Şimdi Ara

TOBB ETÜ hakkında sorusu olanlar sorsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene bende burada çok zaman geçirmiştim şimdi üniversite de 1 seneyi bitirmiş bulunmaktayım neredeyse yana yana soru soracak adam arıyordum sorusu olan varsa buyrun sorsun elimden geldikçe cevaplarım. Çok derin konuşamam genel sorularda daha iyi yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus71 -- 28 Haziran 2015; 13:39:54 >



  • UA ilişkiler geliyor bana. Yazayım mi? Mezun olduğumda master imkânı nasil? Master + 2dil bilsem güzel iş bulabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam burslu ogrenciler tek kisilik mi cift kisilik mi odalarda kaliyor ?
    Dersler zor mu ?
    Ne okuyorsun?
    Hazirligi muafiyette gecsek 5.5 sene kesilmeyen bursu arti 1 sene olarak kullanabilir miyiz?
    Erasmus imkanlari nasil masraflari kim karsiliyor?
    sorularimin hepsi tam burslu ogrenci icindir tesekkur ederiim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eem nasıl bılkent ve sabancıya göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve neden tobb ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MfgorunumluTm

    Tam burslu ogrenciler tek kisilik mi cift kisilik mi odalarda kaliyor ?
    Dersler zor mu ?
    Ne okuyorsun?
    Hazirligi muafiyette gecsek 5.5 sene kesilmeyen bursu arti 1 sene olarak kullanabilir miyiz?
    Erasmus imkanlari nasil masraflari kim karsiliyor?
    sorularimin hepsi tam burslu ogrenci icindir tesekkur ederiim

    konuyu arkadaş açmış ama ben de bilgimi paylaşayım.
    tek kişilik odalarda kalmak için ek ücret vermen gerekiyor tam burslu olsan da, çoğu tam burslu arkadaşım sene başında 3 kişilik odada kaldılar, sonradan iki kişiliklere geçtiler.
    Aslında dersler aşırı zor değil ama okulun temposu yoğun, insanı yoruyor. Düzenli çalışma alışkanlığı edinirsen o kadar da zorlanmazsın.
    ben makine mühendisliğinde okuyorum.
    Ben de hazırlığı muafiyetle geçtim ama öğrenci işlerindeki bayan burs süremin artırılamayacağını söykedi, yine de araştırmak lazım ama kesin bilgi değil.
    Erasmus imkanları geniş, çoğu zaman kontenjanlar boş kalıyor. Masraflar konusunda bilgim yok.




  • MfgorunumluTm kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kişilik çift kişilik oda olayı yalan biz gittiğimizde kayıt çok olduğu ( erkek yurdu bazlı konuşuyorum çünkü kız yurdunda talep azdı erkek yurduna talep aşırı fazlaydı) için tek kişilik oda diye birşey yoktu herkes iki kişi hatta bazıları bir süre üç kişilik odalarda kaldı tabi 2 ay içinde falan halledildi bu sorun. Tam burslular özel olarak 3 kişilik odalarda kaldı çünkü para verenlere öncelik tanındı. Hazırlık okuduğum için dersler çok da zor değil yani hazırlıkta düzenli günde 2-3 saat çalıştığında oluyor baştan savma gidersen ise kursa gitmediğin sürece toefl verme işin zor ama hazırlıkta olayın sende bittiğini bil yani hoca standart grameri anlatıp gidiyor listening reading derslerimizde var tabi ki ama bunlar sende bitiyor toeflı geçeceksen c kurunu görmek zorundasın çünkü b kurunda toefla girebilmek için 80 ortalama şartı var ve bu açıkçası baya sıkıyor adamı bir de c kurunda toefla yönelik taktik vs ders anlatımı oluyor. İktisat okuyacağım önümüzdeki seneden itibaren. Erasmus hakkında bilgi sahibi değilim. Bursunu ekstra olarak kullanamazsın benim bildiğim kadarıyla.

    Edit neden tobb diye sormuşsun benim puan aralığım çok da iyi değildi ya atılım hukuğa gidecektim yada yüzde 75 iktisat benim bölümümde tobb mezunlarıyla konuştum kendilerinin gayet iyi yerlerde olduğunu görünce yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus71 -- 28 Haziran 2015; 13:49:02 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin hakkında soru
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fransızee F kullanıcısına yanıt
    Hocam sabancıya bişey diyemem bilkent sonuçta bilkent yani
  • üniverste havasi yok diyollar tobba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okkaliptos O kullanıcısına yanıt
    Mezun olmadığım için o bölümde de mezun arkadaşım olmadığı için yorum yapamam ben iktisatı tercih ederken tobb mezunu iktisatçılara ulaşıp sormuştum.
  • Tesekkur ediyorum beyler bir sey olursa tekrar yazarim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kat Von D kullanıcısına yanıt
    Onu kabul edip yazmak lazım zaten kampüs diye bir olayımız yok bizim arkadaşlar
  • Ulan eksileyenler bi baksin okula hangi sehirde semtteymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okaliptus71 O kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı verdin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükhakan kullanıcısına yanıt
    Grdiğim deneme sınavlarında 500 ün üstünde yapıyorum bir terslik çıkmazsa bu salı sınavda vereceğim.
  • okaliptus71 O kullanıcısına yanıt
    Aynen bende midterm kaç aldın
  • Bursun kesilme olayi var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1489a kullanıcısına yanıt
    ekstra dan 1 sene hakkın var 1 seneden yani 3 dönemden fazla kalırsan kesiliyor.
  • Yukarıdakine ek: Tobb'da 1 yıl; 2 değil 3 dönemdir.


    Hocam tobb iktisat mı odtü iktisat mı? Niye?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders listesinde iktisat bölümü için ders dili olarak İngilizce ayrı ibare yok ama klavuzda %30 ingilizce bilgisi var,bu durumda derslerin ne kadarı ingilizce işleniyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.