Şimdi Ara

Tivibu internetimi yavaşlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tivibunun turk telekomlu internet paketine geçtik.Bu decoderi modeme bağladılar sanırım tivibunun internetle alakalı fonksiyonları var.E bu da haliyle internetimi yavaşlatıyor ping sorunu oluşturuyor.Bunu çözmenin bir yolu var mıdır ? Yani tivibunun interneti kullanmayan versiyonu yok mudur ?

• Uydu var türksatı kullanıyorda kanallar tam değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    hangi kanallar eksik hocam
  • murazorofangmar M kullanıcısına yanıt
    İnternet hızınız kaç mbit?
  • Bende pingte sorun olmuyor ama HD yayınlarda internette 4 mbit hız düşüyor. TTnet'i arayıp ek hız istesek verirler mi acaba? Bu duruma çözüm bulan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

Arkadaşlar tivibunun turk telekomlu internet paketine geçtik.Bu decoderi modeme bağladılar sanırım tivibunun internetle alakalı fonksiyonları var.E bu da haliyle internetimi yavaşlatıyor ping sorunu oluşturuyor.Bunu çözmenin bir yolu var mıdır ? Yani tivibunun interneti kullanmayan versiyonu yok mudur ?

Tivibu decoderi sizin mevcut internetinizden data kullanmaz hocam. dolayısıyla internet hızını etkilemez. İnternet hızınızda veya pinginizde sorun varsa arıza kaydı bırakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • confuest kullanıcısına yanıt
    ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Ayrıca farklı 2 adreste de kullanıyorum. ADSL+'dan VDSL'ye de geçtim durum hiç değişmedi. Her hangi bir sorundan kaynaklandığını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen yıl bende bir hafta tivibu kullanıyordum baktım internetim yavaşladı geri iade ettim tivibuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.