Bildirim
Tmciler konuya,ayt tarih sb
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Limit ayt soru Bankası sozeller için olan.Hep bilgi soruları var içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up. Ben de arıyorum sözel kadar aşırı ayrıntı istemeyen,ea icin tam kıvamında orta derece bir kitap yok mu yahu -
çözüm 3d ayt tarihe baktım bilgi soruları var ama kararsız kaldım -
Sözeller için o son 40-50 sayfası bize göre değil bazı sorularda mesela osmanlı padişahının şiir yazarken kullandığı mahlasını felan sormus ama bilmiyorum çok böyle detay var mı tabii. -
Ben limit tyt-ayt soru bankasını inceledim.O kitabında son 60 sayfası falan sözel ayt için ama öncesindeki soruları güzel.Karekök tyt tarih kitabı var o da güzel ama yeteri kadar bilgi sorusu yok.Karekök tyt tarih kitabında hata yok ama hocamız önerdi.Piyasada sos1 ayt tarihine göre hazırlanmış bir kitap yok maalesef. -
2 ay önce ÇÖZÜM 3D AYT TARİH SB aldım ama çözmedim çözmeyeceğim de 10 soru geliyor 5i yorum 5i bilgi oluyor bunların da 2 sini yapsam 3ü kaçsa 3 soru için sayfalarca sb çözmekten vazgeçtim deneme üzerinden ilerliyorum şuan memnunum. -
hocam bilgi sarmal deneme çıkarmış sosyal-1 30x16 tarih ve coğrafya denemesi normal konu çalışıp o denemeyi çözmek daha mantıklı olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 12 Mart 2019; 18:22:55 > -
denemeyi sipariş ettim daha önce Çözüm 3d bitirdim bundan devam edecem bende. -
Kanuni (Muhibbi) ve Fatih'in (Avni) mahlasları sık geçiyor bir tek, başka padişah var mıydı soruda? -
Valla hatırlamıyorum da sözellee vb icin önemli sanırım bunlar . Bizim icin bilgi sorusu orta düzeyde olmalı. Piyasada bizim icin sb yok.
Limit yayınlarının tyt-ayt birleşik kitabı var bende gayet güzel
Bilgi soruları ağırlıkta mı?
soru bankası yerine bilgisarmal tyt sosyal denemesi alablirsin tm için bence ideal yorum sorularıda var bilgi sorlarıda var -
alalım almasına da hocam çabuk biter o,hem tarih coğ gibi derslerde sb çözmek çok vakit kaybettirmiyor bence,1 tane sbnin %70 %80 ini bitiririm zaten kalan vakit için sıkıntı çıkarmaz -
1001 soru bankası güzel bence ayt tipi sorular var
Direkt bilgi yok gibi ya aynen. Ben konu bitiminde internetten online çözüyorum rastgele siteden. Ayrıca meb kazanım testlerini de çözüyorum, çok az bilgi var onda da.
(Uplamış olalım bu arada) -
Limit tarih cep kitabı kullanan oldu mu , faydası var mı ?
Fem çözüyorum gayet yerinde yarısı yorum yarısı bilgi genel de ki şunu söyliyeyim 19yy da vs yorum soruları bilgiden daha zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen eşit sayılır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- endüstri mühendisliği okunur mu
- yönetim bilişim sistemleri en iyi üniversiteler
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
- baykar staj ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X