Şimdi Ara

turkcell telesekreteri nasıl iptal edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
45.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon kapalı yada ulaşılamaz olduğunda çıkan telesekreteri nasıl iptal edebilirim.
    dışardan beni arayan olduğunda telefonum kapalı yada ulaşamaz olduğunda telesekreter çıkıyormuş

Turkcell Telesekreterini İptal Etme Kılavuzu

Turkcell telesekreterini kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Turkcell Telesekreter Numarasına Ara: 444 0 444'ü ara.
    • Ana Menüye Geç: 1'e bas.
    • Telesekreter Ayarlarına Erişim: 3'e bas.
    • Telesekreteri Kapat: 1'e bas.
    • Onaylama: Telesekreteri kapatmak istediğini onaylamak için 1'e bas.

Telesekreter iptal işlemi tamamlandıktan sonra, gelen aramalar direkt olarak sesli mesaja yönlendirilecektir.

Önemli Notlar:

• Telesekreter yönlendirme numarasını iptal etmek istiyorsan, yukarıdaki adımları takip ettikten sonra 2'ye basman gerekir.
    • Telesekreteri tekrar etkinleştirmek istersen, aynı numarayı arayarak 2'ye basabilirsin.

Bu talimatları uygulayarak Turkcell telesekreterini kolayca iptal edebilir ve gelen aramalarını kontrol etmeyi seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu bilen
    ##002#
    Veya ##21#
    Veya #21#
    Bu kodu çok fazla giriyorum da
    Mesajlaşırken birden mesaj göndermez oluyor hat. Bu kodu girince düzeliyor. Özellikle adı V ile başlayan saygın operatörümüzün hattını kullanırken bu kodu sürekli girerdim. Malum mesaj gönderemiyor.

diğer operatörlerde ##002# yeterli geliyor.
  • Tamam abi ben yalan söyledim senin dediklerin doğru. Kınamayın beni aranızdan atmayın
    Beyaz Bayrağım elimde çekiyorum göndere :)
  • ##002#
    #002#
    temsilcilerin hepsi ##002# dedikleri için öyle kullanılıyor çoğu doğrusuda bu
    yönlendirmede de mesela
    **62*numara#
    *62*numara# kullanılıyor
    buna görede
    ##002# ve #002# kullanılmakta

**62*numara# yönlendirmesini
    #002# iptal etmiyor
    onun için ##002# kullanmak lazım
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burada söylediklerimiz şakalaşmadan ibaretti. Ciddi olarak aldıysanız sorun bizde değil.
    Bungee20 nin dediği gibi iki kodda işe yarar.
    AVEA Arayanı bil ise bu kodla dahi iptal olmuyor.

Sinirlenme abi RELAX :) Sen bana takıl, bana kız, beni döv Bozma moralini.

Gerisine bilal abinin ipi :)

Orjinalden alıntı: bungee20

Ben şu anda avea, turkcell, v. hattımdan 62 yönlendirmesini #002# ile iptal edebiliyorum. Her ikisi de doğru, sırf muhalefet yapmak için cevap vermeyin allah aşkına. Arayanı bil servisiniz var muhakkak. Arayanı bil servisini hiç bir kod iptal edemiyor.

ben zaten iptal ediyor demedim ki kodlarla iptal edemezsin zaten arayanıbil servisini neden karıştırdın ben zaten kullanmıyom
    **62*numara# yönlendirme yaparsan ##002#
    *62*numara# yönelndirmesi yaparsan #002# iptal eder diye yazdım zaten

doğru yazdım zaten
    dene bi istersen ozamn bak benim demek istediğim
    **62*numara# yönlendirme yaparsan ##002#
    *62*numara# yönelndirmesi yaparsan #002# iptal eder

**62*numara# yönlendirmesi yap
    sonra
    #002# ile iptal etmeyi dene
    sonra *#62# ile bak bakalım ne diyecek ekranda

**62*053220000xx# (benim turkcell numarama yönlendirme yapıyorum)
    Yönlendirme başarılı
    #002# yaptım. Tüm yönlendirmeler iptal edildi.
    *#62# yaptım, yönlendirme kapalı

Bu denemeyi hem avea!, hem turkcell hem de x operatörün hattından yaptım, hepsinde aynı sonuç veriyor. Sen denedin mi acaba?

Sonuç olarak ister #002# yapın, ister##002# yapın, bütün yönlendirmeleriniz iptal edilir, ve yazdığınız halen yanlıştır.

ben denedim denemesem sana sormazdım zaten bende merak ettim nasıl oluyor diye
    benim çin malı telde #002# ile hala yönlenik görünüyorda o yüzden diğer telefonda deneyim birde
    A100 de yönlendirme aktif
    #002# uygulayınca yönlendirme kaydedildi diyor

Orjinalden alıntı: prodowns

turkcell in kimaramışCELL hizmeti yüzünden siz yönlendirmeleri iptal etseniz de o tekrar aktif oluyor.Turkcell online işlem merkezine girip Hat işlemleri->Yönlendir->Kimaramış kısmından
    Hattınıza ulaşılamadığında sesli mesaj da bırakılabilmesini iptal ederseniz telesekreter çıkmıyor.

diğer operatörlerde ##002# yeterli geliyor.

Turkcell kimaramışCELL aktif ise telefonunuza ulaşılamadığında +905397571029 numarasına yönlendiriyor.
    Ve bu #002# ya da ##002# ile iptal olmuyor.Ancak dediğim gibi online işlem merkezinden kısmi yada tam kapatırsanız servisi telesekreter deaktif oluyor.

Sanırsam avea arayanıbilde de benzer bir durum var.

telefon kapalı yada ulaşılamadığında çıkan şu an ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye çıkan telesekreter mesajından bahsediyorum

eğer #002# yapınca hala sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye telesekreter çıkıyorsa, olay dediğim gibi kimaramışcell kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

işte o sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye çıkan telesekreter, siz turkcellin normal sekretercell 7532 hizmetini kapatsanız da kim aramış açıksa yine çıkıyor.

eğer #002# yapınca hala sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye telesekreter çıkıyorsa, olay dediğim gibi kimaramışcell kaynaklıdır.

##002# bunu denedim az önce olmadı biraz sonra OiM girip oradan kapatmayı deneyeceğim.

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

işte o sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye çıkan telesekreter, siz turkcellin normal sekretercell 7532 hizmetini kapatsanız da kim aramış açıksa yine çıkıyor.

##002# bunu denedim az önce olmadı biraz sonra OiM girip oradan kapatmayı deneyeceğim.

Siz 20 Ekim 2008 den beri bununla mı uğraşıyorsunuz..

• ##002# ve yes tuşu telefondaki tüm yönlendirmeleri iptal eder

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Siz 20 Ekim 2008 den beri bununla mı uğraşıyorsunuz..

evet komik geldi dimi

o zamanlar hatlarım turkcell di daha sonra tüm hatlarımı avea ya taşıdım. şimdi ise hatlarımdan faturalı olanı turkcell kamu 150 heryöne tarifesine taşıdım epey zaman turkcellden uzak kalınca unutmuşuz nasıl yapıldığını konular içinde ararken burayı buldum cevap yazdım birde baktımki konuyu o tarihlerde açan benmişim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.