Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sorularla gene geldim :)

"Overlords Passage" isimli kapıyı nasıl açıyoruz?

Relik bulmanın pratik bir çözümü varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcua -- 11 Ekim 2010; 20:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Arkadaşlar yeni sorularla gene geldim :)

"Overlords Passage" isimli kapıyı nasıl açıyoruz?

Relik bulmanın pratik bir çözümü varmı?

hadesi kestiğinde kaplumbağa figürü düşerse girebiliyosun oraya, kaplumbağa oranın anahtarı... yalnız söyleyeyim feci bir zorluk seviyesi var orda, legendaryde deneme bile:)
    kolay relic bulmanın yolu var tabi:) tq defiler isimli hile programı var, onun kuracaksın, save dosysının içine custommaps diye yeni bir klasör açacaksın. new world diye bir dosya var, internetten bulursun. onu oraya atacaksın, sonra qustom questten oyuna girip yeni çar açacaksın, new worlda gireceksin. orda ne ararsan var. sonra oyundan çıkacaksın, defilerle o qustomda açtığın karakteri ana göreve kopyalayacaksın, oyuna ana görevden başlayıp itemleri asıl çarına alacaksın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 11 Ekim 2010; 21:48:37 >
  • @atcua
    overlord passage'a girebilmek için The Overlord isimli kaplumdaba şeklinde bir anahtara ihtiyacın var. Hadesten düşer random şansla. Hangi zorlukta düştüğünün önemi yok. Ayrıca hiçte öyle zor bir yer değil. Son odaya gelene kadar 3 tane yaratık var. Onlar kolay zaten. Son odada kafeslerde yaratıklar var. Bir tanesini kesince (arthur sanırım) Toxeus the Murderer denen başka bir yaratığa dönüşüyor. Buradaki tek sorun bu yaratık işte. Onun zorluğu da damage reflect özelliği olması yoksa başka bi olayı yok yani. Son boss dahil diğerleri kolay hepsi.

@dess55
    1100 dps çok çok düşük lvl 59 için. lvl 63 harbinger 5k+ falan dps benim hiç bir buff olmadan ve daha itemlar falan tam değil, baya eksiğim var yani.
  • leonidass E.Cantona yardımlarınız için teşekkürler...

Hades'i 10 kere öldürdüm hala düşmedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcua -- 12 Ekim 2010; 12:26:40 >
  • bana da baya zor düşmüştü. devam et denemeye. zaten çok uzun sürmese gerek hades farmlamak. 2 dakika civarı falan sürüyor son waypointten gidip kesmem benim mesela.
  • @E.Cantona
    şu an average damage 1040-dps 1391 ve legendary xmax modda 3.acttayım, çok rahat ilerliyorum sadece büyük bosslarda xmaxi inaktif ediyorum.şimdiye kadar hiç ölmedi karakter
    neye göre çok düşük dps?en az kaç olmalı?
  • Arkadaşlar Bu Benim Karakter Giysileri Ve Silahları Tamamladıgıma İnanıyorum Yanlız Takılar Ve Artifact tan Ümidi Kestim Bi Türlü Bana Uygun Olanı Cıkaramadım Neyse Class Şampiyon (Champion) Bana Uygun Takı Ve Artifact Verebilecek Varmı Vallahi Verebilecek Varsa Cok Makbule Gecer
    TQvault Kullanıyorum

• ya mesela benim harbingerin hala bi sürü item eksik olmasına rağmen durumu şöyle

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Cantona

ya mesela benim harbingerin hala bi sürü item eksik olmasına rağmen durumu şöyle

Hocam Bundan Ne Gibi Bi Sonuç Cıkarmam Lazım (Sakın Yanlış Anlama Samimi Ve Ciddi Söylüyorum) Yani Daha Vakti Var Gibi Bişeymi ?
  • Hadesi 50 kere felan öldürmüşümdür hala kaplumbağa düşmedi

Bunun başka bir yolu yokmu?
  • öyle çok gerekli bir olay değil aslına bakarsan secret passage. hades farm da gayet iyi yani drop açısından.
  • Arkadaşlar Bu Günlerde Hamachi den Oynayan Varmı Yada Online olan bi Ağ ???
  • yeni bir hamachi ağı kursak 4-5 kişi fena olmaz aslında
    avarage damage ve dpsdeki uçurum benim bir müddet healthe gitmemden de kaynaklanıyor herhalde.şu an benim healt 6395, elemental resistler 80.str düşük kalmış sanırsam ama yine de her halükarda epey düşük kalıyor dps sizinkilere nazaran
    oyunu legendaryde de bitirdim.ama 3.actın sonlarına doğru xmax modu kapamak zorunda kaldım

E.Cantona; lilith ile ilgili bilgin var mı ona da bir bakayım diyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla baştan bir karakter açmak gerekiyormuş doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dess55 -- 13 Ekim 2010; 19:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUP92

Arkadaşlar Bu Benim Karakter Giysileri Ve Silahları Tamamladıgıma İnanıyorum Yanlız Takılar Ve Artifact tan Ümidi Kestim Bi Türlü Bana Uygun Olanı Cıkaramadım Neyse Class Şampiyon (Champion) Bana Uygun Takı Ve Artifact Verebilecek Varmı Vallahi Verebilecek Varsa Cok Makbule Gecer
    TQvault Kullanıyorum

arkdaşım bana şu vault un kullanımını yazabilrmisin.ben açtığımda o programı bir karakterimdeki bütün itemleri içine attım sonra kayıt falan etmeden daha doğrusu nerde olduğunu görmediğimden edemedim çıktım ve bütün itemlere uçtu gitti
  • kayıt diye bi olay yok, oyun kapalıyken yap item aktarma işini. bir de framework un yüksek bi sürümünü kur, belki ondan sorun olmuş olabilir... aynı şekilde vault 2.14 kur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hierakonopolis

quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUP92

Arkadaşlar Bu Benim Karakter Giysileri Ve Silahları Tamamladıgıma İnanıyorum Yanlız Takılar Ve Artifact tan Ümidi Kestim Bi Türlü Bana Uygun Olanı Cıkaramadım Neyse Class Şampiyon (Champion) Bana Uygun Takı Ve Artifact Verebilecek Varmı Vallahi Verebilecek Varsa Cok Makbule Gecer
    TQvault Kullanıyorum

arkdaşım bana şu vault un kullanımını yazabilrmisin.ben açtığımda o programı bir karakterimdeki bütün itemleri içine attım sonra kayıt falan etmeden daha doğrusu nerde olduğunu görmediğimden edemedim çıktım ve bütün itemlere uçtu gitti

elindeki kılıçlar mesela yanlış:) onlar cold damage verir ki thaneye uygun. normal damage veren silah kullanman lazım, kolye ve yüzüklerin de sanırım doğru değil, str veya damage veren şeyler kullan öyle değillerse...
  • @whatsUP92
    health, attack speed ve dps e bak aradaki fark için.

@dess55
    lilith için sıfırdan karakter açmaya gerek yok. şu an ki karakteri farklı isimle import edip devam edebiliyorsunuz legendaryden. normal oyundan daha zor ama lilith. ismini değiştirdikten sonra TQVault ile açma yeni karakterini.

bu arada multi için hamachi yerine tunngle daha iyi olmaz mı ?
  • Titan Quest ve Titan Quest: Immortal Throne oyununu iki gün önce satın aldım, oyun genel anlamda hoşuma gitti, oynadıkça tat verecek gibi görünüyor, bir de karakterimiz koşarken seke-seke gidiyormuş gibi, sanki altında çocuk bezi varmış gibi koşmasa daha güzel olurdu gibi...
  • :D:D:D:D
  • @Leonidas Hocam İtem'larım Bunlar ( Hocam Bide kılıc,balta vs.. ne tür kullanmalıyım Bi Kısıtlama Varmı Sadece Balta Gibi ? )
    @E.Cantona Hocam Dps Farkı Sanırım Class tan kaynaklanıo
    Ayrıca İtemların Bonuslarını Kopyala Yapıştır Yaptım Paint ten Orda Resist lerin Üzerine Char Gelmiş :) Fire Res.%80 Cold Res.%80 Light Sanırım Bilmiyom Yıldırım Olanda %11 Poisonda %80

Ayrıca Hepinize Teşekkürler Bu Forumu Cok Sevdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatsUP92 -- 14 Ekim 2010; 18:32:29 >
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.