Şimdi Ara

TM yim birisi nolur hangi derse ağırlık vereceğimi söyleyebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.12. Sınıf Temel Lisede okuyorum geçen hafta ygs hazırlığımız başladı okulum saat 9.20 de başlıyor 4te bitiyor eve 4.30 da geliyorum eve gelincede hiiç ama hiç çalışma isteğim kalmıyor diyorum ki eve gideyim deli gibi çalışıcam ama eve gelince de o isteğim uçup gidiyor hedefim Ege Psikoloji mat iyiyimdir karekök aldım öyle geliştiriyorm kendimi ama türkceden coğrafyadan felseden ve tarihten korkuym sizce hangi derse ağırlık vereyim mat geo karekök cözüyorum söylediğim gibi sayısaldan geçtim tm ye sizce tm de mat ağırlık mı devam ediyim türkceden 25 netin üstüne çıkamıyorum sosyalde 10 oluyor. Birde sayısal kaynak tavsiyesine açığım türkce paragraf özellikle coğ, felsefe, tarihten hangi kaynakları Çözebilirim? Sayısaldan geçtiğim için pek bilmiyorum hangi kaynağı çözeceğimi
    Bu arada genel bir konu olsun benim gibi olan arkadaşlara da bir nebze faydamız dokunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 29 Ağustos 2016; 22:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• aynı ben tek farkımız sadece mat 20 net yaptım o kadar

• MATEMATİK VE EDEBİYAT DIŞINDA KASMA.

• IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Okulun verdiği sözel kaynakları kullanmam yeterli olur sanırım.

• bygcik B kullanıcısına yanıt
    Matematiği küçüklüğümden beri hiç yapamadım ama sana tavsiyem ne kadar bol soru diyorlar ya yalan o iş. Sen anlamadan çözersen , istersen 1000 soru çöz gene anlamazsın. 50 tane matematik çöz ve sorular farklı olsun. En az 20 net yaparsın. Ayrıca zor yayınlar çöz(alt yapın varsa) ve her hafta 2 tane deneme çözerek ilerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

MATEMATİK VE EDEBİYAT DIŞINDA KASMA.

Bilmeden konusmayin tm-3 icin ygs sosyal ygs matematik kadar onemlidir.

Basligi acan arkadasa:

YGS onem sirasi

TURKCE > MATEMATIK = SOSYAL fenden 5 10 net yapsan fena olmaz

LYS icin

EDEBIYAT > COGRAFYA > MATEMATIK > GEOMETRI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaflip K kullanıcısına yanıt
    Tm3 sözel ağırlıklı alıyor zaten. Ben genel konuştum kardeşim. Okumadan zıplama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Tm3 sözel ağırlıklı alıyor zaten. Ben genel konuştum kardeşim. Okumadan zıplama :)

Genel konusmaktan kastin sosyal calisma demek mi? Yanlis yonlendiriyosun bi de duzeltene saldiriyorsun

5-10 yapmak isteyen birisi biraz daha calisirsa 20'ye falan cikabilir bence, cok guzel bir puan sagliyor fen esit agirlikta bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

5-10 yapmak isteyen birisi biraz daha calisirsa 20'ye falan cikabilir bence, cok guzel bir puan sagliyor fen esit agirlikta bile

Cok dogru, nedense 20 deyince tmcilerin gozu korkuyor fen bizim alanimiz degil diye. Oysa gecen yil ygs fende bilgi isteyen en fazla 10 soru cikmistir, konulara yuzeysel bakan bir tmci rahat 20-25 yapabilirdi.

Fen benim alanım değil diyen tmciler çok da iyi bir sıralama yapamıyor zaten :) İlk 2000 bandındaki tmler fene de ağırlık vermenin önemini biliyor genelde. Obp etkisini azaltmak için de fen çözülmeli yani cidden yorum çıkıyor zaten, zeki adam çok çalışmadan da yorum yapabilir temel varsa

Hocam bana önereceğin birşeyler var mı sen yetkili birine benziyon :):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

Hocam bana önereceğin birşeyler var mı sen yetkili birine benziyon :):):)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119288977&p=1

Buyur konum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.