Şimdi Ara

Tivibu spor sd izleyenler (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tivibu spor sd yayınını izleyenler frekansları girdiğimde kanalları bulamıyorum.Kaon marka dandik bi uydu alıcım var bu arada biss key var allahtan Sizden rica etsem kanalın audio pid,video pid ve PCr pid değerlerini yazar mısınız kanal bilgilerinden? Şimdiden cok tesekkür ederim

• Maalesef kanal in Hem SD hem hd si irdeto ile şifreli.... Acamassiniz hocam pidleri sadece fenerin macini şifresiz yayinlamislardi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca tivibusporu şampiyonlar ligi maclari icin istiyorsanız canaginiza 2 parmak arasi bir LNB daha ekleyin hocam azerspace uydunuzu aratin idman ve az TV biss olarak izlenilir. Daha çok kanal veriyor tvrus das erste vs vs vs vs...

Onlari uğraşmak istemiorsan turksatta 1tv geo var bissli o da sampiyonlar ligi maçi veriyor yakinda turksata 2tv geo gelecek oda yayinlayacak...TRT ile 1tv geo ile 2tv geo ile arada sira bazen veren farda tv kanallarini sayarsan mac zamanında 4 tane smp Ligi macini izleyebilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg00 -- 4 Eylül 2015; 0:55:07 >
  • Ben öğrenciyim ya yukarının kapısı falan kilitli canakla ugrasamam. Eger sd kanal mevcut ise siz degerleri bana pm olarak yollayın ben çözerim o işi. Biss olayı falan filan var sanırım ondan kapalı.Zaten atromitos macından önce kapalıydı biss key girince acılmıstı
  • denemekten bir zarar cıkmaz diye düşünüyorum bu arada.Uydu işinden pek anlamam siz daha iyi biliyosunuzdur belki ama içinde kalmasın deneyeyim :)
  • Hocam PM te karsiyim Bilgiyi buraya verelim ki herkes yararlansin...

Çanak antenle uğraşmak istemiyorsanız, turksatta bulunan kanallardan yararlanicaz

1 TV Georgia-

Sali - Çarşamba
    Şampiyonlar ligi
    Mac zamanki biss key girilir:

Frekans :11472 H 23450
    Sid
    Biss ID :1FFF
    Sid: 0001
    BISS key: 00 2005 25 00 1956 6F
    Alternatif : 00 20 05 00 00 19 56 00

Trt1

Sali günleri gs maclari
    Şampiyonlar ligi

TRT Spor

Perşembe günleri ya bjk ya fb maclari
    UEFA ligi

Farda TV (bazen mac sirasinda bakiniz)
    Biss key yok
    Sali Çarşamba
    Şampiyonlar ligi maclari

2tv geo yakin da turksatta.

• Ayrica atromitos mavi şifreli değildi siz macdan önce muhtemelen biss key girmissiniz. Sonra şifreli olarak gozukmus...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Spor HD
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah razı olsun kardesim ellerin dert görmesin
  • anlamadıgım bir nokta daha var çanak antenle uğrastıgımız zaman mı tivibu spor gelir?
  • Hayir azerbaycan kanallar ini buluyorsunuz 4-5 kanal fenerin ve Beşiktaş ve galatasarayin maclarini yayinliyorlar.

Tivubuspor kendi platformunda şifreli...

• 11797 , 8800 , V , fec 5/6 tivibu spor SD. Bu frekanslarda Turksat 4a uydusunda degil mi ?
  • Yok hocam tivibuspor şifreli ve omur boyu şifreli kalacak. 50 TL ye tivibu spor paketini alin anca ole izlersiniz

• yanlısın var.Ben Turksat uydusundan atromitos maçını takip ettim.Yarın yazlığa gidiyorum mini uydu alıcısını alırım zaten burayada onda kanal vardı cunkü
  • 1 maçlık olarak biss şifreli yayın yaptı.Artık irdeto2 şifreli ve hiçbir şekilde izleyemezsiniz.Sadece üye olarak izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpika -- 7 Eylül 2015; 1:42:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.