Bildirim
TMC alırken Online mı yoksa RDS mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar,
İstanbul, Ankara (Başarsoft tarafından verilen düzeldi) , İzmir sorunsuz çalışıyor; kesin bildklerim bunlar. Diğerleri için yorum bekleyin.
Ben kişisel olarak Online olanı tercih ediyorum; iOS ve Android Cihazlarımda iGO ile sorunsuz.
Bu yorum Başarsoft tarafında yapılan yayın içindi. HERE (traffic.com) tarafında hiç sorun yaşandığına tesadüf etmedim.
Saygılar._____________________________ -
yorum gelmedi
_____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
quote:
Orijinalden alıntı: DD252Admin
Selamlar,
İstanbul, Ankara (Başarsoft tarafından verilen düzeldi) , İzmir sorunsuz çalışıyor; kesin bildklerim bunlar. Diğerleri için yorum bekleyin.
Ben kişisel olarak Online olanı tercih ediyorum; iOS ve Android Cihazlarımda iGO ile sorunsuz.
Bu yorum Başarsoft tarafında yapılan yayın içindi. HERE (traffic.com) tarafında hiç sorun yaşandığına tesadüf etmedim.
Saygılar.
bir şey soracağım, benim aracımın kendisine ait bir bt kiti var, aynı anda hem ona, hem de haritalar için tomtom vb. cihazlara bağlanabilir miyim?_____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
Selamlar,
Bahsettiğiniz konuda yorum yapamayacağım; şu an tatildeyim. Pek online olamıyorum. Affınızla.
Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt