Bildirim
TOBB ETÜ yazanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sıralamam 32bin TOBB ETÜ Bilgisayar ve Makine %50 yazdım -
Koskoca donanım haberde 2 kişiyiz herhalde :)
Hayırlısı olur umarım.Büyük ihtimal beraber okuyacağız desene -
TOBB ETÜ iyidir ya. Yazmadım ama abim orada okudu. Kızlar falan iyi.
-
Bu da ayrı bir yardım oldu :D
Toefl'dı,derslerdi falan derken pek zaman kalır mı o işlere bilemiyorum -
Valla hocam Makine Mühendisliği nasıldır bilmiyorum ama abim tam burslu İktisat okuduğu için derslerden kafasını pek kaldıramamıştı. Fena zorluyorlar yani. -
Bende tobb dayim beyler EE mimarlik olabilir makina kesin 28.600 siralama -
Ben de yazdım. Makine Müh. gelecek gibi. -
%50 Burslu mimarlık kaçla kapatır sizce? -
%50 mimarlık 20.000 30.000 arası olur diye bekliyorum şahsen
@ridanes tobb da okunabilecek kolay hiçbir bölüm yok ki
Benim makine mühendisliği de garanti olur,sıralamam tavan puandan 10000 kadar önde.TOBB ETÜ yazanlar,hepimiz kazanırsak okul başlamadan önce buluşup tanışalım derim -
bende en uste yazacaktım tercıhlerde sonradan vazgeçtım altlara yazdım ingilizcesi yuzunden benim adam gibi alt yapım yok dil kursuyla goruşmeye gittik isim vermeyim ankarada 40yıldır olan bır kurs dedik tobbun ıngılızcesı agarmış 1 yıl kursa gelsek sene sonuna kadar hazırlayabılırmısınız okulda derslerdede ingilizce görecez felan onlar bile alt yapın yoksa tobbun sınavını 1 yılda geçmen cok zor dedı . Ogrencılerıyle konuştugumdada çogu hazırlıgı 2.sene okumuş dedım buraya gidersem kesın kalırım vazgeçtim -
Tobb da okuyan tanıdıklarım çok fazla ve bir arkadaşımın akrabası orda eğitim görevlisi.Hiçbiri öğrenim ingilizce demedi.Okulda verilen bilgilerle gidenlerin,mezun olanların söyledikleri birbirini tutmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: AlonePassenger
%50 mimarlık 20.000 30.000 arası olur diye bekliyorum şahsen
@ridanes tobb da okunabilecek kolay hiçbir bölüm yok ki
Benim makine mühendisliği de garanti olur,sıralamam tavan puandan 10000 kadar önde.TOBB ETÜ yazanlar,hepimiz kazanırsak okul başlamadan önce buluşup tanışalım derim
Olur. Ben gelirim. -
Tavan puan yazmışım ya,sıralama olcaktı o :D 2 kişiyiz sanırım... -
Neresi kolayki mutlaka zor olacak bizde boş durmicaz herhalde :) Bunlardan dolayı yazdım TOBB ETÜ'yü zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: vol~
Neresi kolayki mutlaka zor olacak bizde boş durmicaz herhalde :) Bunlardan dolayı yazdım TOBB ETÜ'yü zaten.
Aynen. :) -
ben Uluslararası Girişimcilik yazdım ama gelmez maksat tercih dolsun :D -
Elektrik elektronik -makine %50 yazdım .. Kazanırsam zor olacak gibi ama kolay olan ne var ki .. =) -
@mis2011 Tercih ettim ama gelmez diye birşey yok,ihtimal var sonuçta :D
@olguncangcm evet katılıyorum buna,hangi okulda okumak kolay ki... :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ogulcangcm
Elektrik elektronik -makine %50 yazdım .. Kazanırsam zor olacak gibi ama kolay olan ne var ki .. =)
Sıralaman kaçtı?
Benzer içerikler
- kamyonet ile nakliye işi
- online çan eğrisi hesaplama
- tıp fakültesi 9 yılda bitmezse ne olur
- almanca öğrenmek zor mu
- aöf de kalınan dersler nasıl verilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X