Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hierakonopolis

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUP92

Arkadaşlar Bu Benim Karakter Giysileri Ve Silahları Tamamladıgıma İnanıyorum Yanlız Takılar Ve Artifact tan Ümidi Kestim Bi Türlü Bana Uygun Olanı Cıkaramadım Neyse Class Şampiyon (Champion) Bana Uygun Takı Ve Artifact Verebilecek Varmı Vallahi Verebilecek Varsa Cok Makbule Gecer
    TQvault Kullanıyorum

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!

arkdaşım bana şu vault un kullanımını yazabilrmisin.ben açtığımda o programı bir karakterimdeki bütün itemleri içine attım sonra kayıt falan etmeden daha doğrusu nerde olduğunu görmediğimden edemedim çıktım ve bütün itemlere uçtu gitti

Hocam Sanırım @Leonidas Yazmış Zaten Ama İstersen Yazabilirim
  • off sana yazacağımı diğer arkadaşa yazmışım benim hatam pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Cantona -- 14 Ekim 2010; 21:04:49 >
  • quote:

@Leonidas Hocam İtem'larım Bunlar ( Hocam Bide kılıc,balta vs.. ne tür kullanmalıyım Bi Kısıtlama Varmı Sadece Balta Gibi ? )
    @E.Cantona Hocam Dps Farkı Sanırım Class tan kaynaklanıo
    Ayrıca İtemların Bonuslarını Kopyala Yapıştır Yaptım Paint ten Orda Resist lerin Üzerine Char Gelmiş :) Fire Res.%80 Cold Res.%80 Light Sanırım Bilmiyom Yıldırım Olanda %11 Poisonda %80

Ayrıca Hepinize Teşekkürler Bu Forumu Cok Sevdim ben

itemler güzel, kılıçlar hariç:) aslında yeşil item bulup reliclerle stryi artırarak damageyi artırabilirsin ama bence yeterli. sadece yüksek damage veren yeşil silah bulup relic takviyesi yaparsan hallolur bence. immortal thronede thanatos diye bir relic var, onu tamamla, işini görür. ben phnoi (böyle yazılıyo olmalı) isimli balta kullanıyorum, immortal thronenin sonlarına doğru düşüyo onlardan. onlara dikkat.. aradığın silahlar onlar olabilir. hee bir de apollos will okçu için daha uygun. marc of the ares diye bir yüzük vardı diye hatırlıyom, galiba o daha yüksek damage veriyordu. deneyip görmek lazım...
    dpsnin classla ilgisi olabilir, senin mastery yüksek damage değil yüksek savunmaya yatkın nature açısından. heart of oak zaten damage zafiyetini bitirir, warfarenin de hızıyla her şey ayna:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidass

quote:

@Leonidas Hocam İtem'larım Bunlar ( Hocam Bide kılıc,balta vs.. ne tür kullanmalıyım Bi Kısıtlama Varmı Sadece Balta Gibi ? )
    Ayrıca İtemların Bonuslarını Kopyala Yapıştır Yaptım Paint ten Orda Resist lerin Üzerine Char Gelmiş :) Fire Res.%80 Cold Res.%80 Light Sanırım Bilmiyom Yıldırım Olanda %11 Poisonda %80

itemler güzel, kılıçlar hariç:) aslında yeşil item bulup reliclerle stryi artırarak damageyi artırabilirsin ama bence yeterli. sadece yüksek damage veren yeşil silah bulup relic takviyesi yaparsan hallolur bence. immortal thronede thanatos diye bir relic var, onu tamamla, işini görür. ben phnoi (böyle yazılıyo olmalı) isimli balta kullanıyorum, immortal thronenin sonlarına doğru düşüyo onlardan. onlara dikkat.. aradığın silahlar onlar olabilir. hee bir de apollos will okçu için daha uygun. marc of the ares diye bir yüzük vardı diye hatırlıyom, galiba o daha yüksek damage veriyordu. deneyip görmek lazım...
    dpsnin classla ilgisi olabilir, senin mastery yüksek damage değil yüksek savunmaya yatkın nature açısından. heart of oak zaten damage zafiyetini bitirir, warfarenin de hızıyla her şey ayna:):)

bir de gördüğüm kadarıyla fazla summonun var, sadece peri kalsın bence, diğerlerini kaldır, warfarenin skillerine ver. o summonlar sadece düşmanı meşgul eder, çok güçlü değiller. war windi fulle, çok faydasını görürsün, özellikle okçularda. sadece war wind ama üstündekine lüzum yok, yani kısaca karakterini büyücü gibi değil de savaşçı gibi dizayn et, bir de öyle dene dicem:) beğenmezsen skilleri değiştirebilirsin tekrar...
  • quote:

quote:

quote:

bir de gördüğüm kadarıyla fazla summonun var, sadece peri kalsın bence, diğerlerini kaldır, warfarenin skillerine ver. o summonlar sadece düşmanı meşgul eder, çok güçlü değiller. war windi fulle, çok faydasını görürsün, özellikle okçularda. sadece war wind ama üstündekine lüzum yok, yani kısaca karakterini büyücü gibi değil de savaşçı gibi dizayn et, bir de öyle dene dicem:) beğenmezsen skilleri değiştirebilirsin tekrar...

Hmm Tamam Hocam Tavsiyelerini Dikkate alıcam Sağolasın Teşekkürler Bide Yüzükler Şimdilik Bunlar Kalsın Bakalm Hades Yada Secret Passage dan Daha iyilerini düşürebilirsem takarım
  • leonidass kurtların ne işe yaradığını biliyormusun da bu tavsiyeyi veriyorsun ? champion oynamanın asıl olaylarından birisi o kurtlar ve verdikleri buff zaten. asıl nymph hiç bir işe yaramıyor bence. bi de sanırım plague kullanmıyor arkadaş ama o da oldukça etkili.

apollo's will çok güzel bi yüzük özellikle piercing damage veren silahların varsa. silah yada skiller piercing damage değilse o kadar etkili değil malesef o konuda haklısın. mesela screenshottaki kılıçlar %10 piercing damage sadece.

yeşil silahlar ve yüzükler konusuna gelince legendary act4 son vendorları kontrol etmek lazım sık sık. legendary silahlardan bile iyileri çıkabiliyor arada.

warwind konusunda da yanlış tavsiye vermişsin. lacerate skiline 5 puan verirse warwind 4 yerine 6 hedefe vurur. fullendiğinde +skill veren item varsa 7 hedefe çıkıyormu bilmiyorum tam olarak yalnız, onu araştırmam lazım.
  • pvp bilemicem ama single için en iyi classlardan birisi conquerer. defense + warfare
  • warfarenin kendi skilleri kurtlardan daha etkili, war horn, battle standart, çift el silahlar, onslaught, karşı atak skili (ismini unuttum) heart of oak ve plogue yapınca level kaç ister? kurtlara puan vermek israf bence. peri arkadan hızlı ateş gücüyle destek sağlar diye düşünüyorum ama iddialı değilim o konuda... war wind 1de iken eksi yüzde 20 damage full iken artı yüzde 10 (ya da 20 olacak) damage veriyo. fazladan 2 rakip için o kadar puan vermeye değer mi üsttekine? apollos will mızrak okçu ve biraz büyücülere yarar (büyücülerde projectile hızı için)
    ben war windi +4e kadar çıkardım itemlerle, bence onun olayı hız ve fazla damage, değilse yukardakini de tamamlayacak puanlar başka yerlerde değerlendirilebilir? fakat xmax oynanıyosa fazla rakibe vurmak cazip olaiblir, normal modda o kadar kalabalık pek yok. gerçi aylardır normal oynamıyorum, unutmuş da olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:FreeMan:.

defans+hunter veya defans+spirit nasıl olur ?

defans spirit tam bir tank olur heralde:) fazla damage vermese de kolay kolay yıkılmaz. hunter zaten en stabil mastery, her şeyle gidiyo, ama brigand okçu vardı bende, pek memnun değildim, okçu olacaksan rogue pek desteklemiyo hunteri...
  • kurtların olayı strength of the pack zaten. 16-1-1-12 yapıcaksın hepsini fullemeye gerek yok. hatta summon limitini 3 kurta çıkarabilecek ekstra skill veren item yoksa 7-1-1-12 de yeterli.

12 puan verince strength of the pack %68 damage, %15 total speed (attack + movement demek bu) veriyor.

nypmh hiçbir şeye yaramıyor onu değiştiren mod kurmazsan.

warwind fullemesin demiyorum bende ama 4 yerine 6 hedefe vuruyorsun lacerate sayesinde. gerçi ben sevmiyorum warwind o yüzden soğuk bakıyorum onunda etkisi var biraz.

apollo's will piercing damage veren herkesin işine yarar mızrak yada ok farketmez.

freeman ikisini de oynamadım malesef. ama warden kolay dayak yemiyor onu biliyorum single playerda.
  • warden oynamayı düşünüyorsan spear + shield kullanman laızm
  • bu oyunu almayı düşünüyorumda bunun çözünürlüğü 1440 900 oluyormu grafik olarak nasıl video izledim birsürü fakat pek belli olmuyor diablo gibi 256 renkte oynanmıyodur inşallah:D
  • Arkadaşlar Yeni Bişey Denemek İstiyorum Hep Warrior karakter Oynadım Bide Wizard Tarzı Bişey Açıcam Storm+Nature nasl olur sizce ??
    Bide Oynayan Varsa Bi Skill Dagılımı Verebilirmi Ama 75 lvl için Vermesin lütfen 65 55 arası için olursa cok memnun kalırım Teşekkürler Kolay Gelsin
  • grafik olarak diablodan çok daha üstün bir oyun ama diablonun yeri ayrıdır benim için.
  • Slm beyler bu xmax nedir nasi yapilr neye yapilr anlatirmisinz daha once sorulduysa kusurabakmayin pc olmadigi icin telden giriyorum dogru duzgun arastirma yapilmiyo. Bide bu oyunda online oynaniyomu ve nasi oynaniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 15 Ekim 2010; 19:15:40 >
  • arkadaşlar 33 levelim rogue ağırlıklı itemlerim var ama rogue çok ezik geliyo tek başına sıfırladım skilleri TQDefilerNET ile hangi class ve skilleri seçim karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz hadese yeni geçtim titanı öldürüp bu class sorununa çözüm bulmadan ilerlemicem hades te yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

arkadaşlar 33 levelim rogue ağırlıklı itemlerim var ama rogue çok ezik geliyo tek başına sıfırladım skilleri TQDefilerNET ile hangi class ve skilleri seçim karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz hadese yeni geçtim titanı öldürüp bu class sorununa çözüm bulmadan ilerlemicem hades te yardım edin

ezik karakter diye bir şey yoktur, item sorunu vardır:) rogue yüksek damage verir, defi kötüdür, sadece mandrake ve flash powder. her neyse... roguenin yanına hunter veya warfare iyi gider. yok rogue olmasın dersen slayer, harbinger veya haruspex... büyücü diyorsan başka... bir de mümkün oldukça oyunda bi şey değiştirme defilerle falan, çar güme gidebilir. seçimini yap, skill olayına bakarız, ha bir de puanları str ve dexten başka bir şeye verme.
  • beyler uzun zamandır dikkat ettimde bonser artık foruma gelmiyomu ona ne olduğunu bilen varmı?
  • http://img83.imageshack.us/img83/9656/screenshot12c.jpg

resimdeki zırhtan elinde olan varmı?
  • Merhaba arkadaşlar Pcde(Windows 7) Titan Quest oyunu vardı Bende ek paketi olan Titan Quest - Immortal Throne yükledim. Titan Quest - Immortal Throne oyunun acılmasıda ve oynayışında herhangi bir sorun bulunmamakta yalnızcı yere düşün eşyaları alamıyorum(Kılıç elbise vb) Titan Quest silip tekarar yükleme rağmen sorunu cözemedim Bu sorunu nasıl halledebilirim
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.