Şimdi Ara

TOBB ETÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOBB ETÜ'DE KALSAM 1 GÜNLÜK YEMEK MASRAFIM NE KADAR TUTAR?ALTERNATİFLER VAR MI?

• 1 i hazırlık binasında olmak üzere 3 tane yemek mekanı bulunmakta.Tabldot yemek seçeneği de mevcut.Yemek fiyatları dışarıda normal bir restoranda görebileceğin fiyatlar gibi yemekleri de güzel sayılır.Alternatifi var okula eğer araban varsa 2-3 dk mesafede armada alışveriş merkezi var o yoksa okulun taksisi 5liraya götürüyo orada da tahmin edebilceğin gibi her türlü yemek imkanı mevcut. Okulu gezme imkanın varsa bir uğra gez gitmişken de yemeklere bak tadına bak falan daha tatmin edici olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petruccixx

1 i hazırlık binasında olmak üzere 3 tane yemek mekanı bulunmakta.Tabldot yemek seçeneği de mevcut.Yemek fiyatları dışarıda normal bir restoranda görebileceğin fiyatlar gibi yemekleri de güzel sayılır.Alternatifi var okula eğer araban varsa 2-3 dk mesafede armada alışveriş merkezi var o yoksa okulun taksisi 5liraya götürüyo orada da tahmin edebilceğin gibi her türlü yemek imkanı mevcut. Okulu gezme imkanın varsa bir uğra gez gitmişken de yemeklere bak tadına bak falan daha tatmin edici olur senin için.

hocam tabldot yemek atlık kaça gelir-yurtta yapsam mutfakları var mı kendi yemeği mi yapabilir miyim-3 tane yemek mekanı var onların teker teker fiyatlarını söyler misiniz?hocam birde her kayıt yaptırana laptop mu veriyor,veriyorlarsa hangi marka ve model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hctppstat -- 28 Temmuz 2012; 17:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

1 i hazırlık binasında olmak üzere 3 tane yemek mekanı bulunmakta.Tabldot yemek seçeneği de mevcut.Yemek fiyatları dışarıda normal bir restoranda görebileceğin fiyatlar gibi yemekleri de güzel sayılır.Alternatifi var okula eğer araban varsa 2-3 dk mesafede armada alışveriş merkezi var o yoksa okulun taksisi 5liraya götürüyo orada da tahmin edebilceğin gibi her türlü yemek imkanı mevcut. Okulu gezme imkanın varsa bir uğra gez gitmişken de yemeklere bak tadına bak falan daha tatmin edici olur senin için.

hocam tabldot yemek atlık kaça gelir-yurtta yapsam mutfakları var mı kendi yemeği mi yapabilir miyim-3 tane yemek mekanı var onların teker teker fiyatlarını söyler misiniz?hocam birde her kayıt yaptırana laptop mu veriyor,veriyorlarsa hangi marka ve model?

Tabldot yemek 6 liraydı ama yemekleri kaliteli olur çoğunlukla et ağırlıklı ana yemek + pilav yada makarna+çorba+salata+tatlı+meyve şeklindedir menü ve dediğim gibi ana yemek 3 çeşit olur ve hepsi fazladır yani en obur insanın bile doymadığını görmedim fazlaca verilir. Menü olarak gözleme de alabilirsin büyük bir gözleme yanında domates salatalık vs çayla birlikte 3lira gibi bi şey hatırlıyorum.Diğer yemek çeşitleri de mevcut tavuk/et dediğim gibi normal restoranlarda görebileceğin tarzda yemekler. Yurtta her katın mutfağı vardır ve mutfaklar öyle sanıldığı gibi dolu olmaz herkesin yemek yediği saat farklı çoğu kişi zaten okulun yemekhanesinde yiyor yada dışarıdan söylüyor.Yada katta bazı kişiler toplanıp beraber yemek yapıp yiyorlar. Odalarda buzdolabınız da mevcut. Hazırlık binasındaki yemekhaneninde yemekleri gerçekten güzeldir fiyatlarıda normal pide 8-9 lira falan iskender de o fiyatta. Yani dışarıda hangi yemeği ne kadara yiyorsan ondan fazlasını göremezsin çok.
    Evet her kayıt yaptırana laptop veriliyor. Bu laptopların markaları her sene değişiyor anlaşma yaptıkları şirkete göre.Ben geçen sene girişiliyim fujitsu marka bir laptop verdiler bizden bir yada 2 sene önce vestel falan vermişler . Yani o değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petruccixx -- 28 Temmuz 2012; 17:44:10 >

• quote:

quote:

quote:

Tabldot yemek 6 liraydı ama yemekleri kaliteli olur çoğunlukla et ağırlıklı ana yemek + pilav yada makarna+çorba+salata+tatlı+meyve şeklindedir menü ve dediğim gibi ana yemek 3 çeşit olur ve hepsi fazladır yani en obur insanın bile doymadığını görmedim fazlaca verilir. Menü olarak gözleme de alabilirsin büyük bir gözleme yanında domates salatalık vs çayla birlikte 3lira gibi bi şey hatırlıyorum.Diğer yemek çeşitleri de mevcut tavuk/et dediğim gibi normal restoranlarda görebileceğin tarzda yemekler. Yurtta her katın mutfağı vardır ve mutfaklar öyle sanıldığı gibi dolu olmaz herkesin yemek yediği saat farklı çoğu kişi zaten okulun yemekhanesinde yiyor yada dışarıdan söylüyor.Yada katta bazı kişiler toplanıp beraber yemek yapıp yiyorlar. Odalarda buzdolabınız da mevcut. Hazırlık binasındaki yemekhaneninde yemekleri gerçekten güzeldir fiyatlarıda normal pide 8-9 lira falan iskender de o fiyatta. Yani dışarıda hangi yemeği ne kadara yiyorsan ondan fazlasını göremezsin çok.
    Evet her kayıt yaptırana laptop veriliyor. Bu laptopların markaları her sene değişiyor anlaşma yaptıkları şirkete göre.Ben geçen sene girişiliyim fujitsu marka bir laptop verdiler bizden bir yada 2 sene önce vestel falan vermişler . Yani o değişiyor

hocam bilgisayar almayı düşünüyorumda verdikleri kaliteli mi piyasada ne kadara satılıyor?okulda ee seçmeyi düşünüyorum siz hangi bölümdesiz bilgi alacağım birilerini bulabilir miyim

• quote:

hocam bilgisayar almayı düşünüyorumda verdikleri kaliteli mi piyasada ne kadara satılıyor?okulda ee seçmeyi düşünüyorum siz hangi bölümdesiz bilgi alacağım birilerini bulabilir miyim

Hocam ben endüstri mühendisliği 2.sınıfım,istediğin şeyleri sorabilirsin

Bilgisayarlar işini 3 yıl çok güzel bir şekilde görür,ama malum teknoloji çok hızlı gelişiyor maalesef bilgisayarlarımız da buna ayak uyduramıyor.Aldıktan 2 sene sonra çıkan oyunları oynayarken kasar ama bunun haricinde bütün mühendislik programlarını mezun oluncaya kadar sorunsuz kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Bahadır

quote:

Bilgisayarlar işini 3 yıl çok güzel bir şekilde görür,ama malum teknoloji çok hızlı gelişiyor maalesef bilgisayarlarımız da buna ayak uyduramıyor.Aldıktan 2 sene sonra çıkan oyunları oynayarken kasar ama bunun haricinde bütün mühendislik programlarını mezun oluncaya kadar sorunsuz kullanabilirsin

hocam yemeklere aylık 500 tl gider mi?

• quote:

Gitmez o kadar hocam naptın

Haa gece mekanlara falan akacaksan tabii ki gider

Tabldot 6 lira,ayrıca okulda maksimum 7-8 liraya mükemmel yemekler yiyebilirsin.Yurtta kalan arkadaşlar ayrıca kendileri de yemek yapıyorlar.

Ayrıca bu sene kampüsün yurt bölümüne BURGER KING açılacak.Haberiniz olsun ucuza süper doyabilirsiniz

• quote:

quote:

Tabldot 6 lira,ayrıca okulda maksimum 7-8 liraya mükemmel yemekler yiyebilirsin.Yurtta kalan arkadaşlar ayrıca kendileri de yemek yapıyorlar.

Ayrıca bu sene kampüsün yurt bölümüne BURGER KING açılacak.Haberiniz olsun ucuza süper doyabilirsiniz

hocam sosyal olanakları nasıl?

• quote:

quote:

quote:

hocam yanlış anlaşılma olmasında ben yurtta kalacağım 3 öğün yemek yiyeceğim aylık 500 tl olu rmu?

• quote:

hocam sosyal olanakları nasıl?

Sosyal olanaklar olarak okulda bütün spor merkezleri,olimpik yüzme havuzu,sauna,fin hamamı.... hepsi ücretsizdir.Okulda ders aralarınızda gidip yüzüp gelebilirsin

Okulda sürekli konferanslar olur,Bu konferansların tamamını öğrenci kulüpleri yapar.Öğrenci kulüplerinin bütceleri gerçekten takdire şayandır.Hemen hemen aklına gelen her konuda bir öğrenci kulübü bulabilirsin ve bu külüplerde faal olarak çalışırsan hayatın hem sosyal yönden daha iyi geçer hem de mesleki hayatında çok daha göze batan biri olursun.

Kampüs olarak şuan için daha çok büyük değil ama gitgide büyüyor.son olarak 2 hafta önece teknoloji merkezi temeli atıldı merkezin türkiyede eşi benzeri yok.

Bütün Tobb Etü'lülerin dediği gibi buradan çok fazla eğlence beklemeyin sonra üzülürsünüz.Çünkü sürekli derslerle uğraşıyoruz.Örneğin bu hafta final haftamız ve 3 gün sonra en zor dersimden finalim var Ama alışıyorsunuz

• quote:

quote:

hocam yanlış anlaşılma olmasında ben yurtta kalacağım 3 öğün yemek yiyeceğim aylık 500 tl olu rmu?

• quote:

Hımm hocam 400-450 harcarsın o zaman.Sonuçta büyükşehirdeki fiyatlarla düer yerlerdeki fiyatları karıştırmamalısın

3 öğün okulda yersen ortalama 15 lira harcarsın hocam.Ama dediğim gibi yurtta yemek yapanlar da çok.
  • quote:

quote:

quote:

Sabah bildiğin normal kahvaltı tabağı şeklinde de kahvaltı yapabilirsin yoksa okulda 2-3 poğaça 1 de çay alırım öyle kahvaltı yaparım dersen bu alternatifte mevcut.O fiyat sana yurtta kalacaksan fazlasıyla yeter

• Merhaba arkadaşlar tobb tarih kazandım ama okulla ilgili söylenenler beni çok korkuttu özellikle derslerin yoğunluğu ve zorluğu bide hazırlıktan geçmek çok zormuş hiç iyi bir şey söyleyecek yok mu okulla ilgili karamsarlık hakim oldu şimdiden :)
  • quote:

quote:

Tobb endüstriden memnun musun,bölümünü biraz anlatırmısın ve tobb endüstriyi tüm endüstri bölümleri arasında nerede görüyorsun,örneğin 5 yılda bilkent endüstriyi yakalar vb. gibi düşüncelerini anlatırmısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

5 yıllık konu hocam bu nasıl up , adamlar çoktan mezun olmuş, işine gidip geliyor ve belki de evlendiler

TOBB Etu hakkında bilgisi olan varsa belki yazar diye upladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.