Şimdi Ara

TK nedir? Ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TK, Koskoca 70 Milyon insanın yaşadığı ülkemin Telekominikasyon Kurumu'ndan bahsediyorum.

Gerçekten ne yaparlar?

Sabit ücret ödemeyi kabul ederim, operatörüm kullanılmayan hattımdan haksız yere paket ücreti ile dolandırır beni..

Görüşme başlangıcında bedava ile başlayıp görüşmeyi sonlandırmazda devam edersem hediye dakikalarımdan değil de kontörlerimden gider, geri alamam.

Bu tarz ufak tefek detaylardan nice nice kimlerin cebi doluyor?

3 kuruş kar yapıcaz diye yüzlerce insan her gün operatör değiştirirken neden bir tanesi aralarından adam gibi işleyen bir sisteme sahip değildir?

Bu soruların, bunca yenen hakkın bedelini kim ödeyecektir, bizden başka!?

• özellikle tv lerde cirit atan bedava kontör tuzağı reklamlarına gıcık oluyorum.
  • Ben de KENDİ ADINA FATURALI telefonun IMEI sının klonlanıp kapatıldıktan sonra sadece TEK bir numara üzerinden tekrar açtırılmasından gıcık oluyorum.TK bu duruma bir türlü müdahale etmiyor. Kendi paramla aldığım telefonu niye sadece tek hatla kullanayım ki.Klonlayanı bul ceza ver onunkini kapat. TK ma kocaman bir
  • sana katılıyorum hocam bende acayip bir şekilde gıcık oluyorum...Hatta bir ara şikayette bulundum ama salladılar beni takmadılar
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

özellikle tv lerde cirit atan bedava kontör tuzağı reklamlarına gıcık oluyorum.
  • Vay be, 3 seneden fazla olmuş, TK'da değişen tek şey kurumun adı; BTK olmuş.. Yolunan tüketici yine.
    HORT! - O da ayrı bir konu ama, TK mevzusu bence önemli..

DH olarak, biz ki TELSİM GERİ GELSİN kampanyası ile, 1 yılda Vodafone'daki eksiklerden kurtulmuştuk.. Şimdi bakıyorum da, firmalar güçlendi, bizler yıldık felan.. Hey gidi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    20 yıl önce açıldı
    Bu cihaz nedir ne işe yarar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.