Bildirim
TOBB ETÜ iktisat hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tobb da okuyorum istediğini sorabilirsin ama iktisat hakkında çok fazla bir bilgim yok -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up ulen
Uppp
Okul olarak eksi yan: Sistemlerin oturmamış olması (İnternet, Öğrenci işleri gibi idari birimlerdeki işlerin bazen aksaması gibi)
Küçük kampüs
Artı yanları: Eğitimi
Staj imkanları
Sunduğu olanaklar (TEPAV, Garaj, Teknoloji Merkezi vs.)
Yurt imkanları
Referans kalitesi (Akademisyen kadrosu)
Bölüm olarak da ben arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla konuşayım:
Kadro olarak okulun en çok yatırım yapılan bölümlerinden. Zira Türk lirasında imzası olan akademisyenler de var o kadroda, Türkiyedeki çoğu sözel derneklerin kurucuları da, muadili olmayan adamlar da. Ders zorluğu olarak çok zorlanmadıklarını söylüyorlar. Bazı dersleri ingilizce bazı dersleri Türkçe olarak işleniyor. Tobb ETÜ donanımhaber sayfasında iktisatta okuyan bir arkadaş olacaktı merak ettiğin başka konu varsa ona da sorabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 11 Temmuz 2015; 22:28:23 > -
iktisatta okuyan veya mezun olan varsa mesaj atabilir mi sormak istediğim şeyler var. -
yeni konu açmak istemedim up
-
upp yardim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X