Şimdi Ara

tmye gectıgıme pısman olmak ıstemıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaslarım ben ılkokuldan berı psıkolojı ıstıyodum 12.sınıfta tmye gectım ıstedıgım puanı alamayınca mezuna kaldım ama son gunlerde psıkolojıden sogudum 5 sene oku ana dılın gıbı ıngılızce ogren ustune bı de 2 sene yuksek lısans yap ama ıs bulmak ıcın bı de cok ıyı bı unıversıteden ıyı bı dereceyle mezun olman lazım bu kadar seye katlan aldıgın maas 2 bın o da kpssden makul mıktarda puan alırsa ozelde durum daha vahım bın lıra teklıf edenler varmıs bu ısın bı boyutu bı de ınsanları tanıdıkca onların dertlerını sırlarını ogrenmenın onlara yardımcı olmaya calısmanın ne kadar zor oldugunu gordum ve bu gıbı bıkac sebepten dolyı da artık psıkolojı okumak ıstemıyorum ama dedıgım gıbı ben psıkolojı ıcın tmye gecmıstım ve aklımda baska hıc meslek yok ve dogru duzgun bılmıyorum da mesleklerı su an bıraz daha yakın durdugum ısletme bolumu var bana bu bolum hakkında bılgı verebılır mısınız ya da dıger bolumler hakkında ısletmede mesela ne gıbı yeteneklerım olmalı basralı olmak ıcın onu acık mı hagı unıde okunmalı gıbı gıbı sımdıden tesekkurler hepınıze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikolojiden vazgeçme her şeyin bir iyi tarafı bir kötü tarafı vardır . Sen çabuk yılmışsın ..
  • Sözlüklerdeki yorumları okumayın. Saçma sapan şeyler yazıyorlar. Yan gelip yatan adamlar başarısız olunca okuduğu bölüme laf atıyor. O yazıları okuyunca da insan herkes öyleymiş gibi sanıyor.
  • herkes her şeyi kötülüyor sen hayalinin peşinden git para ve mutluluk elbet gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Sözlüklerdeki yorumları okumayın. Saçma sapan şeyler yazıyorlar. Yan gelip yatan adamlar başarısız olunca okuduğu bölüme laf atıyor. O yazıları okuyunca da insan herkes öyleymiş gibi sanıyor.

çok doğru söylemiş arkadaş Psikoloji iyi bir bölüm başarılı olmak sana kalmış her meslek dalında olduğu gibi şöyle bir artısı daha var normal standarttaki okullardan çıkıp devlette rahatça iş buluyorsun yani aldığın parada 2 bin türkiye standartlarında kötü bir para değil bence tek başına yaşıyorsan ayrıca işin içine girdikçe sektörün farklı alanlarındada çalışabiliceğini görüceksin yani önü açık bir meslek ...
  • işletmede durum çok farklı değil ki .bu saydıkların psikolojiden daha çok gerekli.hem iyi okul hem yabancı dil gerekli.üstelik mezun sayısı çok fazla, devlette de iş bulmak çok zor.

• arkadasım sen inan inanırsan herşey olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounpsıkolojı

forumdaslarım ben ılkokuldan berı psıkolojı ıstıyodum 12.sınıfta tmye gectım ıstedıgım puanı alamayınca mezuna kaldım ama son gunlerde psıkolojıden sogudum 5 sene oku ana dılın gıbı ıngılızce ogren ustune bı de 2 sene yuksek lısans yap ama ıs bulmak ıcın bı de cok ıyı bı unıversıteden ıyı bı dereceyle mezun olman lazım bu kadar seye katlan aldıgın maas 2 bın o da kpssden makul mıktarda puan alırsa ozelde durum daha vahım bın lıra teklıf edenler varmıs bu ısın bı boyutu bı de ınsanları tanıdıkca onların dertlerını sırlarını ogrenmenın onlara yardımcı olmaya calısmanın ne kadar zor oldugunu gordum ve bu gıbı bıkac sebepten dolyı da artık psıkolojı okumak ıstemıyorum ama dedıgım gıbı ben psıkolojı ıcın tmye gecmıstım ve aklımda baska hıc meslek yok ve dogru duzgun bılmıyorum da mesleklerı su an bıraz daha yakın durdugum ısletme bolumu var bana bu bolum hakkında bılgı verebılır mısınız ya da dıger bolumler hakkında ısletmede mesela ne gıbı yeteneklerım olmalı basralı olmak ıcın onu acık mı hagı unıde okunmalı gıbı gıbı sımdıden tesekkurler hepınıze

Sen etiler ve nişantaşındaki psikologların saat ücretini biliyor musun ?

İyi bi üniversiteden ayrıl dedigin gibi dil ezberle biraz da yetenegin varsa çok çok fazla kazanırsın

• Her şey iyi bir üniversite. Dil ve çalışmaya bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounpsıkolojı

forumdaslarım ben ılkokuldan berı psıkolojı ıstıyodum 12.sınıfta tmye gectım ıstedıgım puanı alamayınca mezuna kaldım ama son gunlerde psıkolojıden sogudum 5 sene oku ana dılın gıbı ıngılızce ogren ustune bı de 2 sene yuksek lısans yap ama ıs bulmak ıcın bı de cok ıyı bı unıversıteden ıyı bı dereceyle mezun olman lazım bu kadar seye katlan aldıgın maas 2 bın o da kpssden makul mıktarda puan alırsa ozelde durum daha vahım bın lıra teklıf edenler varmıs bu ısın bı boyutu bı de ınsanları tanıdıkca onların dertlerını sırlarını ogrenmenın onlara yardımcı olmaya calısmanın ne kadar zor oldugunu gordum ve bu gıbı bıkac sebepten dolyı da artık psıkolojı okumak ıstemıyorum ama dedıgım gıbı ben psıkolojı ıcın tmye gecmıstım ve aklımda baska hıc meslek yok ve dogru duzgun bılmıyorum da mesleklerı su an bıraz daha yakın durdugum ısletme bolumu var bana bu bolum hakkında bılgı verebılır mısınız ya da dıger bolumler hakkında ısletmede mesela ne gıbı yeteneklerım olmalı basralı olmak ıcın onu acık mı hagı unıde okunmalı gıbı gıbı sımdıden tesekkurler hepınıze

İşletme asıl en çok işsiz kalınan bölüm diye bilinir benim bildiğim?

• psikologluk uzun iş insan mesleğe ulaşana kadar yorulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.