Şimdi Ara

TMciler için Hukuk'a alternatif bölümler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rica ediyorum gelip psikoloji,pdr,uluslararası ilişkiler,vs yazıp gitmeyin özellikle büyüklerimizden,deneyimlilerimizden rica ediyorum hukuk fakültesi yerine yönelebileceğimiz bölümleri,önerdiklerini nedenleriyle birlikte yazarlarsa sevinirim. Fazla bilinmeyen bi ton bölüm var ve neredeyse hiçbir bilgim yok desem yeridir.

• Anadolu üni siyasal bilimler nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflanoff

Anadolu üni siyasal bilimler nasıldır ?

benim bir arkadaşım da hukuk istiyordu umduğundan düşük geldiği için siyasala yöneldi şimdi çankaya ve başkenti araştırıyor sanırım siyasal iyi bir hukuk alternatifi sayılabilir fakat ben istemiyorum siyasal.
  • Aynı şekilde ben de hukuk istiyordum..Ama gelecek sene neyin ne olacağı belli olmaz..İyi kötü bi puan almışken iş imkanı olan bi yerlere gideyim diyorum..Ama epey araştırmam gerecek galiba
  • Hukuk yerine yönelebileceğin bir bölüm yok. x mühendisliği desen yazılırdı da bir sürü. Eğer gerçekten çok hukuk istiyorsan bir sene daha hazırlanmayı göze alabilirsin ya da hukuk yerine meslek ne istiyorsan, onu düşünmen lazım.
  • Eşit ağırlıkta iibf,hukuk,sınıf öğretmenliği,pdr,psikoloji dışında ne var yazılabilecek çok merak ediyorum öyle bi demişsin sanki milyon tane mühendislik var.

Hukuk yerine yazılacak bir bölüm yok daha doğrusu hedefi hukuk olan adamın sırf puanım yetmiyor diye iibf bölümlerini yazması da çok tuhaf hedefin neyse onu elde etmeye çalış.He hukuğu 3-5 puan ile kaçırıyorsan ve bir yere gideceksen siyasal bilimler olabilir ya da ingilizce işletme iktisat olabilir istanbulda.Bunun dışında başka da bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

Eşit ağırlıkta iibf,hukuk,sınıf öğretmenliği,pdr,psikoloji dışında ne var yazılabilecek çok merak ediyorum öyle bi demişsin sanki milyon tane mühendislik var.

Hukuk yerine yazılacak bir bölüm yok daha doğrusu hedefi hukuk olan adamın sırf puanım yetmiyor diye iibf bölümlerini yazması da çok tuhaf hedefin neyse onu elde etmeye çalış.He hukuğu 3-5 puan ile kaçırıyorsan ve bir yere gideceksen siyasal bilimler olabilir ya da ingilizce işletme iktisat olabilir istanbulda.Bunun dışında başka da bişey yok.

Hukuk tutuyor da ne biliyim 9 eylül hukuk veya marmara 2.öğretim hukuğa gideceğime daha düşük bir mesleğin daha iyi bir üniversitesine giderim diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

Eşit ağırlıkta iibf,hukuk,sınıf öğretmenliği,pdr,psikoloji dışında ne var yazılabilecek çok merak ediyorum öyle bi demişsin sanki milyon tane mühendislik var.

Hukuk tutuyor da ne biliyim 9 eylül hukuk veya marmara 2.öğretim hukuğa gideceğime daha düşük bir mesleğin daha iyi bir üniversitesine giderim diye düşündüm.

arkadaşım kafa mı buluyorsun yahu?
    Hukukda hangi üniversiteyi bitirdiğinin bir önemi var mı? Kendini geliştir,isim yap.ben bugüne kadar hiç bir kişiden duymadım ki aa bak şu avukat boğaziçi mezunuymuş ona gidelim dediğini.

• İktisat okuyanlardan dusuncelerini alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

quote:

quote:

Hukukda hangi üniversiteyi bitirdiğinin bir önemi var mı? Kendini geliştir,isim yap.ben bugüne kadar hiç bir kişiden duymadım ki aa bak şu avukat boğaziçi mezunuymuş ona gidelim dediğini.

boğaziçi'de hukuk yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ydkydk

quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

quote:

quote:

boğaziçi'de hukuk yok zaten

marmaraya gideceğime demişsin bana göre suan en iyi 2 ünivesite marmara ve galatasaray hukuk için balyoz ve şike davalarına bakanların hemen hemen hepsi bu 2 üniversitedendi yanlıs bilgilendirlmediysem eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcalw_07 -- 8 Temmuz 2012; 10:29:05 >

• yeni eğitim sistemiyle sınıf öğretmenliği çok popüler hale gelecek.
    Sınıf öğretmenliği ve PDR nin atamaları çok kolay olacak
  • Hukuk isteyen birinin alternatif olarak yazacağı bölümler İİBF bölümleridir.
    Hukuk isteyip de siyasal istememen ilginçmiş.
  • uluslar arası lojistik ve taşımacılık bölümünü önerebilirim. neden mi? çünkü hukuk okumak isteyen birisi sorumluluk alabilen, konuşkan, sabit bi maaş usülü çalışmaktan pek hoşlanmayan, insanlarla diyoloğu kuvvetli insandır. bu özellikleri taşıyan birisi için uluslararası lojistik ve taşımacılık bölümü gayet cazip. ayrıca iş imkanı çok iyi bu bölümün. çok iyi paraların döndüğü ve globalleşen dünyada ihtiyacın günden güne artacağı bi bölümdür kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus595

uluslar arası lojistik ve taşımacılık bölümünü önerebilirim. neden mi? çünkü hukuk okumak isteyen birisi sorumluluk alabilen, konuşkan, sabit bi maaş usülü çalışmaktan pek hoşlanmayan, insanlarla diyoloğu kuvvetli insandır. bu özellikleri taşıyan birisi için uluslararası lojistik ve taşımacılık bölümü gayet cazip. ayrıca iş imkanı çok iyi bu bölümün. çok iyi paraların döndüğü ve globalleşen dünyada ihtiyacın günden güne artacağı bi bölümdür kendileri

teşekkürler hocam,araştıracağım

• sosyal hizmetler bölümü nasıl
  • iç mimarlık ve çevre tasarımı var arkadaşım ama çizim yapabiliyorsan öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

sosyal hizmetler bölümü nasıl

Pdr gibi garanti mesleklerden şuan. Atama sorunu pek olmuyor, devlette açık var ve pdr kadar kontenjanı artmıyor. Üniversiteyi bitirim, kpss giriyim atanayım devlete sırtımı dayayım, ne yükseleyim ne alçalayım diyenler için uygundur.Ama pdr gibi insanlara yardım etmeyi sevmeniz lazım.
  • sağlık yönetimi hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bişe sorcam. şimdi ben ygs den 370 aldım puan sıralamam 65bin. lys tm-1 puanımı hesapladığımda 390 felan oluyo. sıralama kaç bin demek bu ? lys de düştüğümü mü gösterir bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.