Şimdi Ara

TM'DE GİDİLECEK BÖLÜMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene başından beri kamu yönetimi, maliye falan düşüyordum ama şu sıralar işsiz kalma korkusu aklımı kurcalamaya başladı her yıl binlerce kişi iibf'den mezun oluyor tm-3 bölümleri ilgimi çekmiyor (psikoloji, pdr, sınıf öğretmenliği vs.) hukuk için ygs puanım yetersiz ve ben iibf'den başka seçenek bulamıyorum siz ne önerirsiniz?

• Güzel kardeşim ne olursan ol işini düzgün yaptıktan sonra şerefli,haysiyetli olduktan sonra korkma böyle şeylerden sen ne olursan ol işinin en iyisi ol işini en düzgün yapan ol titiz ol şerefli ol haysiyetli ol... Gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Mart 2015; 23:08:00 >
  • İÇTS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi bölümleri dışarda bırakmışsın. Ben senin yerinde olsam mezun kalırım kalmam diyorsan şunu yapardım: puanımın en iyi yettiği yerde işletme iktisad kamu yazardım(ingilizceli olan yerler daha iyi olur) daha sonra üniversitede hiç boşlamaz derslerime asılırdım ve kpssye yönelik çalışırdım yani 3.sınıf gibi kpssye başlardım ve iyi bir not alıp mali müşavir falan olurdum ama bunları yapman senin elinde. Eğer ben üniv gidip yatıcam diyosan hiç gitme bunlara dediğin gibi açıkta kalırsın ama eğer gidip dersleri sıkı tutup kpssye önceden başlarsan iyi bir not alıp atanırsın. Unutma devlet sınavlarında hangi ünivden mezun olduğun önemli değil. Odtüye gidip yan gelip yatarsan patlarsın zor atanırsın. Ama şuda var büyük üniversitelerin özel sektör avantajı var yani kısacası sende bitiyo her şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.