Şimdi Ara

TM 244 bini 20 bine çekmek .. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs 5 244 bin geldi. önümde belki 150 binden fazla sayısalcı var.lysde bu sayısalcılar gidecek ve sıralamam otomatik 100 binin aşağı düşeceğini düşünüyorum.bu sıralamayı 20 bine veya daha altına çekmek imkansız mı yoksa çok mu zor ?

• Önündeki adamlarda maldı zaten
    50bin yaparsan bile dua et yaptığına
  • bende 63kdayim. 20kya cekmek degilde lys girince kac tane sayisalsi cekilcek onumden acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs deneme ortalamam 380-400 arasiydi 300 yaptim ygsde..
    2010 ygsye baktım 240k nin 130 k si sayısalcı 90 k si TM ci.bu seneki sınavın çok daha zor oldugunu düşünürsek ve aradan çekilen sayısalcılarla beraber 70k civarina düşerim diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWanksta

ygs deneme ortalamam 380-400 arasiydi 300 yaptim ygsde..
    2010 ygsye baktım 240k nin 130 k si sayısalcı 90 k si TM ci.bu seneki sınavın çok daha zor oldugunu düşünürsek ve aradan çekilen sayısalcılarla beraber 70k civarina düşerim diye düşünüyorum

sayısalcıların çoğu eadan da girecek senin önündeki kişi sayısı azalmaz senin onları geçmen lazım
  • çoğu demek yanlıs bence.çevremde tanidigim hicbi sayısalcı düzenini bozup TM den riske girmek istemiyor
  • quote:

çoğu demek yanlıs bence.çevremde tanidigim hicbi sayısalcı düzenini bozup TM den riske girmek istemiyor

ayni sekilde riske girebilen 1-2 kisiyi gecmez cevremde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

bende 63kdayim. 20kya cekmek degilde lys girince kac tane sayisalsi cekilcek onumden acaba?

Ben çekilicem İşletme bilgi yönetimi düşünmüyor muydun hocam? Tam sınırdasın galiba.
  • quote:

ygs deneme ortalamam 380-400 arasiydi 300 yaptim ygsde..

bu 2010 ygsye nerden baktın kaç sayısalcı kaç tmci var diye paylaşabilir misin?
  • sayısaldan kimse riske etmez. adam fizik mi kimya mı çalışsın edebiyat mı çalışsın. anca gerçekten eşitten girmek isteyenler girebilir onlarda fazla değildir zaten. bende 200k dayım hedefim 50k. inş olur.
  • sayısalda riske edicek adam hukuk ya da pdr kasar onun dışında riske etmez yani sayısalcılar ilk 20 bin içine oynar onu da her sayısalcı göze alamaz,yani edebiyat mı kasacak yoksa fizik kimya mı çalışacak ikis bir arada gitmez yüksek hedefleyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Nisan 2012; 14:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

bende 63kdayim. 20kya cekmek degilde lys girince kac tane sayisalsi cekilcek onumden acaba?

Ben çekilicem İşletme bilgi yönetimi düşünmüyor muydun hocam? Tam sınırdasın galiba.

istiyordumda ygs6 105bin falan gelince aklimin ucundan bile gecmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.