Şimdi Ara

TJ65 SERİSİ BİOS RESETLEME (v1.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir tj65 serisine çıkan 3 bios update 1.30 1.31 ve 1.32a(bu sitesinde dahi yok) bu laptoplarda gpu ısı limitini 71 dereceye kadar düşürdü.

Sonuçta gpu ısısı 71 dereceyi geçerse ekran kartı performansı %25 düşüyor ve sistemin tekrar soğuması sağlanıyor bu arada oyunlarda her 10-20 sn de bir performans düşüşünden dolayı donma yaşanıyor ve oynanılmaz hale geliyor.

Artık size de gına gelmiştir eminim.
    Bu yüzden bu forumdaki tecrübeli arkadaşlardan tj65(64-63 sonuçta benzer) serisinde bios pili resetleme işleminin anlatımını bekliyorum(z).

Resimli anlatım çok daha iyi olur tabi ama birisi bu işlemi sırayla anlatsın ona da razıyız artık.

DH PS Vita Kulübü
  • http://somemorebytes.com/wp/index.php/software/nvpmmanager/ adresindeki nvidia powermizer manager programını denediniz mi? orada gpu throttling'i kapatmak için bir seçenek vardı. deneyip sonucunu yazabilir misiniz?

program sayesinde oyunlarda takılma yaşamıyorum artık ama laptop bu seferde ısınıp kendisini kapatıyor buna da bir çözümün varsa kralsın.

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

arkadaşım nerdeydin sen şimdiye kadar Süper bir program çok teşekkür ediyorum

program sayesinde oyunlarda takılma yaşamıyorum artık ama laptop bu seferde ısınıp kendisini kapatıyor buna da bir çözümün varsa kralsın.

burda ayar nasıl çekiyoruz ?

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: goksenin1

arkadaşım nerdeydin sen şimdiye kadar Süper bir program çok teşekkür ediyorum

burda ayar nasıl çekiyoruz ?

tj65 sahipleri konusunda paylaşmıştım programın nasıl kullanıldığını

DH PS Vita Kulübü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG ODYSSEY G3 BİOS SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.