Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (403. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hierakonopolis

arkdaşlar oyun da artık aynı yerleri aynı görevleri yapmak sıkmadımı sizide? lilith diye patch var kimsenin haberi yokmu ben indirdim kurdum biçok değişlik var.biraz da ona bakın derim karşılıklı yorum yapabilceğim birileri olsa iyi olurdu...lilith hakkında bilgi almak isteyen olursa buraya bakabilirhttp://www.titanquest.net/tq-forum/threads/11603-Lilith-The-Will-of-Demon-Battles-of-Jalavia.

güzel bi paylaşım yüksek lvllerde deniycem sagol.
  • merhaba
    ben oyuna başlayalı yaklaşık bir hafta oluyor.bir diablo2 hastası olarak az da olsa nefsimi köreltti.ilk zorluk derecesinde pek zorlanmadım fakat 2. seviyeye geldiğimde gördüm anyayı konyayı xd
    oyuna yeni başladığım için yeterli bilgim yok.internette de bu sayfadan başka düzgün bir rehber olmadığından sizlere danışmak istedim.topicin büyük bir kısmını okudum fakat istediklerimi tam olarak bulamadım.

skilleri storm ve warfare olarak dağıttım(thane).seviye 55'e kadar düşe kalka geldim ve epic seviyede lord hadesi defalarca denememe rağmen öldüremedim ve sıkıldım.büyük bosslara karşı devamlı olarak kaçak dövüşüyorum büyü at kaç hesabı.
    tekrardan başlamayacağım.aklıma takılanları sormak istiyorum:

-skill olayı çok önemli sanırsam.hangi skillere gitmemi önerirsiniz hangisinde daha kolay iş görürüm?tabi yakın dövüş tercihim fakat sanırım defansım düşük olduğundan beni yiyip bitiriyorlar.acaba warfare ve defans gitsem iş görür müyüm?ya da siz ne önerirsiniz
    -skillerle beraber statlardan da bihaberim.diablo tarzı gereklilere mi dağıtıyoruz statları yoksa hepsine mi basıyoruz?
    -hades treasury görevi var biliyorsunuz.topicten okuduğum kadarıyla 4 taşı(frost stone,......) mağaradaki kapıyı açmak için kullanacağımız yazıyor.ben bu 4 taşı topladım o mağaraya da gidiyorum ama o kapı açılmıyor acaba bişey mi atlıyorum
    -2 kere de kağıt gibi parşömen gibi birşey buldum.mavi olarak gözüküyor.quest item de değil ve satılmıyor.uzunca bir yazısı var.ismi de Form400'lü birşeylerdi.bu ne işe yarıyor?

şimdilik bu kadar yeter şimdiden teşekkür ederim tq:it ustaları:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dess55 -- 3 Ekim 2010; 19:56:51 >
  • Harbinger (warfare + dream) öneririm dual wield melee için.

Harbinger ofansif olarak çok güçlü bir karakter. Dream masterysi ile çok güzel pasif skiller, 2 tane crowd control büyüsü ve yüksek aoe damage geliyor. Bunun üzerine trance te eklenince güçlü ve oynaması zevkli bir karakter ortaya çıkıyor.

Warfare

Weapon Training 6/6
    Dual Wield, Tumult, Cross Cut, Hew 6/6
    Battle Rage 1/12 (koyacağın ekstra puanların inan hiç bir faydası yok)
    Crushing Blow, Counter Attack 0/12 (koyacak hiç birşey kalmazsa ancak o zaman belki)
    Dodge Attack 8/8 (normal ve epic için en az 3 daha sonrasında 8/8)
    Battle Standard 10/10 ( normal ve epic için en az 4, legendary ve xmax mod için 10/10)
    Triumph 1/6 yada 6/6 (1.17 patchini kullanmıyorsan %50 stun resist için 1 puan yeterli. önceki versiyonlarda buglı çünkü bu skill. 1.17 patchi varsa 6/6)
    Onslaught 8/8 (Sol mouse tuşuna koyup sürekli bunu kullanacaksın)
    Ignore Pain, Hamstring, Ardor 6/6

Ancestral Horn çok faydalı bir skill aslında. Bu summonlar bosslarda ve çok sıkıştığında baya faydalı oluyor. Zaten harbinger dps açısından herhangi bir sorunu olmayan bir karakter. Tüm ihtiyacın olan az da olsa bossun başka birşeyle uğraşması. Kullanmayı düşünüyorsan 4/16 vermelisin en azından. ( bu sayede +1 skill de battle standarttan geleceği için kullandığında 3 yerine 4 warrior çıkacaktır)

Dream

Trance of Convalascence (ToC) 12/12 yada Trance of Wraith (ToW) 12/12( ToC , health ve energy regen önemsenecek kadar yüksek değil fakat %15 damage absorption aldığın bütün hasarı %15 azaltıyor. bu %15 sadece fiziksel hasar değil büyüler falan da dahil, o yüzden karakterin güzel eşyalar bulup yeteri kadar güçlenene kadar en mantıklı trance bu kesinlikle. yeterli ekipmanı topladığına inandığın anda extra dps için ToW a geçebilirsin. Trance of Emphaty ise tamamen gereksiz. Ordan gelecek dmg converted healthe ihtiyacın kesinlikle yok. Damage reflect te oldukça gereksiz, çünkü karşındaki hiçbir şey o kadar uzun süre hayatta kalamayacak.)
    Lucid Dram 8/8, Premonotion 6/6, Temprol Flux 6/6
    Sands of Sleep 1/8 (özellikle ranged gruplar için ekstra bir crowd control istiyorsan 1 puan koyabilirsin. çok ta gerekli değil açıkçası.)
    Phantom Strike 12/12 (Sağ mouse tuşunda bunu kullanacaksın. sağ tıkladığında karakterin görünmez olup hedefe gidip vuruyor. bu süre içinde hasar almaman en büyük artısı. başlarda 1 puan yeterli, legendaryde ilerledikçe fullersin.)
    Dream Stealer 8/8
    Distort Reality 1/8 (sadece stun için alıyoruz bu skilli. bence kesinlikle oyundaki en iyi crowd control büyülerinden birisi.)
    Temporal Rift 12/12

titancalc linkini de vereyim
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=21&m1=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-10-0-6-6-0-6-0-0-6-6-4-0&m2=32-1-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-12-0-0-1-6-0-0-0-12-0

Benim kullandığım key bindingler şu şekilde : 1-2 hp/mana pot, 3 battle standart, 4 distort reality, 5 sands of sleep, 6 trance of wraith, sol mouse onslaught, sağ mouse phantom strike.

attack speed %199 sınır dual wield için. öncelikle buna ulaşmaya çalış. eğer harbinger oynamaya karar verirsen gear konusunda daha detaylı bilgi verebilirim.
  • tam hatırlamıyorum ama ihtiyacın olabilecek en yüksek dex 385 ti. o da stone binders cuff kullanmak istiyorsan. geri kalan herşeyi strye koyabilirsin. ufak bir tavsiye : ben olsam 5-10 skill ayırırdım yeni bulabileceğin itemlerin stat gereksinimlerine karşı.

hades treasury questi için, 4 taşı da topladıktan sonra questi aldığın adama gel. arkadaki kapının yakınlarında taşları koyabileceğin yerler var. hepsini koyduğunda açılıyor kapı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irondemons

beyler size 1 şey sorucam ben xmax modu oyunuyacam ama açılmıyor oyun direk customda başlıyor sizin dediğiniz gibi ana sayfaya dönmüyor bu neden oluyor acaba yardım ederseniz çok sevinirim yardım edicek arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler

sorun dosyayı upload eden vaandaş... içiçe xmax klasörleri yapmış, sen de onu alıp koymuşsun, o yüzden öyle. indirdiğin xmaxların en içindeki xmax klasörünü kopyalacaksın cusommapın içine, düzelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dess55

merhaba
    ben oyuna başlayalı yaklaşık bir hafta oluyor.bir diablo2 hastası olarak az da olsa nefsimi köreltti.ilk zorluk derecesinde pek zorlanmadım fakat 2. seviyeye geldiğimde gördüm anyayı konyayı xd
    oyuna yeni başladığım için yeterli bilgim yok.internette de bu sayfadan başka düzgün bir rehber olmadığından sizlere danışmak istedim.topicin büyük bir kısmını okudum fakat istediklerimi tam olarak bulamadım.

skilleri storm ve warfare olarak dağıttım(thane).seviye 55'e kadar düşe kalka geldim ve epic seviyede lord hadesi defalarca denememe rağmen öldüremedim ve sıkıldım.büyük bosslara karşı devamlı olarak kaçak dövüşüyorum büyü at kaç hesabı.
    tekrardan başlamayacağım.aklıma takılanları sormak istiyorum:

-skill olayı çok önemli sanırsam.hangi skillere gitmemi önerirsiniz hangisinde daha kolay iş görürüm?tabi yakın dövüş tercihim fakat sanırım defansım düşük olduğundan beni yiyip bitiriyorlar.acaba warfare ve defans gitsem iş görür müyüm?ya da siz ne önerirsiniz
    -skillerle beraber statlardan da bihaberim.diablo tarzı gereklilere mi dağıtıyoruz statları yoksa hepsine mi basıyoruz?
    -hades treasury görevi var biliyorsunuz.topicten okuduğum kadarıyla 4 taşı(frost stone,......) mağaradaki kapıyı açmak için kullanacağımız yazıyor.ben bu 4 taşı topladım o mağaraya da gidiyorum ama o kapı açılmıyor acaba bişey mi atlıyorum
    -2 kere de kağıt gibi parşömen gibi birşey buldum.mavi olarak gözüküyor.quest item de değil ve satılmıyor.uzunca bir yazısı var.ismi de Form400'lü birşeylerdi.bu ne işe yarıyor?

şimdilik bu kadar yeter şimdiden teşekkür ederim tq:it ustaları:)

sorun melez ırk seçmiş olman, bir büyücü bir savaşçı yani. sağlam iem olmadan çok zorlar. saf büyücü veya saf savaşçı seçmeni öneririm, faka bu oyundaki en önemli sorun iem düşürme sorunu, yine de ilerleyen seviyelerde zorlanabilirsin iemsizliken. bir arkadaş harbinger önermiş, iyi bir öneri. ama en war windi de fullemeni önercem, yüksek hız ve ve fullenince fazladan damage veriyo, kalabalık yerlerde çok faydalı... haruspex veya slayer de olabilir, yüksek damage isiyorsan. benim önerim xmax oynaman olacak, iem düşürme ihimalini arırmak açısından. xmaxda yaraık sayısı çok fazla olduğu için daha çok ölürsün ama:) yine de daha zevkli olur. abi her yeri xmax oynamak zorunda değilsin, geçemediğin yerleri, mesela bosları normal şekilde oynayabilirsin. benim bir okçu vardı (reklam yapayım biraz:):)) xmaxda üç hadesi ek başıma kesmişim, okçuyu avsiye ederim xmax için, huningin yanına warfare ve rogue dışında her şeyi de koyabilirsin (okçuya pek uygun değiller). hee bir de new world var, iem aramak isemiyom dersen, orda üm mavi ve mor iemler kolyeler yüzükler var.
    malum harf için kusura bakmayın:) oğlum söküp amış uşu:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Cantona

şu an oynadığım karakterle devam edebilirmiyim lilithe ? masteryler falan aynı kalıyor mu ? lvl 64 harbinger var, dps ve hp/resist açısından zorluk çekeceğimi sanmıyorum pek.

onu bende denedim fakat anlamadığım bir nedenden ötürü envanterim inaktif duruma düştü özellikleri sıfırlandı sanrım ondan olabilir hatırlamıyorum.zaten lilith te sıfırdan başlıyor gibisin,başlıbaşına yeni bi oyun gibi ilk zorlukta canavarlar level 1 de zaten onun için gerek yok önceki karakterine, ayrıca lilithe import etmeni tavsiye etmem daha sonra envanterin orda kalıyor çünkü titanda kullanamıyorsun benim eksta %30 exp veren kolyem vardı orda kaldı vaulttan kopyalayım dedim onuda beceremedim
  • skilleri de gösterseydin yorum yapabilirdik belki.
  • önce sol taraftaki barı tamamlamalısın. ordan str ve dex ve health alıyorsun. item silah health sorunu olur...
  • "Leonidas" teşekkürler Tavsiyene uyucam Arkadaşlar buraya kadar geldim yan taraftaki 2 kapıyıda gecip ordaki quest leri bitirdim ama bu kapı hala acılmadı 3 tane artifact istiyomuş onlarıda buldum ama hala acılmadı lütfen yardım edin Şimdiden herkese Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbester1 -- 8 Ekim 2010; 19:30:43 >
  • Bende burada kaldım. Bende de "hand of balance" "staff of khufu" ve "family sword of anherru" diye üç eşya var.

Tüm görevleri bitirdim ama bende de kapı açılmıyor.

Bu kapıyı açmanın (hile vs.) başka bir yolu yokmu?
  • Hocam Sanırım Family Sword İlk Sehirden Çıkıştaki NPC ye verilio Muhafıza Benzeyen bi adam

• arkadaşın dediği gibi o sword ilk actta idi sanırsam.1 itemi atlamışsın bir yerde.3 itemi tamamladıktan sonra imhotep o ufak piramidin orada seni bekliyor olacak ona vereceksin itemleri o da kapıyı açacak.

ayrıca E.Cantona ve leonidass çok teşekkürler önerileriniz çok işime yaradı.harbinger seçtim her türlü akıyorum şu anda epicte.overlordu da buldum secret passegede epey item çıkardım.
    resistanslar legendaryde eksilere düşüyor 1 seviye sonra korsan setini giyecem ondan sonra ver elini legendary:)
    karakterimin son hali de bu.nasıl sizce?

bir de kartopu benzeri bişey buldum secret passagede.normal oyunda oracle için onu kullanıyorum xd

korsan setini de giydim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dess55 -- 10 Ekim 2010; 8:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Bende burada kaldım. Bende de "hand of balance" "staff of khufu" ve "family sword of anherru" diye üç eşya var.

isimleri haırlayamıyorum ama sağ taraftan iki kapı açılıyor, biri gizaya öteki de bir köye ulaşıyor olmalı. gizadan staff kufu alıyorsun ama o yan görev. piramidin birinin dibinden asa gibi bi şi alınıyodu galiba (hand of balance). bir de köyün ilerisinde dar bir vadiden geçip bir bossla karşılaşıyorsun. onu kesince sandıkların birinden bi item (eye of chaos olmalı) düşüyor. ikisini imhotepe götürünce kapı açılıyor olmalı. sword family de yan görev. mısırın ilk haritasında kayıt çeşmesinin yanındaki askere veriyosun onu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidass

quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Bende burada kaldım. Bende de "hand of balance" "staff of khufu" ve "family sword of anherru" diye üç eşya var.

isimleri haırlayamıyorum ama sağ taraftan iki kapı açılıyor, biri gizaya öteki de bir köye ulaşıyor olmalı. gizadan staff kufu alıyorsun ama o yan görev. piramidin birinin dibinden asa gibi bi şi alınıyodu galiba (hand of balance). bir de köyün ilerisinde dar bir vadiden geçip bir bossla karşılaşıyorsun. onu kesince sandıkların birinden bi item (eye of chaos olmalı) düşüyor. ikisini imhotepe götürünce kapı açılıyor olmalı. sword family de yan görev. mısırın ilk haritasında kayıt çeşmesinin yanındaki askere veriyosun onu...

Ben o dar vadiden geçmediğim için kapıyı açamamışım :(

Yardımın için teşekkürler...
  • quote:

arkadaşın dediği gibi o sword ilk actta idi sanırsam.1 itemi atlamışsın bir yerde.3 itemi tamamladıktan sonra imhotep o ufak piramidin orada seni bekliyor olacak ona vereceksin itemleri o da kapıyı açacak.

ayrıca E.Cantona ve leonidass çok teşekkürler önerileriniz çok işime yaradı.harbinger seçtim her türlü akıyorum şu anda epicte.overlordu da buldum secret passegede epey item çıkardım.
    resistanslar legendaryde eksilere düşüyor 1 seviye sonra korsan setini giyecem ondan sonra ver elini legendary:)

bir de kartopu benzeri bişey buldum secret passagede.normal oyunda oracle için onu kullanıyorum xd

korsan setini de giydim:

vaul kullanmıyosun heralde, bi sürü item birikecek, depolamaya yer bulamazsın sonra:) framework kurduktan sonra vault kurup itemleri oyun kapalıyken oraya depolayabilirsin. hatta benim önerim kılıç için ayrı mızrak için ayrı diğerleri için ayrı klasörler oluşurup yedeklemen şeklinde olacak.
  • quote:

arkadaşın dediği gibi o sword ilk actta idi sanırsam.1 itemi atlamışsın bir yerde.3 itemi tamamladıktan sonra imhotep o ufak piramidin orada seni bekliyor olacak ona vereceksin itemleri o da kapıyı açacak.

korsan setini de giydim:

level 58 için damagen çok düşük, en az 3000li bi şiler olmalıydı. kullandığın itemleri bi gözden geçirmelisin... benim 65 level harbingerde 4000 civarı damage var, yine de zorlanıyorum bazen...
  • şu anda legendary xmaxta hiç zorlamadan ilerliyorum bu damage ile 2. actı da bitirmek üzereyim
    ama dediğin gibi 1000 nerde 3000 nerde.bakalım ilerledikçe arttırırız herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dess55 -- 11 Ekim 2010; 14:13:50 >
  • quote:

quote:

korsan setini de giydim:

level 58 için damagen çok düşük, en az 3000li bi şiler olmalıydı. kullandığın itemleri bi gözden geçirmelisin... benim 65 level harbingerde 4000 civarı damage var, yine de zorlanıyorum bazen...

şu resmeulaşabilmek için kaç gün oynamak lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

quote:

korsan setini de giydim:

şu resmeulaşabilmek için kaç gün oynamak lazım acaba

xmax ile iki gün:))
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.