Şimdi Ara

Tiyatroya bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KK aday olmasın diye masadan kalkan kadın, elestirdikleri ucube dedikleri sistemde Mansur ve Ekrem yardımcılık alsin şartıyla geri döndü. Zamanı felan da belirsiz .

Güzel hikaye be .

Yerseniz

İzleyin 14 mayısta

Konya-Kayseri-Nigde -Samsun -Malatya -Sivas daha birçok şehir kilicdaroglu mu diyecek ,Erdoğan mı?

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 7 Mart 2023; 8:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum büyük bir şey olmazsa seçim şimdiden bitti.

Çoğu insan burun kıvıracak belki Kılıçdaroğlu'na ama mevcut yönetim o kadar sıçtı sıvadı ki artık seçilemez. Birde buna Mhp'nin son zamanlarda bir şeyler üretmekten çok saçma sapan politikası da dahil oldu.

Hem Akp'nin oyu düşecek hem de Mhp'nin. Ben hatta Mhp'nin artık uzun süre bir şey yapabileceğini zannetmiyorum.

Dışarı çıkardığı mafyalarla belki tehdit eder birilerini yada adam vurdurur klasik mafya işleri işte.

• Kıyamam yaaaa

• Durun arkadaşlar daha batıdaki sandıklar açılmadı. Kılıçdar başkan, CHP tek başına iktidar rahat olun.

• Mommy madem geri dönecektin cuma günü o aksiyonu neden yaptın söv say geri dön

Ne şanslıyızki böyle muhalefet var .

Çoğu insan burun kıvıracak belki Kılıçdaroğlu'na ama mevcut yönetim o kadar sıçtı sıvadı ki artık seçilemez. Birde buna Mhp'nin son zamanlarda bir şeyler üretmekten çok saçma sapan politikası da dahil oldu.

Hem Akp'nin oyu düşecek hem de Mhp'nin. Ben hatta Mhp'nin artık uzun süre bir şey yapabileceğini zannetmiyorum.

Dışarı çıkardığı mafyalarla belki tehdit eder birilerini yada adam vurdurur klasik mafya işleri işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 6 Mart 2023; 23:3:46 >

Akp 'nin şuan tek güven kapısı ülkeye doldurduğu 5-10 milyon arasında olan suriyeli seçmenleri. Onlara tc kimliği ile oy kullandıracaklar

• konya da büyük sürprizler görebilirsiniz şehirde kira fiyatları uçuyor

• deniz006 kullanıcısına yanıt

Akp falan değilim ama babacan var davutoğlu var insan bunlar söylerken utanır ya 

• raunk kullanıcısına yanıt

işine bak

işe yaramaz trollügün bana sökmez..

• deniz006 kullanıcısına yanıt

He böyle cevap veremeyince işine bak.bayılıyorum bunlara yavvv 

• maaşlar gidiyo maaşlar, 😭

• Siz açık açık Kılıçdaroğlu seçilemez değil seçilmesin deyin de rahatlayın. Sizin derdiniz seçimi kazanmak değil. Kendi adaylarınız ile seçimi kazanmak.

• Akşener kesin kripto AKP'li. Kasıtlı olarak ittifaka zarar veriyor. Zaten eski MHP'li, demek ki hala içten içe MHP'liymiş.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Hakikaten sebebi ne ?

Suratı da asıktı

• raunk kullanıcısına yanıt

Beyin bu kadar işte dostum bunlarda

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Daha dur

Muharrem ince potaya bi girsin hele

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.