuyor. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslanfatih -- 13 Temmuz 2013; 16:19:34 >
  • ben de tobb tıp düşünüyorum .tobb tıp hakkında tobb un kendi sitesinden öğrendiklerimden başka bilgim yok. ya çapa ya tobb ya da ankara tıp Teklifleri de gerçekten iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanfatih

Ben TOBB da okuyorum yardımcı olabilirim. Öncelikle laboratuvarlar bu sene yapıldı Teknoloji Merkezinde bulunuyor. Bu merkez şuan Türkiye deki en iyilerden. Ayrıca yurtlar Türkiye deki en lüks yurtlardır. Bundan dolayı kimse oraya yurt demez konukevi der. TOBB ETU hastanesi eski Mesa hastanesidir. Ayrıca ilk bu seneki öğrenciler ilk olacağı için ve çok fazla öğrenci olmadığı için görecekleri ilgiyi düşünemiyorum bile. Nerdeyse öğrenci başına bir akademisyen düşecek. Bu öğrenciler için çok büyük bir artı. Hastane yurtlardan yürüyerek yaklaşık 10-15 dk. Armadanın bulunduğu sokakta bulunuyor. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim.

Hocam eğer imkanın varsa dekanla ve hocalarla konuşma ihtimalin var mı tanıtım günlerine gidip? İstersen merak ettiğim soruları pmden atarım vaktin varsa Bir de labların fotolarını çekme şansın var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanfatih

Ben TOBB da okuyorum yardımcı olabilirim. Öncelikle laboratuvarlar bu sene yapıldı Teknoloji Merkezinde bulunuyor. Bu merkez şuan Türkiye deki en iyilerden. Ayrıca yurtlar Türkiye deki en lüks yurtlardır. Bundan dolayı kimse oraya yurt demez konukevi der. TOBB ETU hastanesi eski Mesa hastanesidir. Ayrıca ilk bu seneki öğrenciler ilk olacağı için ve çok fazla öğrenci olmadığı için görecekleri ilgiyi düşünemiyorum bile. Nerdeyse öğrenci başına bir akademisyen düşecek. Bu öğrenciler için çok büyük bir artı. Hastane yurtlardan yürüyerek yaklaşık 10-15 dk. Armadanın bulunduğu sokakta bulunuyor. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim.

Hocam eğer imkanın varsa dekanla ve hocalarla konuşma ihtimalin var mı tanıtım günlerine gidip? İstersen merak ettiğim soruları pmden atarım vaktin varsa Bir de labların fotolarını çekme şansın var mı

Şuan Ankara da değilim malesef. Lablarıda ben bilgisayar müh. olduğum için benim kartım açmıyor. Üniversite yapısı hakkında soruların varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslanfatih -- 13 Temmuz 2013; 16:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Çapa olum bu her kişiye 1 mikroskop dü�üyor ve yepyeni. Çapa'nın binalarının dış kısmı da güzeldir. Ama imkanları bir özel üniden katlarca iyidir kıyaslanmaz bile. Tüm özelleri getir bir çapa etmez. Gelecegini yakarsın. Kimse tobb luya kolay kolay iş vermez.

%90 Capaya geliyorum Ama capa nasil ozellerden daha iyi imkan veriyor?

çapada okumak için masraf üstüne masraf yapıcaz

En azından tıp müh. konumuna düşerse Çapa mezunuyum demek var Ayda 1000lirayi çıkardım gözden.

adı var en azından doğru söylüyorsun..çapa ya saygı var en azından

Çapa, hacettepe, cerrahpasa, ankara mezunuyum demek size ileride öyle bir hava katıcak ki.. Sizle aynı puanı yapıp Tobb yazanlar pişman olucak benxe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maftas M kullanıcısına yanıt
    O yüzden Çapa yazdım zaten başa Bir kaç sorum vardı çapa tıp isteyenler konusunda bakar mısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.