Şimdi Ara

TOBB Bilgisayar mı ODTÜ Bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki bölümün, üniversitenin artıları veya eksileri nelerdir?

• up
  • Bilmiyorum açıkçası ama ODTÜ her türlü alır gibi
  • odtuluyum demek icin odtu
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    İşte o "gibi" nedir, onu merak ediyorum. Doğru evet ODTÜ'nün adı var. Ama işte sadece ad mı? Başka neleri var?
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Tobbun nesi var daha sormak daha mantıklı bence Burs veriyor diye biliyorum. Ama ODTÜlüyüm demek çok ayrı bir şey. Mühendislik için özellikle. Ayrıca Tobb bi tane işyeri gibi bir bina. ODTÜ'nin kampusu bile yeter odtü yazmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtü tek geç
  • Sanırım ODTÜ yazıcam gibi ama hata yapmaktan korkuyorum.
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    git gez üstad kampüsleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

odtü tek geç

odtü mü bilkent mi desem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

odtü tek geç

bu soru senin ne istediğine göre değişir üstad ben büyük bir odtücüydüm fakat kampüsleri gezdiğimde ve birazda araştırma yapınca bilkentin bana daha uygun olduğunu gördüm

• ODTÜ
  • ciddi bir soru muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

odtü tek geç

bu soru senin ne istediğine göre değişir üstad ben büyük bir odtücüydüm fakat kampüsleri gezdiğimde ve birazda araştırma yapınca bilkentin bana daha uygun olduğunu gördüm

Bilkent eem tutmuyor Bilkent bilgisayar,odtü bilgisayar, odtü eem arasında gidip geliyorum. Üst dönemden arkadaşlarımda yoğunluk odtü bilg. eem'de dağılması beni odtü'ye yakınlaştırdı. Ama gerçekten kararsızım.

• ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Kampüs meraklılarından değilim hocam, bana hangisi en fazla katkı koyacak, nereden mezun olunca daha iyi bir konumda olacağım ona bakıyorum. Ama dediğiniz gibi ODTÜ daha olası heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Kampüs meraklılarından değilim hocam, bana hangisi en fazla katkı koyacak, nereden mezun olunca daha iyi bir konumda olacağım ona bakıyorum. Ama dediğiniz gibi ODTÜ daha olası heralde.

sen bilirsin üstad o zaman eğitimlerini kıyasla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

odtü tek geç

Bilkent eem tutmuyor Bilkent bilgisayar,odtü bilgisayar, odtü eem arasında gidip geliyorum. Üst dönemden arkadaşlarımda yoğunluk odtü bilg. eem'de dağılması beni odtü'ye yakınlaştırdı. Ama gerçekten kararsızım.

senle aynı durumdayım. bilkent eee tutmuyor. sıralama 3181, odtü e.e.e. umudu azda olsa var odtü bilkent bilg. arasında gidip geliyorum. kimbilir belki sınıf arkadaşı oluruz seneye.

• ODTÜ tabii ki
  • Gençlerin karşılaştırmaları ilginç bir hal almış zamanla...bizim zamanımızda, koçta daha mühendislik yokken, odtu mu bogazici mi tartismasi yapılırdı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.