Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

titan,balrog,dread mare mosnterlerinin dropları neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gece clanca kesiyoruz bu gğne kadar drop alamadık ama bilenlerinizden drop verme oranlarını ve hangi dropları verdiğini öğrenmek istiyorum şimdiden sağolun

• balrog dan soul pot çıkıyodu galba ama emin değilim
  • gecenlerde biri shar cıkarmıştı biride shell sanki ama bilmem....
  • doom dan shard cıkmıştı ama titan shel cıkar eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

balrog dan soul pot çıkıyodu galba ama emin değilim

bize paso bus düşüyor
  • her türlü high class
  • Dark stonedan shell droplandığına göre Titan'dan droplama olasılığı daha fazla olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bezoar of glyptodont sorunu
    18 yıl önce açıldı
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    10 yıl önce açıldı
    abyss gem drop şaşırtıcı :S
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

balrog dan soul pot çıkıyodu galba ama emin değilim

bize paso bus düşüyor

partide 1 kişiye zor düşüyodu nedense bizdetabi geçti o partiler test kapandığından beridm kesin daha iyi deymez yatmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 21 Ağustos 2006; 15:28:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Dark stonedan shell droplandığına göre Titan'dan droplama olasılığı daha fazla olur .

titan daha kolay
  • arkadaş yalnışın var 1:titan dark stoneden daha güçlü 2:titan ve dark stone dm den güçlü deil. yani dmde yatma şansı daha fazla 3:balrog dm'den dahamı güçlü güçlüyse özellikleri neleer yazarsanız sevinirim
  • bana dread mare den iron impact düştü denemek için 1 tane kestik ondanda ittem düştü ama çok uzun sürüyor 2 level 71 tank kesmesine rağmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöLGe_TeaM

arkadaş yalnışın var 1:titan dark stoneden daha güçlü 2:titan ve dark stone dm den güçlü deil. yani dmde yatma şansı daha fazla 3:balrog dm'den dahamı güçlü güçlüyse özellikleri neleer yazarsanız sevinirim

yüzüklerin efendisini izledinmi?ordaki gibi kırbaçla vuruyo bi de alev atıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

bana dread mare den iron impact düştü denemek için 1 tane kestik ondanda ittem düştü ama çok uzun sürüyor 2 level 71 tank kesmesine rağmen.

VAyyy o warrior sensin demek :) bi ssde görmüştüm ya sen 71 olmuşsun shell set filan yokmu chitinle dolaşıyon :)

HADDİME DEĞİL AMA MERAK 71 LVL CHİTİNLİ
  • quote:

arkadaş yalnışın var 1:titan dark stoneden daha güçlü 2:titan ve dark stone dm den güçlü deil. yani dmde yatma şansı daha fazla 3:balrog dm'den dahamı güçlü güçlüyse özellikleri neleer yazarsanız sevinirim

senin yanlışın var kardeş vidyo koydurma bana şimdi balrogla dm aynı sayılır dm daha fazla vuruyo ama bide balrod alan çakıyor

• Bİ DE dreath mare den saglam drop düşme olasılıgı daha fazla tabi yatma olasılıgı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThELaDyPrİeSt

quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

bana dread mare den iron impact düştü denemek için 1 tane kestik ondanda ittem düştü ama çok uzun sürüyor 2 level 71 tank kesmesine rağmen.

VAyyy o warrior sensin demek :) bi ssde görmüştüm ya sen 71 olmuşsun shell set filan yokmu chitinle dolaşıyon :)

HADDİME DEĞİL AMA MERAK 71 LVL CHİTİNLİ

yapabilmek için her yolu denedim 1 ay boyunca boss kovaladım son 1 ayda serverin en çok boss kesen charlarında biriyim büyük bir ihtimalle ama hiç drop yok bir kaç rogue itemi düştü onlarıda arklarıma verdim oyunu oynama amacım arklarımla bişeyler yapabilmek sadece kendime çalışsam belki full shell olurdum. bu itemlerlede her boss u kesebiliyorum np de kasabiliyorum o yüzden benim açımdan sorun yok.zaten dupesiz +8 shell set +8 raptor yapabilmek imkansız gibi bişey.

• titan ne ya eslanta gıdemeyince göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gınaytçı

titan ne ya eslanta gıdemeyince göremedim

golem türü bi yaratık işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

senin yanlışın var kardeş vidyo koydurma bana şimdi balrogla dm aynı sayılır dm daha fazla vuruyo ama bide balrod alan çakıyor

baba videoyu koysana çok iddalı konuştun

• böyle güzel item veren bi yaratığı 53 lwl bi warior kesebilir mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.