Şimdi Ara

Toatl video converter n73

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 var bende film ve klipleri izlemek için bu programı indirdim hangiayarda en iyi sonucu alırım kalite olarak bi

• dostum

total video converter (tvc) iyi ama çok yer tutar. 55 mb. bi de seste sorun çıkartıyor. sen en iyisi benim de kullandığım ve çok memnun olduğum ALLOK MP4 CONVERTER i indir. şöyle yapcan:

1.www.free-codecs.com a gir. açılan sayfada KLITE MEGA CODEC PACK 3.7.0 bul, indir, next next diyip kur. hiçbir ayara karışma. bu mega kodek paketinde ter türlü ses ve görüntü için gerekli programlar vardır)

2.www.katz.cd gir. orda allok mp4 converter ı ara, bul indir, kur. ilacı içinde gelir. programı krekle. (serial ve kişi adı indirdiğin programın içinde vardır)

3. allok krekledikten sonra çalıştır. sol üst köşede 'add' var. onu tıkla, çevireceğin filmi ekle. sağ alt tarafta ise filmi dönüştüreceğin film formatını (biçimini) 'mpeg4' olarak seç. en yeni ve en iyi film formatı günümüzde budur. divx filan yavaş yavaş kayboluyor. kalite olarak 'superb' olanı seç. sonra sol üstte 'convert' sekmesini tıkla. 2-3 dakkada filmin mpeg4 dönüşür. 232 mb avi, en iyi (superb) kalite mpeg4 olarak 32 mb düştü bende.

başka hiçbir görüntü dönüştürücü, allok kadar başarılı değil. çok denedim. total, xilisoft, vs.

belki biraz kafan karışır, 2-3 deneme yap. işin içinden çıkamazsan buraya yaz, yanıtlarım.

kolay gelsin.

• @serona;Total Video Converter'ın 55 mb yer kapladığına emin misin? Bende 17 mb civarı yer kaplıyordu.Birçok versiyonunu denedim,17-20 mb arası yer kapladığını biliyorum.
    @astalagulu;videolarını telefonunda izleyebilmen için 3gp video formatına çevirmen lazım.Ya da Total Video Converter'ın seçeneklerinden "Nokia Beta" 'ya tıklayıp telefonuna uygun model kodunu seçip çevirme yapabilirsin...
  • ya arkadşlar Toatl video converter programında 3gp video formatına çevirdim bi klibi igrenç gosteriyor dvd formatına çeviriyom bu seferde açmıyor yardım
  • e olacak tabii o kadar 3gp demek boyutu küçük görüntüsü kötü demek ama n73 için uygun değil zaten güzel bir ekranı ve çözünürlüğü var.Sen en iyisi telefonuna divx player veya smart movie veya benzer bir video oynatıcı yükle hangisi çalıştırıyor tam olarak bilmiyorum ama programı bulduğunda özelliklerinden hangi uzantıları desteklediğine bakarsın.
  • Çoğu sitede telefonlar için divx player programları var...
    Onları açıp kullanabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.