Şimdi Ara

??--titreme--?? balans, yamuk jant, rot???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım 120 den sonra feci şekilde titremeye başladı. balans ayarı bozuk olabilir diye düşünüyorum ama 7 yaşındaki aracın jantlarınında yamulduğunu biliyorum(zaten lastikçide söyledi)

hem balans hem de jant düzeltmeye beraber para vermek istemiyorum sırf deneme yanılma ile sorun çözmek için. onun için direk jantçıya mı gideyim yoksa önce balansa mı para vereyim?

titreme olduğunda rotlarda bir problem olabilir mi?(direksiyon düz ve araç her hangi bir tarafa çekmiyor)

4 jantın tamiri yaklaşık olarak ne tutar maliyet olarak? uzun sürer mi? nerelerde yaptırabilirim? rot, balans, far ayarı yapan yerler yapar mı yoksa nereye götürmeliyim?

• aracınızın rotlarını önce kontrol edin bu arada 100 ün üzerine çıkmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

aracım 120 den sonra feci şekilde titremeye başladı. balans ayarı bozuk olabilir diye düşünüyorum ama 7 yaşındaki aracın jantlarınında yamulduğunu biliyorum(zaten lastikçide söyledi)

hem balans hem de jant düzeltmeye beraber para vermek istemiyorum sırf deneme yanılma ile sorun çözmek için. onun için direk jantçıya mı gideyim yoksa önce balansa mı para vereyim?

titreme olduğunda rotlarda bir problem olabilir mi?(direksiyon düz ve araç her hangi bir tarafa çekmiyor)

4 jantın tamiri yaklaşık olarak ne tutar maliyet olarak? uzun sürer mi? nerelerde yaptırabilirim? rot, balans, far ayarı yapan yerler yapar mı yoksa nereye götürmeliyim?

• arka lastik balansınıda yaptırın.
  • ön frenlere kesinlikle baktırın hatta titreme yaptıktan sonra ön cantları bi elle kontrol edin ısınma varsa kesin frendendir takılı kalıyor olabilir oda aşırı sarsıntı yapıyor
  • sorunun bu olduğunu sanmıyorum. düşük bir ihtimal bence. arkadaşın aracında büyük bir ihtmalle rot sorunu var. yamuk cant zaten başa bela bir durum.
    quote:

Orjinalden alıntı: celenay

ön frenlere kesinlikle baktırın hatta titreme yaptıktan sonra ön cantları bi elle kontrol edin ısınma varsa kesin frendendir takılı kalıyor olabilir oda aşırı sarsıntı yapıyor
  • yamuk jantı ne kadar düzelttim deseler bile yok arkadaşım düzelmiyor ve tam olarak balans tutmuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Sulphur

sorunun bu olduğunu sanmıyorum. düşük bir ihtimal bence. arkadaşın aracında büyük bir ihtmalle rot sorunu var. yamuk cant zaten başa bela bir durum.
    quote:

Orjinalden alıntı: celenay

ön frenlere kesinlikle baktırın hatta titreme yaptıktan sonra ön cantları bi elle kontrol edin ısınma varsa kesin frendendir takılı kalıyor olabilir oda aşırı sarsıntı yapıyor

• bugün titremedi

sabah çıktım gezeyim dedim. titreme olacak mı diye bastım hiç bir şey olmadı. sanırım ankaradaki konya yolu inişi sol şerit bozukmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puhaha süper. demekki problem çzmek için en basitten en zora gitmek gerekirmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

bugün titremedi

sabah çıktım gezeyim dedim. titreme olacak mı diye bastım hiç bir şey olmadı. sanırım ankaradaki konya yolu inişi sol şerit bozukmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.