Şimdi Ara

Tissot PRS200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat ve saat sitesindeki gördüğüm indirime dayanamayıp Tissot PRS200 T0674171105100 modelini sipariş verdim.Birçok model arasında gittim geldim birçok üst modeli almayı düşündüm.Ancak daha sonra daha üst model almaktansa çeşitliliği artırmanın daha anlamlı olacağı kanaatine vararak makul sayılacak bir fiyata Swiss Made bir saat edindim.Saat elime geçtiğinde dileyen olduğu taktirde bir inceleme yapabilirim.Yorum alabilirim.

Saat elime ulaştı.Şu anda kordon boyu uzun olduğu için elime takıp kullanabiliyor değilim.Saat benim gibi ince bilekli biri için ideal boyutta.(42 mm).Saat ile ilgili izlenimlerimi daha sonra yazacağım.Şimdilik resimler.

Tissot PRS200 Tissot PRS200 Tissot PRS200 Tissot PRS200
     Tissot PRS200 Tissot PRS200 Tissot PRS200 Tissot PRS200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 22 Mayıs 2013; 22:21:05 >

• Tissot üst seviye sayılır bence hayırlı olsun
  • Teşekürler saatin modeli hakkında da yorum alabilirm.
  • güle güle kullanın, güzel saat, iyi marka.
  • Hayırlı olsun Güzel saat, Tissot iyi markadır , kaça aldınız? Güle güle kullanın
  • Teşekürler daha iyileri sizin olsun.Saati 785 TL'ye aldım peşin fiyatına 12 taksit yaptılar.Neredeyse yurtdışı fiyatına geldi.
  • Hocam pişman olmayacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orient- Tissot ( seiko ALINDI)
    13 yıl önce açıldı
    6R24 mekanizmalı SEIKO Ananta?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben zor beğenen biriyimdir fakat bu saati beğendim. Gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız. Fiyatıda baya ucuz tissot için. Kelepir mi denk geldi yoksa devamı var mı acaba ?
  • Cihan hocam iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için bir kez daha teşekür ederim.

@heartless
    Beğendiğinize sevindim.Seçmek kolay olmadı.Birçok güzel saat vardı.Artık bu olsun dedim bir an.İlk almayı düşündüğüm zamanlarda saat 1000 küsür TL iken kesin almaya karar verdiğim zaman saat ve saat sitesinde %30 indirime denk geldim ve o indirim hala devam ediyor.Dilerseniz göz atabilirsiniz.Bir dipnot olarak belirteyim saat ve saat aş. tissot ve birçok saatin Türkiye'deki tek yetkili distribütörü.

https://www.saatvesaat.com.tr/

Yalnız bu adamlar benim saati hala kargoya vermemiş ayrı dava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 18 Mayıs 2013; 2:13:35 >

• Saat elime ulaştı.Resimleri ilk mesaja ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Saat elime ulaştı.Resimleri ilk mesaja ekledim.

Güle güle kullan hocam.

Mağazada deri kayışlı versiyonunu inceleme fırsatım olmuştu, fakat çelik bilezik hakkında bilgim yok. Bilezik hakkında izlenimlerini aktarabilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelik kordon saat takmayı esasen sevmiyorum.Ancak saatin çelik kordonun da bulunmasını istedim ayrıca deri kordon alacağım.
    Bir de fiyatları hemen hemen aynı olmasına rağmen çelik kordonu ayrıca almak istersem bana 270 TL vermem gerektiğini söylediler.Deri kordon 90 TL.
    Çelik kordon saatin kasası ile aynı kalitede görünüyor.Mat ve parlak olmak üzere iki şekilde kaplanmış.Tamamen zevk meselesi.Ama bence bu saatin hakkı deri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.