Şimdi Ara

TM tahmin stresten kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 tyt 57.75 ayt 88,30 obp ile hacettepe hukuk gelir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gelir, stresten kafayı yeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepkotasic Z kullanıcısına yanıt
    Hacı gelmezse başka üniversiteye gitmeyi düşünmüyorum mezuna kalırım korkusu var açıkçası tüm stres ondan

• Niye Hacettepe hukuka takıntılısın ki bu kadar

• Sen rahat ol 1 ay boyunca bunu düşünürsen sağlığını kaybedersin sağlık olmadıktan sonra neyleyim okulu için ferah olsun gelecek

• queenlala kullanıcısına yanıt
    Hacettepeye takıntılı değilim hocam onun altındaki üniversitelere gitmek istemiyorum marmarayı beğeniyorum o da istanbulda maddi durumum dolayısıyla ailemi zorlar o yüzden oraya da gidemem

• gazi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demir1394 kullanıcısına yanıt
    Hocam
    1- Bilkent
    2- Ankara
    3- TOBB
    4- Başkent
    5- Yıldırım Beyazıt
    6- Gazi
    7- Hacettepe
    8- Atılım
    9- Çankaya
    10- Ufuk

Ankara'daki hukuk fakültelerindeki eğitim kalitelerine göre sıraladım. Bilkent, Başkent ve Yıldırım beyazıt'ın ingilizce olması çok avantaj. Ufuk da ingilizce ama bi cacık olmaz ufuktan.

Edit : Gazi öğrencileri son 4-5 senedir ders çalışmak haricindeki her haltı yedikleri için okuldan başarılı öğrencilerin yanı sıra profesörler dahi kaçmıştır ve hala kaçmaktadır. YÖK atlastan bakabilirsiniz yıl yıl prof sayısı değiişimini. Bilkent'in hocalarının %55i Ankara hukuktaki hocalardır. TOBB ise 10 kişilik tam burslu kontenjanı ve 1.5-2 bin tl burs vermesi + ingilizce eğitim + 3 yıl olması cezbediyor ama hukuk açısından ne kadar kaliteli eğitim aldığı tartışılır. Zira 4 senenin yeterli bulunmayıp 5 seneye çıkarılması planlanırken bunca ağır ve önemli dersleri 3 yılda nasıl işliyorlar merak etmiyor değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 20 Haziran 2019; 11:48:5 >

• hocam tobb hukuk 4 yıl diye biliyorum ve hacettepe gazi ve yıldırım beyazıt’ın üstünde olmalıydı bence 7.sıraya koymanızın sebebi nedir ?

• ankara sosyal bilimler universitesi diye gecen sene bir uni acilmis devlet uni si 20k ile almis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

Hocam
    1- Bilkent
    2- Ankara
    3- TOBB
    4- Başkent
    5- Yıldırım Beyazıt
    6- Gazi
    7- Hacettepe
    8- Atılım
    9- Çankaya
    10- Ufuk

Ankara'daki hukuk fakültelerindeki eğitim kalitelerine göre sıraladım. Bilkent, Başkent ve Yıldırım beyazıt'ın ingilizce olması çok avantaj. Ufuk da ingilizce ama bi cacık olmaz ufuktan.

Edit : Gazi öğrencileri son 4-5 senedir ders çalışmak haricindeki her haltı yedikleri için okuldan başarılı öğrencilerin yanı sıra profesörler dahi kaçmıştır ve hala kaçmaktadır. YÖK atlastan bakabilirsiniz yıl yıl prof sayısı değiişimini. Bilkent'in hocalarının %55i Ankara hukuktaki hocalardır. TOBB ise 10 kişilik tam burslu kontenjanı ve 1.5-2 bin tl burs vermesi + ingilizce eğitim + 3 yıl olması cezbediyor ama hukuk açısından ne kadar kaliteli eğitim aldığı tartışılır. Zira 4 senenin yeterli bulunmayıp 5 seneye çıkarılması planlanırken bunca ağır ve önemli dersleri 3 yılda nasıl işliyorlar merak etmiyor değilim...
    gazi hukuk diye bir bölüm yok bildiğim kadarıyla hacı bayram oldu orası. yıldırım beyazıt desen allahın unuttuğu yerde saçma sapan bir kampüsleri var ayrıca yandaş bir okul. başkentin ortamı çok kötü. ankara hukuktan mezun olan çok sayıda kişi doktorasını hacettepe hukukta yapmaya başlamış.

yani gerçek sıralama:
    bilkent
    tobb/ankara
    hacettepe
    başkent/ahbvü/aybü
    atılım/çankaya/ufuk

• Hacettepe hukuk 2012de açılıp ilk mezununu 2016da veren bir üniversite...ben kırıkkale hukuktayım..bi kaç hoca ortak derse bile gidiyor oraya..ortalaması yetip geçmeyen birkaç öğrenci ile konuşmuştum..kırıkkalede kalırım daha iyi diyolardı..hukukta bölümün köklü olması eski olması önemli baya..zaten yüksek almasının sebebi "hacettepe" ismi..

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    y.beyazıtta okuyorum dediklerin yanlış kardeşim bilmeden niye sallıyorsun? hukuk fakültesi etlik batı kampüsündedir antares avm'nin yanındadır gayet merkezi bi yerdir. yandaşlıkla ilgili bi şey bugüne kadar görmedim .hukuk fakültesi hocaları gayet iyidir.
  • demir1394 kullanıcısına yanıt
    Gazi de guzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.