Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (401. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
725.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hierakonopolis

quote:

Orijinalden alıntı: leonidass

kullanımı çok kolay, anlatacak pek bi şi yok ya da bildiklerim yetiyo diyelim:) kurma sıkıntısı olduysa framework yüklü olmadığı için olabilir, kurulu olması gerekiyo. oyun açıkken vaultta işlem yapma, sorun olabilir, ayrıca vaultta frklı itemleri farklı yerlerde biriktirebilmek için yeni paketler yapabiliyosun...

ne işe yaradığını duymuştum.programı kurdum açtım.hatta bi kararkterimin bütün itemlerini 1 nolu yere attım neyse sonra kaydedeyim dedim ama kayıt yeri yok çıkayım dedim. bi baktım 72 tane item yalan olmuş yani demem o ki bu program nasıll kullanılıyor.bu arada 2 nolu yere tıkladım bi dosya yolu gösterdim 200 mb civarında backup ve reckords dosayı çıkardı bunları neye göre yaptı hiç anlamadım.benim asıl sorum şu önceden bütün karakterlerdeki itemleri saklamak için saveleri kopyalıyordum.bu program bana sırf itemleri kopyalatırıp sonra oyunu silip yüklediğimde tekrar kullanılır hale getirebilrmi?

http://img19.imageshack.us/i/adszvst.jpg/

itemleri koyduğun yer doğru, orda 12 tane sayfa var, hepsine koyabilirsin. ayrıca main vault yazan yeri açıp main vault files yazan yere tıklayarak yeni sayfalar oluşturabiliyosun... z işaretiyle gösterdiğin yerin ne olduğunu bilmiyorum, ben orayla ilgili herhangi bir işlem yapmadım hiç...
    itemleri attıktan sonra save etmek gibi bi şi yok, başka bir sorun olmuş olmalı. oyun açıkken yaptıysan bu işlemi olmuş olabilir. ya da başka bir sorun olmuş olabilir.
    evet, oyunu silip tekrar yükledikten sonra vaultu kurunca itemler kaybolmuyo, tabi klasörünü yedeklemelisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 19 Eylül 2010; 11:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

Arkadaşlar TQ'e daha önceden başlamıştım ama ilk karakterim tamamen çorba oldu bütün talentleri karıştırdım, ortaya garip birşey çıktı.

Yeniden başlayacağım bana seri vuran hızlı hareket eden yani 'Rogue' tarzı bir build önerecek varmı ?

Sana FOREVER olan HARUSPEXI tavsıye ederım.Tam bir KRALDIR. http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=0&m1=32-0-0-6-0-12-6-0-8-0-0-8-0-6-8-10-6-0-6-0-6-0-0&m2=32-0-12-0-12-8-12-6-16-8-8-0-0-8-0-1-6-0-0-8-12-0-0
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hierakonopolis

quote:

kullanımı çok kolay, anlatacak pek bi şi yok ya da bildiklerim yetiyo diyelim:) kurma sıkıntısı olduysa framework yüklü olmadığı için olabilir, kurulu olması gerekiyo. oyun açıkken vaultta işlem yapma, sorun olabilir, ayrıca vaultta frklı itemleri farklı yerlerde biriktirebilmek için yeni paketler yapabiliyosun...

ne işe yaradığını duymuştum.programı kurdum açtım.hatta bi kararkterimin bütün itemlerini 1 nolu yere attım neyse sonra kaydedeyim dedim ama kayıt yeri yok çıkayım dedim. bi baktım 72 tane item yalan olmuş yani demem o ki bu program nasıll kullanılıyor.bu arada 2 nolu yere tıkladım bi dosya yolu gösterdim 200 mb civarında backup ve reckords dosayı çıkardı bunları neye göre yaptı hiç anlamadım.benim asıl sorum şu önceden bütün karakterlerdeki itemleri saklamak için saveleri kopyalıyordum.bu program bana sırf itemleri kopyalatırıp sonra oyunu silip yüklediğimde tekrar kullanılır hale getirebilrmi?

http://img19.imageshack.us/i/adszvst.jpg/

itemleri koyduğun yer doğru, orda 12 tane sayfa var, hepsine koyabilirsin. ayrıca main vault yazan yeri açıp main vault files yazan yere tıklayarak yeni sayfalar oluşturabiliyosun... z işaretiyle gösterdiğin yerin ne olduğunu bilmiyorum, ben orayla ilgili herhangi bir işlem yapmadım hiç...
    itemleri attıktan sonra save etmek gibi bi şi yok, başka bir sorun olmuş olmalı. oyun açıkken yaptıysan bu işlemi olmuş olabilir. ya da başka bir sorun olmuş olabilir.
    evet, oyunu silip tekrar yükledikten sonra vaultu kurunca itemler kaybolmuyo, tabi klasörünü yedeklemelisin...

nasıl yedekleceğimi de yazsaydın tam olcaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

quote:

Orjinalden alıntı: darkjeedyy

TitanQuest v1.30 yamasını yaptım ama crack bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

gamecopyworld.com'dan bulabilirsin..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konu 160 sayfa olmuş geri sayfalara bakamadım, modlu oynamak istiyorum ama neyi yüklemem gerekiyor bilmiyorum... Oyunu tekrar oynamak için daha eglenceli yapacak eklentiler nelerdir\hangisidir?(yeni,haritalar,görevler,eklentiler,vs..) Link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Arkadaşlar konu 160 sayfa olmuş geri sayfalara bakamadım, modlu oynamak istiyorum ama neyi yüklemem gerekiyor bilmiyorum... Oyunu tekrar oynamak için daha eglenceli yapacak eklentiler nelerdir\hangisidir?(yeni,haritalar,görevler,eklentiler,vs..) Link verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba...

Bir görevde takıldım. "Spartans Lost" görevi nasıl bitiriliyor?

Birde, tüm görevlerin açıklamalarının olduğu Türkçe bir site varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atcua -- 20 Eylül 2010; 14:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Arkadaşlar merhaba...

Alıntıları Göster
    aksiyon rpg bu, öyle ince ayar görevler olmaz:)) o yüzden çözüm filan bulamazsın sanırım... o görev hatırladığım kadarıyla atinaya gitmeden öncveki yerdeydi, köprüyü geçince sağ tarafta bataklık var. oranın en sonunda 4 asker var, onlarla konuşup görevi aldığın kişiye geri dönmen lazım.
  • quote:

aksiyon rpg bu, öyle ince ayar görevler olmaz:)) o yüzden çözüm filan bulamazsın sanırım... o görev hatırladığım kadarıyla atinaya gitmeden öncveki yerdeydi, köprüyü geçince sağ tarafta bataklık var. oranın en sonunda 4 asker var, onlarla konuşup görevi aldığın kişiye geri dönmen lazım.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bu inventory çok küçük portal açıp şehre gidip inventory boşaltana kadar canım çıkıyor her defasında bunu genişletme imkanımız varmı, nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı!
    bu adam gibi nasıl yaparım ?

edit.

bide arkadaşlar bu life leech efsunu ne işe yarıyor aynı özelliklerde 2 silahım var birinin 12 life leach diğerinin 1-7 lightning damage hangisini kullanmalıyım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser_733 -- 22 Eylül 2010; 3:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

merhaba arkadaşlar bu inventory çok küçük portal açıp şehre gidip inventory boşaltana kadar canım çıkıyor her defasında bunu genişletme imkanımız varmı, nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

edit.

bide arkadaşlar bu life leech efsunu ne işe yarıyor aynı özelliklerde 2 silahım var birinin 12 life leach diğerinin 1-7 lightning damage hangisini kullanmalıyım sizce ?

life leech ile ne kadar canın varsa ona oranla verdiğin hasarı artırıyor olması gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

edit.

life leech ile ne kadar canın varsa ona oranla verdiğin hasarı artırıyor olması gerekiyordu.

Alıntıları Göster
    gerçekten inventory yetmiyo bende ikide bi boşaltıyarum yerdekileri ziyan edemiyorum
    başlangış için ne önerirsiniz Conquerer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

gerçekten inventory yetmiyo bende ikide bi boşaltıyarum yerdekileri ziyan edemiyorum
    başlangış için ne önerirsiniz Conquerer mi

sana tavsiyem sağlam itemleri karavana atman daha sonra yeni bi karakter oluşturup onun invitorisinde saklamandır yani sırf itemler için...daha sonra oyuna baştan başlayıp kasacağın zaman o karaktere diğerlerinden silah vs takviyesi yapınca ilerlemek çok daha kolay oluyor.heleki bende ekstra xp veren (birisi %20 birisi %3 olmak üzere) bu arada lilithe import ettiğim itemlere geri alamıyorum level atlamak ya da zor durumlara karşı dayanmak bu itemler sayesinde daha kolay.ben ilerde oynarım düşüncesiyle formatt durumuna karşı bütün karakterlerimi sırf item için save dosyalarının yedeğini bile alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

Arkadaşlar merhaba...

Görevi bir harabenin yanından alıyordun. Harabeyi geçer geçmez bir köprü geçip köprünün sağ tarafında kalan bataklığa gir. Bataklığın en köşesinde birkaç spartalı asker bulacaksın. Onlarla konuştuktan sonra yine harabenin yanında bekleyen adama dön ve orada olduklarını haber ver. Bu kadar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

*shadowz61* bence bölehttp://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Dreamkiller&master1=6&master2=9&sa=0&m1=32-8-6-12-0-6-8-0-6-12-0-0-12-0-12-8-8-0-8-0-0-0&m2=32-0-0-0-12-8-0-6-16-0-0-0-0-8-8-1-6-0-0-8-12-0

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şöyle bişe yapmayı düşünüyorum saçma olurmu ? kılıca tamamen element damage ile yüklenmek istiyorum statlarıda full str ve dex gidecem bunun yerine warfare kas diyebilirsiniz ama onu oynadım çok dandik geldi büyücü charları kullanmayı hiç sevmem yada öyle mana harcanan skillerden pasif skilleri çok seviyorum açacam skilli saldırıyı artıracak yada savunmayı artıracak ben sadece kesecem böyle bir kombinasyon öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Elementalist&master1=8&master2=1&sa=0&m1=16-0-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-12-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser_733 -- 25 Eylül 2010; 3:31:08 >
  • quote:

arkadaşlar şöyle bişe yapmayı düşünüyorum saçma olurmu ? kılıca tamamen element damage ile yüklenmek istiyorum statlarıda full str ve dex gidecem bunun yerine warfare kas diyebilirsiniz ama onu oynadım çok dandik geldi büyücü charları kullanmayı hiç sevmem yada öyle mana harcanan skillerden pasif skilleri çok seviyorum açacam skilli saldırıyı artıracak yada savunmayı artıracak ben sadece kesecem böyle bir kombinasyon öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Elementalist&master1=8&master2=1&sa=0&m1=16-0-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-12-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Alıntıları Göster
    evet, çok saçma olur:) bi kere earth ve storm int dex veriyolar. sen level atlarken str kasacam diyosun ama bu şekilde hem int hem str düşük kalacağı için hem büyülerin yıkım gücü hem kılıcın yıkım gücü eksik kalacak. normalde sorun olmaz, oynarsın ama zor seviyede rezil olur çarın...
  • quote:

evet, çok saçma olur:) bi kere earth ve storm int dex veriyolar. sen level atlarken str kasacam diyosun ama bu şekilde hem int hem str düşük kalacağı için hem büyülerin yıkım gücü hem kılıcın yıkım gücü eksik kalacak. normalde sorun olmaz, oynarsın ama zor seviyede rezil olur çarın...

Alıntıları Göster
    hocam sen ne öneriyorsun sadece pasif skillerle oynayabileceğim bi skill düzeni olarak ? manayla işim olmicak sadece saldırı skilini yada koruma skilini açıp önüme gelene dalacam
  • quote:

hocam sen ne öneriyorsun sadece pasif skillerle oynayabileceğim bi skill düzeni olarak ? manayla işim olmicak sadece saldırı skilini yada koruma skilini açıp önüme gelene dalacam

Alıntıları Göster
    Assassin (rogue+warfare) deneyebilirsin sana hem str ve health getirir, ayrıca envenom weapon gibi pasif skilleri de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoksilato

Assassin (rogue+warfare) deneyebilirsin sana hem str ve health getirir, ayrıca envenom weapon gibi pasif skilleri de var.

Alıntıları Göster
    beyler ben daha önce titan quest oynaadım ama sadece normal btirdim ve unuttum şimdi ek paketşinide bulup yukledim yeniden başladım east master seçtim 2. ne seçem golem yaratıp savaşmayı düşünüyorum ne önerirsiniz
  • quote:

birçok çarla oynadım. mana olayı hem savaşçılarda hem büyücülerde gerekli, hatta savaşçılarda daha çok lazım. zira büyücülerde int. yüksek olduğu için mana kapasitesi de genişliyo, ayrıca regerenasyon da hızlı. o yüzden mana ihtiyacı zannettiğin kadar yüksek olmaz. ama savaşçılarda bazı aktive edilen skiller sürekli enerji (mana) tüketiyo, ayrıca diğer skiller de var ve int düşük olduğu için mana 300de kalıyo mana artırıcı başka önlemler almazsan. regerenasyon da düşük kalıyo. o yüzden savaşçılarda daha büyük problem olabilir, özellikle oyunun ilerleyen seviyelerinde...
    valla benim favorim harbinger, yüksek damage olsun diyorsan slayer veya haruspex olsun.
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-8-6-8-6-0-6-0-10-8-6-6-0-6-8-0-6-6-0&m2=32-0-0-0-12-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-1-6-0-0-0-12-0
    harbinger yapmayı düşünürsen skiller böyle olmalı bence. onslaught'u sol mouseye war wind'i sağ mouseye ata (distort reality'i sağ mouseye alacağın yerler de olacak), önce sağ taraftaki barı halletmelisin tabi, str ve health için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 26 Eylül 2010; 12:45:29 >
  • quote:

quote:

birçok çarla oynadım. mana olayı hem savaşçılarda hem büyücülerde gerekli, hatta savaşçılarda daha çok lazım. zira büyücülerde int. yüksek olduğu için mana kapasitesi de genişliyo, ayrıca regerenasyon da hızlı. o yüzden mana ihtiyacı zannettiğin kadar yüksek olmaz. ama savaşçılarda bazı aktive edilen skiller sürekli enerji (mana) tüketiyo, ayrıca diğer skiller de var ve int düşük olduğu için mana 300de kalıyo mana artırıcı başka önlemler almazsan. regerenasyon da düşük kalıyo. o yüzden savaşçılarda daha büyük problem olabilir, özellikle oyunun ilerleyen seviyelerinde...
    valla benim favorim harbinger, yüksek damage olsun diyorsan slayer veya haruspex olsun.
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-8-6-8-6-0-6-0-10-8-6-6-0-6-8-0-6-6-0&m2=32-0-0-0-12-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-1-6-0-0-0-12-0
    harbinger yapmayı düşünürsen skiller böyle olmalı bence. onslaught'u sol mouseye war wind'i sağ mouseye ata (distort reality'i sağ mouseye alacağın yerler de olacak), önce sağ taraftaki barı halletmelisin tabi, str ve health için.

Alıntıları Göster
    beyler eath olarak seçtim golem yaratıp gidicem ancak neye vermem lazım str / dex / int / vita ben şimdi büyücümü oldum yoksa savaşçı olarak ilerleyebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

beyler ben daha önce titan quest oynaadım ama sadece normal btirdim ve unuttum şimdi ek paketşinide bulup yukledim yeniden başladım east master seçtim 2. ne seçem golem yaratıp savaşmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

earthın yanına diğer büyücü masterylerin hepsi gider, ben elementalist oynuyorum mesela şu an. evokerde de 60 level çarım var ama büyücülerde gözlemlediğim bir sorun var ama: çok hareketli yaratıklarda ıskalama yüzdesi çok yüksek, büyülerini çok akıllıca kullanman gerekiyo. özellikle immortal thronedeki centaura benzeyen yaratıklar büyük problem... summonlarım hem tank hem yıkıcı olsun diyorsan istersen sipiriti bir dene. eartın summonu dayanıklı, sipiritin summonu damage olarak baya güçlü. ya da canım çok olsun summonlarım çok olsun:) dersen natureyi dene. ama ne yaparsan yap molten orb sikilini fulle, stun özelliğine çok ihtiyaç duyacaksın ilerleyen seviyelerde...
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Elementalist&master1=8&master2=1&sa=0&m1=32-0-10-0-0-1-0-0-0-0-1-0-0-12-12-0-0-12-12-0-0&m2=32-12-0-0-12-0-12-0-16-0-0-8-0-1-0-12-0-12-12-8-0
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Summoner&master1=4&master2=1&sa=0&m1=32-16-16-12-1-1-0-0-16-0-0-12-0-16-0-12-1-0-0-0-12-0&m2=32-12-0-0-0-0-1-0-16-0-0-1-0-1-0-1-0-12-0-8-0
    bu şekilde öneri yapabilirim, her ikisinde de kullanacağın asa fire damage vermeli, olmazsa lighting de olabilir. projectile speed itemi bulursan mutlaka kullan, ya da new worldu yükle ordan al:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

beyler eath olarak seçtim golem yaratıp gidicem ancak neye vermem lazım str / dex / int / vita ben şimdi büyücümü oldum yoksa savaşçı olarak ilerleyebilirmiyim

tabiki büyücü olursan int. ve dexe vereceksin. helath str vs hiç birine verme. yanına savaşçı koyacam diyorsan o zaman iş değişir, dex ve strye vermen lazım. yani ikinci mastery olarak savaşçı mastery seçersen savaşçı olursun, melze bi ırk olur, sağlam itemler lazım....
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Battlemage&master1=1&master2=3&sa=0&m1=32-12-0-8-0-0-12-0-0-0-10-0-0-8-0-0-0-12-0-0-0-0&m2=32-6-0-8-6-8-6-10-6-0-2-8-6-6-0-6-0-6-6-6-0
    kullanacağın silah fire damage özelliğine sahip olmalı, çakacağın rune de öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 26 Eylül 2010; 13:22:04 >
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.