Şimdi Ara

Tivibu konferans yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar instada denk geldim konferans yayın diye bişey varmış uydu ayarlarını güncelleyince şifresiz izleyebiliyormuşuz bu zımbırtıyı d smartta nasıl yapabiliriz
    Tivibu konferans yayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maçlardaki goller ve önemli anlar oynandıktan yaklaşık 3 dk sonra konferans yayına yansır.

Konferans yayınlar Turksat üzerinden Şifresiz olarak Tivibu Spor 4 kanalından gerçekleşmektedir.

Frekans: 11880 MHz Sembol Oranı: 20000
    Polarizasyon: 11880 MHz FEC: 2/3
  • Deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konferans yayını İngiliz Bt sports cl maçları için yapıyor ve 3 dk da ara vermiyor, daha kısa. Ayrıca ekranda daima maç görüntüsü oluyor, bir maçtan pozisyon ya da gol gelene dek yayın sabit duruyor, hangi maçtan önemli an gelirse ona geçiliyor, yani dönüşümlü canlı yayın. Bu Tivibuda ise çok sık olarak stüdyodaki sunucuyu izletiyorlar, sadece pozisyon ve golleri gösterip hemen sunucuya geçiş yapılıyor. Anında özet gibi bir şey yani. Bt rocks!
  • Rus spikerli yayın candir :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Arkadaşlar instada denk geldim konferans yayın diye bişey varmış uydu ayarlarını güncelleyince şifresiz izleyebiliyormuşuz bu zımbırtıyı d smartta nasıl yapabiliriz
    Tivibu konferans yayın

Hocam senden gördüm yükledim kanalları. Menüden ayarlara gir. Kullanıcı ayarları - kanal ekle - ondan sonra orada transponderı manuel seçip mavi tuşa bas. Kanalları bulacaktır. Sonra tekrar maviye basıp kaydedersin. Kanalları 1000den eklemeye başlıyor sanırım. Dsmart için bu şekilde.
    Tivibu konferans yayınTivibu konferans yayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Go Kalitesiz Yayın
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.