Şimdi Ara

AYT TARİH?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA öğrencisi sıfırdan ne zaman başlamalı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence geç bile kalmışsın 11. Sınıfta başlamalısın Ayt ye 12 . Sınıf çok geç olur yetiştiremezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Hocam abartı değil mi?

AYT fen için sorsaydı olabilirdi de ayt tarih için iyi bir zaman gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Ekim 2023; 22:3:5 >
  • Geç kalınmış hiç bir şey yok. Ayt tarih dediğin tyt tarihin biraz daha ayrıntılısı. Tyt’den farklı olarak sadece çağdaş Türk ve dünya tarihi var.
    Ayt tarih zaten tam da bu zamanlarda çalışılmaya başlanmalı. Vakit kaybetmeden başlarsan çok rahat halledersin. Kolay gelsin.

• Hocam ben bütün dersleri 12 ye bırakma zorlanırsın demek istedim Önceden Ayt Tarih çalışırsın bitirirsin 12 de de daha seri geçersin

• Hocam 2 kez sinava calismis birisi olarak ikisindede ayni seyi yaptim: 1martta ramazan yetginden baslar 1mayisa kadar bitirirdim sonra sinava kadar her gece az az okuma. Sonuc bir sinavda 9/1 bir sinavda 10/0 .tarih icin ne sb cozdum ne deneme .sadece 1martta baslayip sinava kadar ramazan hocanın konu anlatim kitabini defalarca hatim ettim.cok erken baslamana gerek yok subat bile iyidir ama her gun duzenli calisilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wayze kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Ayt tarih çalışsam tytyi Fuller miyim çalışmadan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük Rocky kullanıcısına yanıt

Hocam tarihte bilgiye dayali 3 4 yorum sorusu ve 1 tane net bilgi sorusu geliyor asagi yukari. Ayt calistiginizda bilgi eksiginiz olmaz bilgiyi de guzel yorumlarsaniz cok rahat halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart nisan gibi başla sınava az bir zaman kalana kadar sindirerek ve olaylar arasında bağ kurarak devam et.

• Küçük Rocky kullanıcısına yanıt

Ben tarihe 2.sınıfta başladım ama sıfırdan başlayanlara tavsiyem Ramazan Yetginin videoları ama tyt için kpss tarih videolarını çalış çağdaş tarih için de yine Ramazan Yetginin ayt videoları var. Hocanın ufak tefek hataları oluyor ama genel olarak mükemmele yakın anlatıyor. Bu arada şaka yapmıyorum dedemin Von Hammer'ın Osmanlı Tarihi kitabı vardı, ben de ilkokul ikinci sınıftım baya baya okumuştum, zihnimde baya bir yer etti şimdi ikinci üniversitem Tarih bölümü.

Edit: Ramazan hocanın videolarından sonra alabildiğine soru çöz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 4 Ekim 2023; 20:46:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.