Şimdi Ara

Tişörtün altına atlet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tişörtün Altına Atlet Giymenin İncelikleri

Tişörtlerin altına atlet giymek, kişisel tercihlere ve belirli durumlara bağlı olarak değişen bir uygulamadır. Bu yazımızda, tişörtün altına atlet giymek konusunda bilinmesi gerekenleri ele alacağız.

Beyaz Tişörtün Altına Atlet Giyilir mi?

Beyaz tişörtlerin altına atlet giymek, özellikle yaz aylarında terlemeyi azaltmak ve leke oluşumunu önlemek için tercih edilebilir. Beyaz renk, teri daha belirgin hale getirebilir ve atletler bu sorunu çözer.

Tişört Altına Atlet Giyilir mi?

Genel olarak, tişört altına atlet giymek, özellikle ince veya saydam kumaştan yapılmış tişörtlerde tavsiye edilir. Atlet, iç çamaşırlarının görünmesini engeller ve daha temiz bir görünüm sağlar.

Tişörtün Altına Beyaz Atlet Giyilir mi?

Beyaz tişört altına beyaz atlet giymek, özellikle beyaz tişörtler şeffafsa doğru bir seçim olacaktır. Beyaz renk, diğer renkler kadar belirgin olmayacağı için tişörtün altından çok belli olmaz.

Atletsiz Tişört Giymek

Atletsiz tişört giymek, daha rahatlık odaklı bir tercihtir. Ancak atletiz tişörtler, terlemeyi artırabilir ve iç çamaşırlarının görünmesine neden olabilir. Bu nedenle, özellikle şeffaf veya ince kumaşlı tişörtler giyildiğinde atlet tercih edilmesi önerilir.

T-Shirt Altına Atlet Giyilir mi?

"T-Shirt" ifadesi "tişört" ile eş anlamlıdır, bu nedenle tişört altına atlet giyip giyilmeyeceğine ilişkin bilgiler "tişört" için geçerlidir.

Sonuç

Tişörtün altına atlet giymek veya giymemek, kişisel tercihlere ve duruma bağlıdır. Beyaz tişörtler, ince kumaşlı tişörtler veya terlemenin önlenmesi istendiğinde atlet tercih edilebilir. Atletsiz tişört giymek daha rahat olabilir, ancak iç çamaşırlarının görünmesine veya terleme sorunlarına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanane kendi bedenim kendi kararım ister giyerim ister giymem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-149531B1F -- 13 Temmuz 2016; 20:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben icligi tersten giyiyorum sicak tutuyor bu yaz gununde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-149531B1F

Sanane kendi bedenim kendi kararım ister giyerim ister giymem
    değişiyor hocam bazen giyiyorum bazen giymiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: standartların üstünde

değişiyor hocam bazen giyiyorum bazen giymiyorum

Alıntıları Göster
    Elbette giyiniyorum. İnsan giymediği zaman ufak bir eğilmede kıçı veyahut göbeği gözüküyor. Dikkat etmek lazım öyle şeylere. Ben rahatsız olduğum için giyiniyorum yani. Sizi bilemem tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Elbette giyiniyorum. İnsan giymediği zaman ufak bir eğilmede kıçı veyahut göbeği gözüküyor. Dikkat etmek lazım öyle şeylere. Ben rahatsız olduğum için giyiniyorum yani. Sizi bilemem tabii.

Alıntıları Göster
    arkadaş rahat ediyorsan giyin etmiyorsan giyme bana ne sana ne kime ne ona ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC447FCDF

arkadaş rahat ediyorsan giyin etmiyorsan giyme bana ne sana ne kime ne ona ne

Alıntıları Göster
    kışın bile giymem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENIM BEDENIM BENIM KARARIM. BEDENLERIMIZDEN ELINI CEEEEEK

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

BENIM BEDENIM BENIM KARARIM. BEDENLERIMIZDEN ELINI CEEEEEK
    Atlet teri çeker diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
  • Beden benim ten benim giydim bırak bu don benim diyosun yani

Ben tercihinizi merak ettim sadece. Yaz malum sıcak terliyoruz bende giymiyorum ama giysek iyi olar mı diyoruz.

• Ben dışarda giyerim evde giymem

• quote:

Orijinalden alıntı: NinJaus

Ben dışarda giyerim evde giymem
    Kışın bile giymem, çok çok soğuk olursa giyerim.
  • Evde giymem. Dışarda giyerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tişörtün altına atlet giyen fakirdir.Net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çokomastik

Tişörtün altına atlet giyen fakirdir.Net.
    atlet t-shirt eskimesin diye giyilir.10 liralık t-shirt giyiyorsanız giymeye gerek yok
  • Yillardir atlet giymem. Asiri rahatsiz ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyiyorum atletsiz dışarı çıkmam. Ama tişörtün yakasından çıkması çok rahatsız edici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Giyiyorum atletsiz dışarı çıkmam. Ama tişörtün yakasından çıkması çok rahatsız edici.
    Gomlek yaka dedikleri t-shirtlerin altina giyilirse fena olmaz, amerikalilar hep giyordu, ama sahsen bende ne yaz ne kis giymiyorum, kaldigim ulkede kisin -40-45 oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Gomlek yaka dedikleri t-shirtlerin altina giyilirse fena olmaz, amerikalilar hep giyordu, ama sahsen bende ne yaz ne kis giymiyorum, kaldigim ulkede kisin -40-45 oluyor :)

Alıntıları Göster
    Beyaz tişört yada gömleğin altında iyi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

Alıntıları Göster
    Giymiyorum.Sanki tshirtü daraltıyor muş gibi geliyor atletsiz daha rahat sanki ama terlerseniz teri atlet çeker diğer türlü ter tshirtünüze ter çıkar ıslaklık belli olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.