Şimdi Ara

Tmciler konuya,ayt tarih sb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yayın Denizi ayt tarih aldım beğendim içinde bilgi soruları ağırlıkta, ayrıca El Kitapları da çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    seviyesi nasıl hocam,tarih 1 tarzı mı yoksa sözeldeki tarih tarzı mı
  • Daha çok sözeldeki gibi diyebiliriz

• up. detay bilgi soruları soran bir sb arıyorum ben de.
  • Ben paraf aldım yeni başladığım için birşey diyemiyorum ama göz attığım yerlere bakaraktan konuşmak gerekirse kaliteli gibi duruyor

• Geçen sene ben de sözellere sordukları kadar ayrıntı gelmez diye düşündüm.Ama işimi garantiye alıp limit ayt yi bitirdim yine de.İçinde alakasız gereksiz sorular olduğunu düşünüyorum. Bu sene paraf ayt aldım. Adamlar tapo kağan sorusunu tutturmuşlar (baskı yılına bakarak diyorum).Gayet kaliteli kaynak.Yapamadıklarımı not alıp ilerlemeyi düşünüyorum şimdilik. Parafı da tavsiye ederim.Evet pahalı ama ben sahaftan buldum zaten siz de şöyle bi araştırın bulursunuz mutlaka.

Bu arada biz Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersinden sorumlu değiliz mecburen aldığımız ayt tarih kaynaklarının son sayfaları kalacak.Piyasada TM için hazırlanmış ayt tarih kaynağı bulamadım ben.Bilen varsa söylesin,öğrenmiş olalım biz de.

• Bilgi sarmal ayt tarih
    Bilgi soruları ağırlıkta, diğer kaynaklardan farklı olarak içinde her konu için hazırlanmış notlar var ve daha önce resimli sorular vs geldimi bilmiyorum ama her testte böyle sorular var. En beğendiğim şey ise her ünitenin sonunda ösym tipi olarak ayrıyeten testleri olması. Birkaç tane çıkmış soru koymuşlar gerisi direk bilgi ve ösym sorularına yakın sorular.

• Kpss soru bankası çöz kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.