Şimdi Ara

TM Bolumlerinin siralamaları geri çeker mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce tm bolumlerinin siralamasi geri kayar mi mesela 55klik bolum 60a 60klik bolum 65kya filan yoksa ayni mi kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55k'lık bölüm en kötü 50k olur

Anlamsız bir sıralama yükseltisi var TM'de. MF'ler bu sefer Edb çözmemiş direkt kendi alanlarına yoğunlaşmışlar galiba o verilen sürede
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Ha yani ileri kayar diyorsun hocam 55klik bolum 50k ile kapatir filan. Bende tam tersi onumuzde 3-5k mf ve sozelci vardir o yuzden 55k ile alan bolum 60kdan filan alir diye dusunmustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-78C0D519B

Ha yani ileri kayar diyorsun hocam 55klik bolum 50k ile kapatir filan. Bende tam tersi onumuzde 3-5k mf ve sozelci vardir o yuzden 55k ile alan bolum 60kdan filan alir diye dusunmustum.
    Yok bence olmaz bu sene. TM sıralamaları çok kötü. Ya da artık TM tercih edilinmiyor lisede. Herkes MF oluyor.
  • Net geriler sıralamalar. Adam sıfır edebiyatla ilk 10k'ya girmiş. 50-60k aralığında daha uçuk şeyler bekliyorum ben. Sıralamalar düşecek içini ferah tut.
  • xabier alonso olano kullanıcısına yanıt
    Umarim dediginiz gibi olur hocam 60klik yada 65klik bolume 70k ile girebilsem cok iyi olacak cunku bunlar disinda tercih edebileceklerim hep 90-100k ile aliyor bosa gitsin istemiyorum siralamam

• O aralıklara MF'ler deli gibi akın etmiş hocam. Umudunu kaybetme kazanırsın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekatronik gelir mi ki, 120k
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.