Şimdi Ara

TİVİBU RESMEN DOLANDIRIYOR SÜPER PAKET ALDATMACASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
80.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 ay once ozellikle de spor kanalları için full pakete gectim , bugün bir mesaj geldi spor kanallarını 1 temmuzda super pakete tasıyorlarmıs:)

    resmen dolandırıcılık

    taahhüt imzaladıgımda bana vaad ettikleri kanalları kafalarına göre alıyorlar

    ballandıra ballandıra anlatıyorlardı avrupa kupaları bizde full paket alın diye

    ne güzel!!!! tek taraflı degistir en onemli kanalları al fiyatı da düsürme

    süper paket için de 12 tl daha fazla istiyorlar

    btkya şikayetimi yaptım

    sizler de lütfen şikayet edin

    şikayetim altta

    şikayet var sitesinde de şikayetler çok sayıda burada

    şikayet linki burada

    "Bir kaç ay önce tivibu ev full hd pakete özellikle de Avrupa kupaları maçlarının yayını nedeni ile üye oldum. Full paket en geniş paket idi ve tüm kanallar ve en geniş içerik vardı. Bu gün gelen mesaj aynen alttaki gibidir;

    " Değerli abonemiz, full paketiniz dahilindeki spor kanalları, 01 Temmuz itibari ile Süper Pakete taşınacaktır. Detaylı bilgi 440375"

    Müşteri hizmetlerini aradım onlar da doğruladı. Böyle birşey olabilir mi sözleşme tek taraflı keyfi değiştirilir ve en değerli kanallar kaldırılırsa o sözleşmenin bir önemi kalabilir mi? 12 tl daha fark istiyorlar önemli olan para değil insanlarla dalga geçer gibi beni ikna etmek için dahil dedikleri kanalları tek taraflı benden almaları. O zaman bari fiyat düşürsünler cevap hayır, alt pakete geçelim desen o da hayır.

    Bana birşeyler vadedip taahhüt imzalatıp belli bir bedel karşılığı anlaştılar şimdi ise bana verdikleri en değerli ve ilgimi çeken hizmeti alıyorlar.

    Lütfen gereğini yapın . "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 16 Haziran 2015; 17:22:43 >







  • benim icin super haber. tibibuya geceli 2 ay oldu daha. formula1 icin gecmistim. bizde demislerdi o donem. sonra f1 yayinlarini digiturkun aldigi sadece ilk 2 yarisi tivibunun yayinladigi ortaya cikti. eh madem boyle sozlesmeyi de yediler oyleyse bana tivibudan ayrilmak duser. ugrassinlar benle. ben de onlarla ugrasirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca firmaların böyle utanmadan dolandırıcılık yapması gercekten cok ilginc
  • haksızlık gerçekten.sağlam bi yayıncı kuruluş yok gercekten.eski abonelere bi ayrıcalık dahi vermemişler.emir vaki
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt
    yeni aboneye istedigin sartla satabilirsin ama bana tüm kanallar var avrupa kupası macları var diye sattıgın paketi değiştirmemelisin

    şimdi diyelim süper pakete gectik onun da degişstir4myeceklerini garantisi yok ki bu durumda
  • Bende şikayette bulundum hem btkya hemde sikayet var a yazdım yazıklar olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper paket zaten astronomik fiyatta.Dün konuştuğum müşteri temsilcisi yeni kampanyalar yolda dedi.Ben de full hd abonesiyim.44 tl verilmez, digiturk'e 50 küsür ödüyorum.Btk'ya ben de şikayet ettim, yarın Telekom müdürlüğüne gidip bilgi alacağım. Sorun çözülmezse iptal ederim.

    Spor kanallarını sadece maç yayınında kapatabilirllerdi. Ama kökten süper pakete taşıdılar. Full paketi de sinema paketine düşürdüler. Eski paket sisteminde, Sinema ve full paket arasında fiyat farkı vardı.Bu bile btk'dan olumlu sonuç almaya yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 16 Haziran 2015; 10:05:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu forumda söyledim yine söylüyorum yerli platfromlar para kaptırmayın diye niye diyorum bunu
    maç başlar reklam verir taraftarların sesini kısarlar yani futbol izliyemiyorsun dogru düzgün gerçi ülkemizde futbol yerlerde ama neyse detaya girmim fazla şampiyonlar ligi maçı izlemek istiyorsanız en uygunu yabancı kanallar alın bir server hayatınız tadına bakın bendende bu kadar
  • Aralık ayında Full paket üyesi oldum. Süper paket zımbırtısına kızdığım için iptal etmek istedim. Cayma bedeli 100 TL istiyorlar şu an.
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri bile bu konuyla ilgili "teoride mümkün" dedi. Bende BTK'ya şikayet yazdım ve konuyu TTNet'e iletmişler. TTNet dün akşam arayarak "TTNet paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar maddesine göre biz size hangi kanalları izleyeceğinize dair garanti vermedik" dedi. Ayrıca isterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurma hakkınız bulunuyor dedi. Bende bugün Süper Paket'e geçsem bile yarın başka bir müsabaka eklense ondan da ayrı fiyat istenebilir dedim. Ve müşteri temsilcisi "Aynı madde Süper Paket içinde geçerli dediğiniz teoride mümkün." dedi. Fiyat çok pahalı ve Avrupa kupalarının hepsi kesin devam edecek mi diye sordum o konuda bilgileri yokmuş. Bugün vakit bulursam Tüketici hakları'na gideceğim ama pek umudum kalmadı. Sonuçta adamlar hala devlete bağlı ve biz devlet eliyle kazıklanan bir milletiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

    Süper paket zaten astronomik fiyatta.Dün konuştuğum müşteri temsilcisi yeni kampanyalar yolda dedi.Ben de full hd abonesiyim.44 tl verilmez, digiturk'e 50 küsür ödüyorum.Btk'ya ben de şikayet ettim, yarın Telekom müdürlüğüne gidip bilgi alacağım. Sorun çözülmezse iptal ederim.

    Spor kanallarını sadece maç yayınında kapatabilirllerdi. Ama kökten süper pakete taşıdılar. Full paketi de sinema paketine düşürdüler. Eski paket sisteminde, Sinema ve full paket arasında fiyat farkı vardı.Bu bile btk'dan olumlu sonuç almaya yeter.

    süperlig fiyatını 3-5 tane macı satıyor

    44 tl astronomik bir fiyat

    ttnete yaptıgım şikayet kapsamında bugün aradılar spor paketi ayrıdır falandır filandır uygulama böyledir

    tek bir şey dedim

    spor paketini aldım veya süper pakete geçtim diyelim

    bu paketteki kanalların değişmeyeceginin garantisini verebilir misniz dedim

    veremedi

    yaw arkadas imza atıyoru zpara ödüyoruz kafalarına göre değiştiriyorlar o zaman ortada bir sözlesme yok ki




  • Balliba kullanıcısına yanıt
    ne güzel yaw sen bir şey sat müsteriyi 2 sene bagla sonra paketi değiştiren degerli seyi at daha fazla para iste ve cayama

    danıstayın tek taraflı sözleşmelerle ilgili bir kararı oldugunu sanıyorum bulmaya calısıyorum

    tek taraflı sözlesme degisikligi olamaz diye bir kararı vardı
  • boramat kullanıcısına yanıt
    bu arada spor kanallarını tasındıgını gösteren smsi silmeyin en önemli delil o cunku sözlesmede kanal ayrıntısı yazmıyor

    sitelerinden de full paketle ilgili herşeyi kaldırmıslar
  • Arkadaşlar aynı mesaj banada geldi,milleti enayi yerine koymaları yetti artık!
    Bu teknoloji dolandırıcılığına son verilmesi bizim elimizde,tüm imkanlarımızla gerekli yerlere şikayet etmeyi aksatmayalım.
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Sözleşmedeki "paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar" maddesine güvenip konuşuyorlar. Kadına "ileride full pakette 1 tane tanıtım kanalını bırakırsanız ben hakkımı nasıl arayacağım" diye sordum, "full pakette 1 tane kanal olmaz, adı üzerinde full" diyor. "Madem full hepsini açın o zaman" dedim, cevap veremedi. Böyle bir saçmalık olamaz. Hadi UEFA'yı, Şampiyonlar Ligi'ni geçtim, ben sözleşmeyi yaparken Eurosport, tivibuspor vs kanalları görüp sözleşme yaptım. Şimdi ne hakla benim para vermeye anlaştığım kanalları tutup başka pakete alıyor da bu kanallar için tekrar benden para istiyor? Hukuksuzluk bu. Taahüdü bozan taraf onlarken benden cayma bedeli cihaz teslimi olursa 100 TL, olmazsa 460 TL istiyorlar.
  • BTK şikayet kaydım;

    "Merhaba;

    2014 yılı aralık ayında TiviBu'nun spor, belgesel ve sinema gibi tüm kanallarını kapsayan full paketine 2 sene taahhüt vererek abone oldum. Bugün öğrendim ki Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarını yayınlamak için tüm spor kanallarının birleştiği Süper Paket adı altında bir paket oluşturmuşlar ve bugüne kadar paketim dahilinde yararlandığım hizmeti 01.07.2015'ten itibaren yararlanmam için ek 14 TL istiyorlar. Ayrıca full paketi sistemlerinden kaldırarak sinema paketi adı altında bir pakete dahil etmişler.

    Yapılan 2 senelik taahhüt kapsamında anlaşılan spor kanallarının elimden alınarak, aynı kanallar için ek ücret istenmesi, aboneliğimi sonlandırmak istediğimde 100 TL cayma bedeli istenmesi tamamen bir hukuksuzluk örneğidir.

    Süper pakete abone olduktan sonra yarın bir gün UEFA paketi, Şampiyonlar Ligi paketi çıkartıp "süper paketle bu maçları izleyemezsiniz" dememeleri için şu an hiçbir neden yok. Bugün full paket olarak anlaştığım paketin içerisinde 2 kanal bırakarak beni üst paketlere geçmem konusunda zorlamamaları için de yine hiçbir neden yok.

    Full paketin sinema paketinden avantajı zaten spor ve belgesel kanallarıydı. Bu avantajı sağlayan ana kanalları ve yayınları üst pakete taşıyarak mevcut pakette fiyat değişikliği yapılmaması bile bir soygun girişimidir.

    Firmanın "paket içeriğini değiştirme hakkı saklıdır" maddesine dayanarak yaptığı bu hukuksuzluğun kurumunuz tarafından incelenmesini ve mağdur full paket üyelerinin mağduriyetlerinin giderilmesi arz ederim"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 16 Haziran 2015; 17:24:20 >




  • şu lanet telekom'un belasını verecek bir büyük çıkmadı bu ülkede
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    güzel yazmıssın
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    ülkede ne hukuk kaldı ne de baska birşey

    paket içerigini değiştirebiliyor isen biz ne için anlasıp taahhüt veriyoruz???

    bir ürün var inceliyoruz imzalayıp alıyoruz ama sen tek taraflı değiştiriyorsun

    avukat arkadaşlara sorucam acaba tüketici baglamında degil de dolandırıcılık olarak savcılıga suc duyurusundan bulunulabilir mi

    resmen dolandırıcılık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 16 Haziran 2015; 17:11:42 >
  • şikayet var com da da şikayetler hep bu konuda oraya da yazalım

    https://www.sikayetvar.com/tivibu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.