Şimdi Ara

TOBB ETÜ - Başarı Bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tobb Etü'ye ücretli gitmeyi düşünüyorum..Ama belli bir başarı yakalanırsa bir sonraki senenin eğitim ücretini onlar ödüyormuş..Açıklama şöyle:

Başarı Bursu

Üniversitemizde başarıyı ödüllendiren bir burs sistemi vardır. Bu anlayışa dayanarak, tam burs veya %50 burs hakkı kazanamayan öğrencilerimiz için hala bir burs şansı vardır.

Öğrenimine devam ederek başarı gösteren, kendisini sonradan ispatlayan öğrencilerimiz ise bir sonraki yılın eğitim ve öğretim öğrenim ücretinden muaf tutulur.

Başarı bursunu kazanmak için, "birinci sınıftan itibaren ÖSYM tarafından burslu kontenjanlara yerleştirilen öğrenciler hariç, akademik yıl içinde ders yükünün tamamına kayıtlı ve yıl sonunda yıllık akademik ortalaması 3,50 ve daha yüksek olmak" şartı aranmaktadır.

Kısacası, TOBB ETÜ'de sadece üniversiteye girerken değil, girdikten sonra da başarınızın karşılığını alırsınız.

Bu bursun devamı için başarılı olmaya devam etmeniz gerekir. Her yıl yukarıdaki şartı sağlarsanız, her yıl aynı hakkı elde edersiniz.

Benim bu notlar hakkında pek bilgim yok..Şimdi sormak istediğim bu 3,50 not ortalamasını yakalamak çok mu zordur? Düzenli bir çalışmayla elde edilebilirmi ?

Cevaplarınızı bekliyorum.Bu üniversiteye giden arkadaşlar varsa onların da cevabını bekliyorum..

Bu arada bölüm Uluslararası İlişkiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 22 Temmuz 2011; 18:47:00 >

• Bunu yapabilen baya baya az oluyor, genelde 5-6 kişi anca olur bir fakültede. Uİ bölümünde ilk sene Hukuk, İktisat, Siyasi Tarih, Siyaset Bilimi ve Uİ'ye Giriş, Sosyoloji ve İngilizce gibi dersler var. Özellikle Hukuk ve Siyasi Tarih hocalarını bilirim, not almak zordur biraz kendilerinden. Çok iyi not tutabiliyorsan, okumayı seviyorsan, İngilizce'ne güveniyorsan, neden olmasın; ancak başaramazsan sonra hayal kırıklığına uğrama.
  • Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim hocam..
  • Makine mühendisliği öğrencisiyim, özellikle geçen sene ve bu sene bayağı burs alan vardı. Tamamen planlı çalışmaya bakar, çok kastıracak bi durum değil ilk sene için en azından.
  • Peki millet hazirligi guz doneminden sonra atlasak sonra da bolumde 3.50 ustu ort yapsak basari bursu kazanabiliyormuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    Bilkent Burs
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.