< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Trendyolun satıcıya ceza keseceğini bildiği halde iptal edilip çek almak için fiyat hatası olan sipariş verenlerin yolda parasını düşüren kişiyi uyarmayıp o kişi gittikten sonra arkasından o parayı alan kişiden bir farkı yoktur.
|
Almayın arkadaşlar yazık günah bedeli satıcıya kesiliyor 100 sipariş olsa 2500 TL gitti satıcıdan ben haberi öğrendiğim andan itibaren sipariş vermiyorum.
İnanmayanlar linke tıklayın sipariş yazan yere tıklayın altta soruları ve cevapları okuyun. https://trendyol.akademi.net/portal/faq#!#faqCat_15607 ![]() |
Hocam bunu ne ararken buldun cok merak ettim ya
|
Arkadaşlar ben de herkes gibi kupon gelsin diye 20-30 adet sipariş geçmiştim.. Ancak hepsini iptal ettim.. Kupon bedellerini Satıcı karşılıyor.. Nacizane tavsiyem çek satıştan 50/25 de almayın arkadaşlar..
|
Suç satıcıda Trendyol gibi sitenin kucağına düşersen herşeyi sana kitler. Satıcı bunu kabul etmiş risk varmı var aliexpressde malı göndermemek için erkeği hamile bırakan satıcılar var.
Ben siparişi geçtim sonra satıcıdan kesileceği özellikle belirtildiği in siparişi iptal ettim eğer trendyoldan kesilseydi iptal etmezdim adam diyorki hatalı siparişi iptal edersek veya olmayan bir ürünü satarsak sana 50/25 veririz keza hb problem yaşandığında çek veriyor Amazon veriyor n11 veriyor lakin bu işi ticarete döküp 10 TL civarına satıp acımasızca hala çek nerde demek insafsızlık istoçta bir tane dükkanı olan adama yapılacak hareket değil bu Ayrıca 2 tane çek aldım bir elemandan bilseydim bu şekilde olduğunu almazdım rıza ile verilmeyen hiçbirşeyden memnun değilim mutlu değilim sakin değilim hep üzgünüm... |
Bir insanın rızası dışında onun malını almak hırsızlıktır bunun lamı cimi yok. Cüzdanını düşüren birinin cüzdanını cebe indirmekten hiç bir farkı yok. Klavyeden olunca kolay geliyor bizim ölücülere.
Kanun koyucunun bunları görüp önlem alması ve gerekirse cezai müeyyide düzenlemesi gerekiyor. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |